.

Rabu, 11 Julai 2018

GUA SUDAH CAKAP








LU CAYA
GUA UDAH

BILANG

ADA YANG

TAK CAYA


Jho Low flees Macau for China?

 | July 11, 2018
A news report says the businessman is believed 
to have travelled by car or private jet







PETALING JAYA: Fugitive Malaysian businessman Low Taek Jho is believed to have fled Macau and is now in mainland China amid intensified efforts by Malaysian police to arrest him.

He is believed to have travelled by car or private jet. Quoting security sources, South China Morning Post said the exact whereabouts of Low, commonly known as Jho Low, remained unclear.

“It is almost without doubt safe to say that Low is now on the mainland. In fact, that is probably one of the reasons he came to Macau in the first place,” the source was quoted as saying.

The businessman is accused of corruption, bribery and money laundering by law enforcement agencies in several countries in connection with the 1MDB financial scandal

GUA BILANG

JHO LOW

AGEN 

CHINA MERAH

BUAT PROJET

 HUTANG

KEMUDIAN

TANAH 

MELAYU

TERGADAI

LU LUPA 

 RAFFLES?

LU LUPA

MACAM

 MANA

SINGAPURA

TERGADAI?


------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mcm ni pun najib boleh kata dia tak bersalah lg. Sitembam tu lari ke hulu ke hilir tak cukup bumi. Dan ada makcik dan puteri umno percaya dia lg?!?!?? Semua yg berkaitan jenayah 1mdb lari menyorok kecuali najib dan mah krn tak sangka dia akan hilang kuasa. Riza tak ada tempat nak lari krn tanahair dia usa pun nak dakwa dia...... kah kah kah Hello mak cik elle suryati.....lu tak boleh fikir ka, atau dah telan dedak byk sgt

Tanpa Nama berkata...

woit itu agen China wa tarak gaduh, lu punya melayu island IG apa hal tarak tangkap, dia ada makan duit kopi kah, apa hal selalu kasi alasan kosong,.kalau bodoh jangan buka mulut diam..diam diam selalu, buat PC hari hari pamer kegagalan MU pasal apa ? kah kah kah kah..orang tarak mau dengar lari sini, lari sana...bila boleh tangkap ? kalau tak boleh kasi orang lain yang boleh lah..manyak senang Ma...kah kah kah

haron haron berkata...

Bro tt... gua dari dulu memang tak percaya. jo low.
Dia ni cuma agen cina merah beli botol oren kat kampung je... lepas tu petang2 dia tembak babi kat kebun getah. Sebab tu dia gemuk mcam babi.
Tpi klu si abodoh aku percaya.
Dia agen cia.. sebab ramai kekawan2 dia cia.. ana tahu.. ana tahu. sebab tu edy wang Sayang kat siabodoh tu. Dia bleh tolong Mo1 setel kan kes doj.... pengerasnya pun muai jugak...

Tanpa Nama berkata...

Kalau nak tangkap JL buatlah cara diam2 ni heboh2 d media di mana JL berada, larilah si penyangak tu, tak tahulah kalau ada 'secret deal' isyarat rahsia melalui media