.

Khamis, 2 Ogos 2018

PELIK TETAPI BENAR






AWAS

JADIKAN

INI 

PENGAJARAN

Adun Seri Setia meninggal dunia

SHAH ALAM - Adun Seri Setia Dr Shaharuddin Badaruddin meninggal dunia sebentar tadi.
Menurut, kenyataan setiausaha kananya, memaklumkan bahawa Shaharuddin telah menghembuskan nafas yang terakhir pada jam 6:28 petang tadi di hospital Putrajaya.



MUSTAHIL

TAK TAHU

ADA BARAH?

MAAF CAKAP

INI PENYAKIT

GILA 

NAK JADI

WAKIL RAKYAT

SAMPAI 

RAHSIAKAN

LAPORAN

TABIB


------------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Moga di cucuri illah ilahi.. Takziah pada keluarga dan rakan pejuangan

DIDI KOTA BELUD berkata...

Unsecure dan tamaha adalah penyakit orang miskin... Ati2 rakyat papua.... Akkakakakaka

Nole berkata...

Woi bodoh. Ni lah perjuangan sehingga ke titisan darah terakhir. Ni lah hidup mati tetap ingin berjuang. Mmg agak leceh. Tp raikan shj lah prk ini bagai hari raya. Baral ! Sambal !

Tanpa Nama berkata...

TT, aku nak masuk belajar kat uni dulu siap kena buat full medical checkup. nak masuk kerja pun sama jugak. bukan nak lawan ajal ketentuan ilahi, tapi perkara ni patut diamalkan oleh semua parti politik dan spr. spr kena tambah syarat; laporan kesihatan sebagai syarat utk jadi calon pru. kalau mati sebab kemalangan tu lain la ceritanya, ini mati sebab penyakit.

apa2 pun aku ucapkan takziah pada keluarga dr.shaharuddin, dia mmg orang yg baik, semoga Allah tempatkan dia dikalangan org yg beriman. amiin.

panglimo potaseh berkata...

Tu lah nak jadi sehat kita ada byk pakar obat Melayu.. tu obat 1oo1 mujarab campuran Korma.. hasbatulshauda.. entah apa2 lagi dgr ada 21 jenis ramuan.. semua penyakit boleh sembuh.. minum sekali 2 botol yg mati boleh idup. Payah2 carik je Dato Doktor Ustaz Haji SRP Fazilah ..dia ada jual air doa. Ini semua idea dari P.Ramlee lah.

Nick Adam berkata...

Kelamaan tukartiub makin gila sebab terobses dgn kononnya bagus sangat.

FOUR WIRE berkata...

Dapat pencen tak?

Whiteeagle Brando berkata...

Apa pasai ramai sangat YB P.H yg mati nie...!jangan2 kena keronyuk dengan Hantu dan Jin belaan Blue Hippo...? Depaa kata dia ni suka main Bomoh...! tapi aku yakin... ajal mereka dah sampai... bukan kerana Hantu atau Jin.