Ahad, 25 November 2018

BANYAK BUKTI







BANYAK BUKTI
Mat Songel nih dah dari 1990s lagi dah sengal macam nih...ingat sewaktu dia ditanya press sebelum menghadapi barisan disiplin dungUMNO berhadapan tuduhan skandal liwat pertama. Apa yang dia kata apabila disoal press scandal sex Datok Songel yang dah ditabur oleh Mat Nalla kawan main tennis dia....

saya juga ada banyak bukti bukti bukti menteri menteri dan orang orang kenamaan yang juga punya banyak scandal (lebih kurang gitu lerr)...tak NAFI tapi selekoh! Kes china doll...tidak juga nafi...selekoh itu permainan parti melayu dungUMNO! Semasa ditanya wartawan pinay Mat Songel Gay atau tidak....pusing berpeluh masam dia tak jawab orang nak dia kata YES or NO putih hitam jawapan yang TUNTAS dia selekoh kona baring wei!!!!

Jijah of Jijah........mana terselit JAM OMEGA aku!?!?!???? Jijah pun sekaki didalam drama Mat SOngel nih dari sekian lama.....ada bang non ada.....tahukan Istana Segambut nih besar kita cari ler pelan pelan pelan...(sebenar nya PLAN PLAN PLAN bukan pelan pelan on HANG SIBUK APA HAL?
PublishDeleteSpam
 
 

 
-----------

11 ulasan:

NoManNoCry berkata...

sudah2lah, lu pun geng jugak dulu, apasal skrg baru nak menyalak, lagi lu menyalak mcm anjing gila, lagi org menyampah...hehehe

Tanpa Nama berkata...

musuh sebenar hisham ialah anwar. semasa di universiti dulu, mereka berdua bersama2 menghasut pelajar lain menjerit reformasi. tapi malangnya hisham memilih utk lari manakala anwar sanggup digari. selepas kejadian tersebut, hisam digelar lelaki tiada telor oleh rakan2 universiti, manakala anwar pula dianggap pejuang.

sejak dari itu, hisham melihat anwar sebagai kegagalan dirinya. setiap kejayaan anwar adalah kegagalan hisham yang tidak bertelor. walaupun hisham kembali ke tanah air dan ditangkap, dia tetap dianggap hisham tiada telor.

selagi rakyat menyokong anwar, selagi itulah hisham mencuba untuk menghasut rakyat utk berpaling. kerana nama hisham tiada telor sudah lama terpahat.

maafkan anwar hisham, kerana kitaran hidup yg satu ini, kamu akan sentiasa dianggap hisam tiada telor.

Tanpa Nama berkata...

Tu mcm bunyi ulat taik pencacai tong taik umno

Tanpa Nama berkata...

Sebelum pru 14 tak timbul msalah. Ingat bila menang dptlah sikit jawatan sbb nak berenti mencarut. Rupanya habuk pun tarak. Ini mesti suey kincing tak basuh

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Romen sorang2 ...
Setiap komentar
tidaK Ada nama
pengomen Lagi...
tidaK d bubuH
Siapakah yg komeN
habis glamorous
Tak gLamorous LAGi
para pengomentar
TT romeN sorang2
Kah kaH kaH kaH kaH

Anonymous berkata...

Ko sosialis kapla gila....bila fbi nak tangkap najib seperti yg ko cakap...ko ni kaki temberang..

Anonymous berkata...

Pakai.penapis...takut nak siarkan komen...

Tanpa Nama berkata...

Byk kali aku komen pasal TT tak basuh k--- bila kincin. Tapi dia tak siarkan. Bcos it is the truth. I saw many times. Suey o kincing tak basuh.

Tanah Melayu Dulu berkata...

kahkahkakmah..ini kenyataan mcm geng hamno era 98/08 yg anti reformasi dulu2
,,ttibai cabai..haihaibaibai!!!

Tanpa Nama berkata...

yang kamu sebok apsal ???.. kenapa tak tanya pasal nuar ni suka top ke bottom... suka depan ke belakang.. kenapa tanya liwT liwat liewat..

taya la pasal china doll tanya la pasal saipol


tanya la yang lain ...jangan tanya pasal liwat.. sebab dah diampoon.. sultan dah bagi ampoon sebab nuarmohin ampoon

yang kamu sebok ni apasal ???. jubor betul

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

satu tips untuk komen lepas filter tt ... kalau korang buat ni pasti komen keluar ...kah kah kah

mungkin juga komen ko boleh jadi posting blog post lagi


dulu komen aku selalu tak keluar.. tapi bila aku mencarut nuar kaw kaw terus semua komen aku jadi posting di tt..

jadi tips dia untuk komen keluar di tukar tiub sila carut nuar tahap gaban

tak caya cuba terai

jangan salah kan tt, nuar punya songel mmg mintak carut pun

kah kah kah