Isnin, 31 Disember 2018

ANAK IKAN NAFI






HAM

DUL LIL


Lelaki nafi dakwaan hubungan intim dengan Anwar


PETALING JAYA: Seorang ahli perniagaan kosmestik mengancam tindakan undang-undang terhadap sebarang kenyataan yang mendakwa dia mempunyai hubungan intim dengan Presiden PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Adrielle Iman berkata demikian selepas gambarnya menghadiri majlis semasa pilihan raya kecil Port Dickson dan satu klip video tular di media sosial.

Beliau berkata kehadirannya di majlis tersebut adalah sebagai ketua pegawai eksekutif AV Perfume dan duta Quantum Metal, penaja 5 majlis yang disertai presiden PKR itu ketika berkempen.

“Saya sokong dan memainkan peranan saya sebagai duta sahaja tidak ada apa-apa yang peribadi,” katanya di Instagram.

Adrielle berkata tindakan undang-undang akan diambil terhadap mereka yang menyebarkan berita tidak benar tentang dirinya.

“Cukuplah dengan permainan kotor politik ini, saya tidak layak diperkenakan sebegini, saya hanya rakyat biasa dan penyokong.

“Video saya bogel itu mana ada muka Anwar? Nak editor lagi padu saya boleh cadang videographer saya, dia edit lagi ‘tip top’ setakat video itu tidak lakulah bro,” katanya.


YANG NAFI

LELAKI

JENG JENG JENG



----------------

5 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Nak tanye ..anak ikan ada jantina tak ..bukang ape ada spesis jantinanye TERBIT bila dah dewasa ..

Nole berkata...

Gua ingat nak sarankan iman supaya perhati blog tt ni. Pasal tt ni dr dlu mcm tau luar dlm cerita. Anak ikan lah.. perfume lah.. Ok x tt? Tlg reply TAKDA HAL LAH BRO !

Awanama berkata...

hiyam kalau betul pun kita tak caya lah..kimak betul musuh dsai.Orang dah lali dengan asyik kes sex saja..like people say ,if you keep on lie one day it become true an people will believe it..But not in dasai case if you say in got sex caase...
And hisyam dulu you campaign dasai n pkr tapi now jilat chedet lepas dasai cakap ko kai merapu..ini lepas you cakap hal lepas PH menang ge14..lu cerita dalam blok lu hal perbincangan sulit..lu pataut coaver.. tapi lu mulut tai.bongkar rahsia..bila dasai tiai lu ,lu terus ilat chedet..dulu gua caya you.now sorrry lah..

Awanama berkata...

Yang pasti bukan Que Putih jantina nya

Unknown berkata...

Wawi kartel