Rabu, 3 Julai 2019

TAK SUKA JANGAN BACA








TAK SUKA

JANGAN BACA

Tt mati dia mereput jer dlm tanah, dia tak percaya ada kehidupan selepas mati. Yg kau sibuk nak tanya dia pasal akhirat tu apasal? Tu kepercayaan bani sakai, jgn la kecam tt.
 Masing2 ada hak. Kalau tt persendakan bani islam, kau sabar jer lah, ni blog dia ikut sukati dia la nak tulis apa pun. Tak suka jgn baca. Kalau debat org jahil mmg kau kalah, baik kau diam jer. 
on 
AKHIRAT TU APA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 02/07/19

b





----------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Lol takkan pulak tt pun jd mcm menteri 'tak suka malaysia jgn duduk malaysia?? '. Apa punya turrrtt.. Relax sudah. Kata open.. Terima la kutuk ka apa. Porahhhhhhh

Awanama berkata...

Gua sokong dan suka blog brader..TT...kepade melayu kayu yang berlagak nak jadi ularmak or mofti pak arab, klau korang tak suka baca...korang bole belaaah..siall...pi duk lagi ngaji kat pondok kemudian korang bole jadi macam eddy wang pas pis pus..yang suka cari salah dan dosa orang lain pas tu duk mencuri tapi duk kata dapat derma pak arab sama macam najib setan umno....fuck you all melayu kayu..!!!!brader tt kau jangan layan melayu2 kayu ni...takut nanti kau pun jadi sakai mereng pulak...teruskan agenda anak semua bangsa malaysia baru....khalas bro tt.

Awanama berkata...

Sebenarnya dia pun censor jugak komen. Ada jugak kementerian penerangannya sendiri. Lagi satu, susah jugak nak take him seriously, yg semua tau ialah kahkahkah... Dah. Kita pun kahkahkah sama dia lah... Dia anti-globalis tapi ikut jugak agenda globalis...