Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 Disember 2008

SMS BARU DI TERIMA DARI BUKIT ANTARABANGSA


Para VIP dan mereka yang menganggap mereka VIP tolong jangan gunakan kesusahan kami untuk menjadi popular.

Sila cari tempat lain kalau hendak jadi popular.

Tolong jangan jadi Pak Sibuk.

Pihak berwajib di ingatkan bahawa tugas mereka adalah untuk mangsa kemalangan dan BUKAN untuk VIP , Pak Sibuk dan Tukang Bodek.

Sila cari glamour di tempat lain.




11 ulasan:

Nimsaroj berkata...

masa ni la VIP nak tunjuk kata depa nie bertanggungjawab...masa nie depa tu dianggap "SUPERMAN"...kalau x jangan harap nak amik tau pun hal2 masyarakat nie...

Penduduk kampung yang tidak ada kemudahan awam xkisah langsung...kata membela, membela ke membela...

FIKIR2kanlah..

Nimsaroj berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nimsaroj berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nimsaroj berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

BIASALAH, bila lagi nak bermesra dengan rakyat,
Bila lagi nak dapatkan peruntukan tambahan.
Khadiran semua VIP ini juga adalah excuse untuk mendapatkan claim kerja lebih masa dan claim mileage. Apa salahnya.
Macam Menteri MITI yang datang menyibuk dan buat statement macam dia pulak menteri Alam Sekitar.
Pelik. Betul betul pelik.
Mujur Menteri Pertanian tak datang bagi cadangan supaya ditanam sentang untuk menambah sumber pendapatan tuan punya tanah.
Dan Mujur Menteri Belia dan Sukan xcadangkan kawasan ni sesuai untuk sukan ski dan bobsledge.. Lagi peninggggggggg.

youth attack berkata...

latest news.

Bkt Antarabangsa residents to sue

akutakata berkata...

Hujan jangan berhenti, biar tumpang kondo dipuncak bukit antarabangsa. Biar VIP % VVIP yang bongkak jadi bodoh, yang makan rasuah muntah darah.

BoyDontUcry berkata...

Ulasan Khir Toyol adalah paling best...

jgn lupa baca sama sanggahan orang ramai tujukan kepada si Toyol... hehehe

Tanpa Nama berkata...

ada lagi satuuu!

Bik Mama tolong jangan berjoging lagi!!!

Farouk berkata...

Nanti bila VIP atau VVIP atau Menteri tak turun padang, kata pulak. Bila turun pun kena kritik, tak turun lagi la kena kritik.. Habis, mana yang betul?...

BoyDontUcry berkata...

Farouk,
VIP, VVIP dan Menteri tak payah turun padang lah. Derang gak yang luluskan projek di lereng bukit tuh, wlpun selepas 15 tahun trajedi Highland Towers.

so, biar rakyat Malaysia turunkan semua VIP, VVIP dan Menteri kesayangan ko tue dari kerusi em;uk mereka.


wakakakakaka