Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 1 Disember 2008

FORUM – HAPUSKAN ISA/ NO TO ISA – MALAM INI



HAPUSKAN ISA/NO TO ISA

DI DEWAN MAJLIS PEGUAM
Jalan Lebuh Pasar Kuala Lumpur

JAM : 8.00 malam

PANEL:

TERESA KOK
MUMAHAD SABU
RAJA PETRA
FARIDZUL NASARUDDIN
T.S THENINTARAN
TUKAR TIUB

Sila datang awal kerana tempat duduk amat-amat terhad
.




8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam boss ..

boleh kasi tau di area mana nie .. sy x bape tau .. kalo gigs veneu area KL sy tau laa .. thanks

Tanpa Nama berkata...

Kalu dah selesai forum nanti kongsilah bersama kami hujah-hujah baharu yang mahu dihapuskan Iblis Syaitan Act itu. Kenapa UMNO/BN tak mau hapuskannya sedangkan ISA tidak dapat lagi merencatkan keinginan rakyat kepada parti alternatif dan memberi peluang kepada parti itu.Tradisi mempertahankan ISA begitu liat sekali sama juga manusia mempertahankan banyak lagi tradisi yang kolot dan tidak relevan kepada kehidupannya mereka seperti mempercayai ajaran budaya/agama/ritual yang banyak dah usang.

rozali53uk berkata...

Bestnya kalau boleh hadir kalau tak boleh.... boleh tak sesapa buat lapuran blog siok juga dapat sebar kat kengkawan apa yang tengah berlaku sebenar nyo

Tanpa Nama berkata...

Kalah perang brader..ISA bagus dan Yoga haram...kalah perang brader lapuran PAC Eurocopter tak siap siap kata nak buat verbetim... laki wanita melayu terakhir kaki penipu...kalah perang brader hantu raya mohon nak hadir forum malam ini. Kahkahkahkah hahahahahaha kita akan kalah perang sebab mat mongol kata negara kita lebih selamat dari jepun adoi brader kalah perang la kita...ngok punya mat mongol... mana pegi Bik mama.

pisang mas berkata...

bik mama tengah entot entot dgn gigolo la. Mat mongol punya dah lembik !

ilovebudu berkata...

BILA TU SRO ISHAM?

dollah yankee berkata...

yess me too..NO to ISA

http://dollahyankee.blogspot.com

seluar dalam kuning berkata...

aku baru balik dari forum ni. cayalah isham a.k.a 2504! hahahah lu punye ucapan mmg cool.

yang tak tahan tu ada 3-4 ekor budak PRO-ISA terus blah masa isham tengah ucapan. budak-budak tu cabut bukan pasal boring isham,tapi dah tak larat dengar 'Ketuanan Melayu' haprak diorang tu kena hentam hahahaha

haha isham dulu kene ISA pasal pakai seluar dalam warna kuning ke hahaha