Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 1 Disember 2008

ZAID WAJAR DIHUKUM – TIDAK BOLEH DIMAAFKAN -melayau


KOTA KINABALU 30 Nov. –Lembaga Disiplin UMNO wajar menghukum bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Zaid Ibrahim yang hadir pada perasmian Kongres Nasional Parti Keadilan Rakyat (PKR) di Shah Alam, Selangor semalam.

Naib Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin menegaskan, perbuatan tersebut jelas melanggar etika parti dan bertentangan dengan semangat yang diamalkan oleh Barisan Nasional (BN).


kah kah kah… HUKUM ? … kah kah kah….nak hukum cam na?... kah kah kah

kah kah kah…. kalau mat sembab berani tendanglaaa zaid dari gerombolan…. kah kah kah

kah kah kah… jamin tak berani… kah kah kah…

kah kah kah...NATO = no action talk only… kah kah kah



6 ulasan:

##### berkata...

Muhyiddin tak perlu cakap je.dia kena buktikan.kalau setakat cakap sapa2 pun bole.zaid ni elok dipecat je.nampak sangat yang dia ni talam 18juta muka.haha.

Tok Uban berkata...

Itulah orang umno.....belum lagi jadi timbalan presiden...baru calun aje...dah nak tunjuk taring...

Kalu jadi TPM....tak tahu apa nak jadi pada kau isham...silap-silap haribulan...sapaleh...tak berani den nak kato...kahkahkah..

jeremy adnan berkata...

tak perlu rasanya nak mintak explanation dari Zaid ini.elok saja dia dihukum.kalau setakat ada berkongsi pandangan yang sama dengan pembangkang tu tak jadi masalah.tapi kalau sampai dah pergi ke kempen/mesyuarat parti lain selain BN tu memang nampak sangat la talam dua muka.baik dia terus join PR.abis cerita.

kucingsiam berkata...

meow~

hukumlah zaid jangan tak hukum. hukumlah orang yang cakap benar. biar jelas UMNO bukan tempat orang tulus berpayung.

orang bikin rasuah dalam parti tak hukum pun . tadak bukti. apamacam you muhammad x 2? me no speak inglish haha bawak cash banyak tu keluar masuk australia hang buat apa? hang tak tau guna bank kah? bodohkah?

youth attack berkata...

Muhyiddin accused Zaid for being "disloyal".but what about Nazri(Minister in the PM's deparment) when he went for the DAP seminar on 2004?does that mean Nazri also was "disloyal" towards UMNO?

i'm sure some opposition members also attend function or talks held by the BN.

in my humble opinion,it's the way how you perceive this things.if a person have his own principle then fear not that he/she will defect to other party just because he/she attends another politcal party's talks or function.

MahadeyBersiong berkata...

Inilah antara contoh pemimpin yang ada dalam Barisan Najib. Tidak terbuka langsung pemikiran sebagai seorang pemimpin. Hal kecil pun nak ambil tindakan ke? Yang rasuah tu bila nak ambil tindakan bangang?