Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 11 Januari 2009

APA KATA SUAMI ROSMAH MANSOR


KERAJAAN JAMIN KONTRAKTOR KELAS F TIDAK TERJEJAS
– NAJIB -melayau


KUALA TERENGGANU 10 Jan. — Kerajaan hari ini memberi jaminan bahawa nasib kontraktor kelas F di seluruh negara akan terus terbela walaupun Malaysia menerima tempias krisis ekonomi dunia, kata Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.



PROJEK KELAS F ‘BUKAN RASUAH BN ’
- Mkini

Datuk Seri Mohd Najib Razak menafikan pemberian projek kepada 583 kontraktor kelas F di Terengganu pagi tadi sebagai rasuah politik demi memenangkan BN dalam pilihanraya kecil Kuala Terengganu.



kah lak kah kah…. semua kontrektor di kt dapat projek…. kah kah kah….

kah kah kah… tak perlu penglaman… yang penting duduk di kt… kah kah kah…

woit… mat mongol...ini bukan beli undi ke…. kah kah kah…

woit… mana spr… tak kan tak baca surat khabar…. kah kah kah…



MALAYSIA NEGARA SINAR HARAPAN KEPADA DUNIA ISLAM – NAJIB - melayau

KUALA TERENGGANU 10 Jan. — Malaysia akan menjadi sebuah negara yang menjadi sinar harapan kepada dunia Islam dan dunia sedang membangun di bawah pemerintahan kerajaan Barisan Nasional (BN) yang sentiasa mementingkan perpaduan dan saling hormat menghormati di antara satu sama lain.

Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkata perpaduan dan sikap hormat-menghormati itu membentuk kestabilan politik negara untuk membolehkan kerajaan membuat sesuatu yang disifatkan “menongkah arus” atau berlawanan dengan arus.



kah kah kah… kah kah kah…. SINAR HARAPAN?.... sinar harapan mat mongol..kah kah kah….

kah kah kah…hancuslaaa dunia islam kalau macam ini….kah kah kah…

woit… mat mongol...tolonglaaa hentikan bodohkan melayu…. melayu dah ramai bodoh… hentikan projek membodohkan orang melayu…. tak cukup lagi ke…. nak campur islam pulak… kah kah kah


TPM: JANGAN TERMAKAN GULA-GULA PARTI LUAR - melayau

KUALA TERENGGANU 10 Jan. - Datuk Seri Najib Tun Razak mengingatkan masyarakat Cina di kawasan Parlimen Kuala Terengganu agar tidak terpengaruh dengan 'gula-gula' parti politik luar yang hanya datang menunjukkan muka di musim kempen pilihan raya ini.

Timbalan Perdana Menteri berkata, sebaliknya jasa Barisan Nasional (BN) yang telah terbukti selama ini tidak harus dilupakan kerana BN tidak pernah sesekali mengenepikan wakil masyarakat Cina dalam kerajaan negeri.



kah kah kah… mat mongol ni dari parti mana?.... apa mongol ni dari parti luar ke?…. kah kah kah

kah kah kah…. kontrek untuk kontrektor kelas f tu bukan gula-gula…. kah kah kah..

woit… parti luar ni dari mana?.... kah kah kah…. parti luar ini dari mongolia ke?…kah kah kah




14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Off topic. Kalau belum ada info ni minta maklumkan dalam blog web mengenai boikot Israel

http://www.mylinkspage.com/israel.html

Raden

hafiz berkata...

BN nak semua melayu jadi bodoh. senangla nak tipu nanti. bodoh punya BN!!!

Tanpa Nama berkata...

AKU BENCI PEKIDA aku ada alami sendiri dengan mereka ini.
aku dari kg laloh kuala krai kelantan, budak pekida sini memang samseng, boss nya usop pahi memang kaki samseng, yusni lagi teruk, brahim boyo, awi tok awang kekcok, suha ini sebahagian yang aku boleh sebut, tapi ramai lagi lah, mereka ni semua kaki pukul, tarik kereta, peras ugut orang, curi kereta, kaki mabok, buat kacau kedai kopi, bawa kereta laju dalam kampong dan macam macam lagi lah memang teruk pendek kata keselamatan kampong memang terancam, pk la boss pekida.

khairulnizambakeri berkata...

Mat Mongol ni dah mabuk keropok lekor, agaknya. Harharhar.

Obefiend berkata...

aku ketawa berdekah-dekah

tapi bang depa tak pangil pemberian kontrak tu rasuah. dia tukar nama kepada BUAH TANGAN Najis

joe jambol berkata...

haha, dia tak bagi makan gula-gula parti luar, tapi kalau gula-gula yang parti dia bagi, kena makan.

kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

Apa nak herankan pasal projek utk kelas F. Kita tahu UMNO kalau diubahkan singkatannya dalan BM -Persatuan kebangsaan Melayu Malysia ) akan berbunyi hampir dengan Persatuan Kontraktor melayu Malaysia (PKMM).

Maka itulah AJK bahagian UMNO seluruh negara hampir dimonopoli oleh kontraktor Melayu belaka.

Pasal itulah parti terkorap di dunia ini meneruskan hayatnya dengan RM semata-mata.

Kalau mereka dah bergelumang dgn rasuah dalam pemilihan parti mereka tatkala bersaing sesama sendiri - apa jaminan kepada rakyat Malaysia yang mereka tidak menyuap para pengundi bile mendepani pembangkang ?

Malaysia negara terkorup dalam alaf baru.

adnan M

Tanpa Nama berkata...

Dari dulu,kini,dan selamanya be end ni memang mabuk dan demam panas tak kebah kebah.Ayat sentiasa ditukar untuk menghalalkan cara,Contoh..
1)Rasuah politik kepada pemberian
ehsan.
2)Riba kepada dividen
Lagi satu be end nak ikut pandai macam orang yang pandai.Orang cerita hudud dia pun nak cerita hudud.Orang nak cerita islam addin dia pon cerita hadhari.Tapi cuba tengok mata najib bila buat statement kat tv nampak sangat tak konfiden dan pembohonganya.

Tanpa Nama berkata...

malaysia negara sinar harapan? politik stabil? macamana nak stabil sekor asik tido, sekor lagi asik kejar betina. ptuii! dah tak de harapan dah kalau barisan najis terus memerintah, bak kata p.ramlee 'putus harapan'. harapan untuk bik mama & kroni2 kembongkan perot dengan poket ada la. agaknya c najis ni tengah stoned kot masa becakap.

v berkata...

assalam..
maybe apa yang saya nak cakap tu offtopic sikit.. nak bagi kontrak kpd kelas f yang hanya berapa sekerat je tu.. terpulang lar.. tapi kami yang ramai2 naek bus express / ting tong ari2 nie.. tengah tunggu biler kerajaan nak tarik balik 30% surcharge tu... nak kata minyak x turun lagi tu.. dah... siap turun lagi murah... xkan xnak tarik balik 30% tu... boleh uncle tukartiub xplain sikit kenapa???

Tanpa Nama berkata...

F is for FCUKed Contractor...

entah hape hape berkata...

bodoh hangak. dan dan ni lah nak bagi rumah free, atap free, klinik begerak free suma. lepastu claim bukan nak pancing undi.

dan dan ni suma menteri nak pegi ganu. sampai rasmi hotel dua tiga kali.

sapa yang tak perasan kebodohan BN memang sama bodoh je.

yang paling klakar, baru ni si farid tu pergi berkempen kat budak budak skola cakap kita ni ditanggung BN dari dalam perut mak kita lagi.

bahalul.

& aku la antara budak skolah tu. sedih aku tengok orangorang tua prangai cam badut

Johan berkata...

kahkahkah sinar harapan???
sinaran dr letupan bom c4 ade ar..kahkahkah
pengumuman:apabila mat mongol jd pm,ptunjukan bunga api smasa aari merdeka dan tahun baru akn diganti ngan ptunjukan letupan c4..kahkahkah

Isa berkata...

Kalau begini istimewanya layanan Bn/umno kepada rakyat.

Marilah kita semua rakyat Malaysia memanjatkan doa supaya tiap-tiap 2bulan sekali ada seorang daripada Ahli Parlimen BN/umno mampuih @ Kojol.

Supaya ada Pilihan Raya Kecil dan dapat kita menikmati layanan seistimewa ini.

Amin...