Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 4 Januari 2009

NAZRIN : BERSEDIA HADAPI KRISIS EKONOMI - MalaysiaKini



Raja Muda Perak, Raja Dr Nazrin Shah hari ini menggesa rakyat Malaysia bersiap sedia menghadapi krisis ekonomi berpanjangan berikutan kelembapan ekonomi global dan krisis kewangan yang teruk sekarang.

"Bagi tahun-tahun mendatang, ancaman kelembapan ekonomi global dan krisis kewangan teruk terus menghantui fikiran kita semua.

"Kesannya terhadap ekonomi domestik tidak dapat dielakkan dan ini dicerminkan dalam langkah persediaan yang diambil oleh kerajaan Malaysia dalam menghadapi jangkaan kegawatan ekonomi domestik," titah baginda semasa berucap di persidangan Rotary International District 330 ke-74 di Ipoh.


kah kah kah…. mat mongol… tolong baca titah raja muda perak ni…. kah kah kah…

woit… raja muda ini bukan beljar di nothing ham… kah kah kah…. dia belajar di havard… kah kah kah..

kah kah kah…. OUR ECONOMY HAS NO PROBLEM? …. kah kah kah…. OUR FUNDAMENTALS IS STRONG…. kah kah kah…

kah kah kah… mat mongol lulus ke belajar dulu… kah kah kah…kelentong tak abis abis… kah kah kah..

woit… nak tanya sikit…. berapa banyak dapat duit komisen beli kapal selam?... kah kah kah…

woit… nak tanya sikit… siapa dapat kontrek eurokopter?.... kah kah kah



5 ulasan:

ts malaya berkata...

Siakap senohong,gelama ikan duri,cakap bohong,mat mongolia sudah jadi Menteri.

Tanpa Nama berkata...

Betul ker graduate nottingham ni?
sempat ke ambil final exam masa bapa dia meninggal di London January 1976 dulu?
Nak jugak kita semua tengok trancript dan scroll degree tu.

najib berkata...

ts malaya..
gua suka la pantun lu..
kah..kah..kah..

biasa la kabel besar tu...

Johan berkata...

mgkin mat mongol ni mmg xlulus kot..umur 22 da blk mesia(klu xsilap gua)..xkn 2 thn je kot..klu mat mongol bace blog TT ni,msti trus gi brsumpah dia lulus degree kahkahkah

mat magnolia berkata...

Tapi mat mongolia can do the impossible what?
tengok muka dia sajalah ....
suspicious saja...
cuba tengok biji mata dia ... kekiri kekanan dok tengok kutkut ada orang dok perli mengata kat dia ... memang suspicious tak habih2... risau mcm ada sesuatu aje? takut rahsia pecah? ... tembelang pecah? ...
mula habih semua terbongkag .... hehehehehehehehe