Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 4 Januari 2009

PENIPUAN TELAH BERMULA – 90 ORANG DALAM SEBUAH RUMAH DI KT – Malaysia2Day



Sebanyak 90 pengundi telah di temui di alamat No. 1089-A Kg Kuala Ibai in Kuala Terengganu.

SPR sengaja tidak memgambil endah hal ini.

Dalam masa yang sama ada 453 pengundi di sebuah rumah yang tidak beralamat di Kg Gong Tok Nasek.

woit….kah kah kah…. istana sultan terangganu pun ramai macam ini…. luas mana rumah ini…. kah kah kah….

kah kah kah….mesti susah nak kentut dalam rumah ramai macam ini…. kah kah kah….

woit… agaknya rumah besar ni berapa orang bik mama boleh tinggal…. kah kah kah

woit … SPR…. inilah dia contoh pemgundi hantu…. buta mata ke….kah kah kah ….



9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

poyo arh lu.

sEmut berkata...

gaji hantu hantu tu bayar pakai duit sape oi?

jangan sampai gua ludah lu orang spr depan tv.

ilovebudu berkata...

wow..bikin istana langit ka?

Tanpa Nama berkata...

Itulah kerja UMNO/BN asyik buat kerja hodoh asalkan nak menang. Memang kena menang jika tidak bertambah terpuruk nanti imej UMNO yang dahpun parah. Dulu PU2 kalah 2/3, di Permatang Pauh teruk kena walaupun yakin yang AI dah tak relevan lagi. Tapi Najis memang muka tak malu, asyik guna mesin media kerajaan memperlekehkan PR. Ingat di padang nadi rakyat mendidih nak buang UMNO/BN.

Tanpa Nama berkata...

Bro tolong siasat isu, SULTAN ALI RASTAMAN PERLU RM38 billion, nak buat jebatan emas keGUNUNG LEDANG CARI PUTERI GUNANG LEDANG DI INDONESIA, tolong bang ini memang shiok bagi abang ketuk, lagi satu berita SULTAN ALI RASTAMAN AL ali BABA AND THE FOURTY UMNO THIEVES, mengalu-alukan budak sekolah pei main 'fly a kite' and remain bodoh' curriculam untuk semua murid2 sekolah. tolong highlight SULTAN ALI aka ALI BABA aka Ali Sintok yANg sekarang perlukan support bendahara baru import dari India Latuk SHAHRUKH KHAN.

Tanpa Nama berkata...

Kalau Bik Mama terkentut dalam rumah tu sudah pasti kesannya macam C4...

Johan berkata...

rumah(istana) allahyarham datuk z pon xleyh muat smpai 90 org kahkahkah..
woit munkee2 skalian,nk tipu pon biar pndai ckit ar...kahkahkah

jomboi berkata...

sure selang seminit akan berbau bermcm2 jenis bau-bauan yg keluaq melalui corong2 terowong2 dubur - ada yg berbunyi - pelan ka ... kuat ka ... ada yg syoihhhhh keluaq tanpa sound - kira dia pakai silencer lah tuh .... mula masing2 pakat syak kawan tu ...syak kawan ni ... mulllaaaa pakat lawan tuduh menuduh ..... tak dan nak habih kes bau hapak petai punya kentut ... mengaum pulak bau aroma durian .... mengembak satu ruang ... mulllaaa pakat dok mengkhibaih guna kain pelikat ka ... kain tuala ka ... tak habih2 dok kerja halau angin toksik kentut hasil lepasan dari silencer lubang2 dubur puak2 pengundi2 hantu yg menjadi pemastautin sementara hari mengundi selosai ... seksa pun seksa lah asyik dok main hidu angin kentut masing2 ... tapi tak pa lah kan? berkorban punya pasai .... berkorban untuk puak2 yg dok kasi huloq mai .... kira okey lah tu....janji ada habuan!!!!

broooo... berkata...

budaya umno tetap tk akan berubah walaupun tlh diberi masej keras pd PRU12 yg lepas...

rasuah & ugutan menjadi senjata utama, disamping mengekploitasi media perdana yg mudah dibeli dgn harga maruah yg begitu murah/rendah serta menyalah gunakan jentera kerajaan termasuk polis... matlamat mereka adalah kekal berkuuasa….

yg jelas adakah semua janji2 yg sudah, telah di langsaikan????????

umno pembela MELAYU,
persoalannya adakah ini benar??????

1) kerajaan manakah yang yg mendikriminasikan negeri mejoriti MELAYU Kelantan?

2) kerajaan manakah yang menengtang pelaksanaan hukum Hudud & Qisas di Kelantan?

3) kerajaan manakah yang merampas eset rakyat (TNB, TM & etch...) & menberikan pada individu2 kroni tertentu atas nama pengswastaan?

4) kerajaan manakah yg mengadaikan maruah & menjual Tanah Melayu Singapura kepada Singapore?

5) kerajaan manakah yg membiarkan tanah jajahan Melayu Pulau Batu Putih jatuh kepada Singapore?

6) kerajaan manakah yg menjatuh kan maruah negara dgn membatalkan pembinaan Jambatan Bengkok mengantikan tambak Johor?
7) kerajaan manakah yg mengerakan tentera & menyerang & membunuh penduduk Melayu Islam Memali?

8) kaum manakah yg paling ramai termiskin di Tanah Melayu - Malaysia?

9) kaum manakah yg paling ramai berpendapatan bawah 1000 ringgit?

10) kaum manakah yg mejoritinya mengisi jawatan bawahan (kuli) dlm sektor swasta & perindustrian?

11) Kaum manakah yg paling ramai tercicir & tk mampu melanjutkan pelajaran kerana kemiskinan setelah "biasiswa" dihapuskan & digantikan dgn pinjaman PTPTN.
12) siapakah yg membela & memperkayakan jutawan2 terkenal Negara (antaranya lim goh thong, aric chia, Vincent tan, petric lim, ananda krisna & banyak lagi)?
13) siapakah yg paling aktif mengganggu pentakbiran kerajaan negeri Pakatan Rakyat dgn mengunakan jentera kementerian pembangunan luar Bandar?

dan banyak lagi persoalan yg mungkin tk terhuraikan.

jawabannya kepada semua persoalan diatas adalah =

= """"""""""" M E L A Y U """"""""""

Diharapkan jentera kempen di PKKT - P036 dapat menjelaskan isu2 yg di utarakan diatas.