Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 4 Januari 2009

SAYA SEDIA JADI JAMBATAN RAKYAT - melayau


KUALA TERENGGANU 3 Jan. - Calon Barisan Nasional (BN) bagi pilihan raya kecil Parlimen Kuala Terengganu, Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh bersedia menjadi 'jambatan' untuk menghubungkan suara rakyat kawasan itu dengan pemimpin negeri dan Pusat secara lebih berkesan jika diberi peluang menjadi wakil rakyat.

kah kah kah…. woit munkee ni dah desparate… kah kah kah

kah kah kah… mana cigar davidoff munkee ni… kah kah kah

woit… nak jadi jambatan? …. kah kah kah…

kah kah kah…habislah rakyat terangganu… bila munkee ni jadi jembatan… hambis duit minyak di rembatnya… kah kah kah…

kah kah kah…berjembatan jembatan duit masuk ke dalam saku munkee ni…. kah kah kah



3 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

tak perlu pakai jambatan. Rakyat tak pakai jambatan untuk bersuara,rakyat tak pakai faxs pun , Rakyat pakai Internet untuk bersuara.
kelentong makcik dan pakcik lagi ya?

Banyak mak mak dan pak pak sudah pakai surfing Malaysia Today walaupun tak fasih bahasa England. sebab pak google ada translator.hahaha
banyak lagi yang baca malaysiaKini sebai versi melayu sememangnya FREE.

Mungkin saya tersilap baca, beruk itu cakap jambatan ke atau jamban? sebab utusan meloya tak boleh di percayai.
hahaha..

Tanpa Nama berkata...

Woit!!! ini orang mahu bikin jambatan sampai Karaoeke Lounge..hahahahhahhhhaaaaaaa...dan buat jambatan sampai Monggolia dan buat jambatan untuk Bik mama yang pandai menyanyi tu dan boleh lah mamat ni berduet dengan Bik mama.....
Mat monggol buat jambatan dari ofis ke Labu lapangan terbang untuk gerombolan cabut lari nanti hahahahahah Mat monggol dan Bik Mama bawa sial tujuh keturunan dan terus pupus.....kalah perang brader sebab dulu Mat Monggol kena kelentong General Udara Kang kong beli jet pejuang dari Itali tanpa injin 8 buah harga 88 juta Euro....brader tak nak komisen ke?

MahadeyBersiong berkata...

Jadi jamban pun ok kot?