Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 12 Januari 2009

PENUNTUT IPTA DIKURUNG DAN DIPUKUL BEKAS TEMAN LELAKI- bernama


KUALA LUMPUR: Seorang penuntut institut pengajian tinggi awam hari ini ditahan polis bagi membantu siasatan kes memukul dan mengurung bekas teman wanitanya di sebuah apartmen di Mutiara Damansara, di sini malam tadi.

Suspek dikatakan merupakan anak angkat seorang bekas menteri.

Difahamkan wanita tersebut cedera di kepala, muka dan tangan dipercayai dipukul suspek.



kah kah kah… kalau anak pemimpin pakatan pasti telah ada nam ayah …nama emak…alamat rumah….kah kah kah…

kah kah kah….kalau anak yb pakatan…gambar pun akan ada…. kah kah kah…

woit…. ni anak angkat bekas menteri mana ni….kah kah kah….bila nak bagi tahu….kah kah kah….suspen gila…. macam cerita hantu….kah kah kah



2 ulasan:

Truckster berkata...

ni mungkin anak kepada mungkee me no spik english kahh??? ataupon YB raba bontot?? ataupon zam cendol?? kah kah kah

Johan berkata...

dulu kes bunuh kat warong uncle don hartamas,ank mentri botak yg suke pkai bow-tie trlepas je..kahkahkah