Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 8 Mac 2009

DARI TUKAR TIUB


DARI TIM TUKAR TIUB



Kepada semua pembaca, pelayar, pencaci dan pengutuk Tukar Tiub:

Tim Tukar Tiub mengucapkan selamat bergembira pada hari ini.

Hari Wanita Sedunia jatuh pada 8hb March hari ini.

Hari Rakyat Malaysia juga jatuh pada 8hb March. Ini kerana pada 8 March tahun lalu rakyat Malaysia telah membuat sejarah memilih Pakatan Rakyat.

Memilih Pakatan Rakyat beerti menolak Ketuanan Melayu dan menobatkan Ketuanan Rakyat.

Hari ini juga Tukar Tiub telah melintasi angka 2 juta pelayar. Tukar Tiub yang bermula pada hari pencalonan pilihanraya kecil Permatang Pauh mengucapkan terima kaseh kepada semua pelayar.

Marilah kita sama-sama bergembira pada hari yang cukup nyaman, tidak hujan dan selesa.

Gembiralah – kah kah kah!




47 ulasan:

GombakRock berkata...

Tahniah tukar tiub!!! Selamat Hari Rakyat Malaysia!!!

Danielle_Corleone berkata...

walaupun aku sudah SMS kamu tadi. tapi aku mahu ucapkan tahniah lagi. hehehe. :-p

Tanpa Nama berkata...

Fuyoh! 2 juta beb, teruskan ulasan anda. Tukar tiub mmg top!

Dan moga2 semuanya berjln lancar seperti baiknya cuaca ari ini.

Tanpa Nama berkata...

Tukar Tiub, you kerja kuat setiap hari memberi komen yang terkini mengenai perjalanan songsang UMNO dan BN. Sebagai merai 2 juta penjenguk TT, ambil rihat, relaks, bersantai seketika kerana badanmu pun perlu rihat.
Wanita dan Lelaki tak banyak beza cuma wanita ada vagina, berhaid, menyusu badan bayi sementara lelaki ada Mr.P, tak ada mens, yang lainya cuma beza skala seperti rajin, kuat, cemburu, suka shopping,intelek, berperasaan dan juga popek-popek. Kedua-duanya harus saling menghormati dan bekerjasama jangan menindas antara satu dengan yang lain.

Syabas TT dan Hari Malaysia!

Muhd Aizat berkata...

congrats bro for the 2 MILLION hits!!

TokMudim berkata...

2 juta singgah di TT

Tahniah TT

Tahniah kerana Bolayan kat pencaci dan pengutuk TT.

Malah disuruh bergembira.

Pencaci dan pengutuk bila tidak dilayan mati kutu....pi mampus mereka.

shahrizalisme berkata...

Hidup Tukar Tiub!

I support you from Melbourne, Australia!

'Liberté,égalité,fraternité,ou la mort!'

Sapa tak faham slogan ni, belum cukup cool. Mintak Monsieur Hisham tolong translate!

Tanpa Nama berkata...

cheers untuk pak rais!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Hari ini , hari Rakyat.
Bersama sama kita juang dan bincang masaalah.
Berusaha kita untuk tolak barisan zionist ke laut.
Hasrat kita untuk hidup dengan nyaman dan adil tanpa rasuah.
Rakyat juga tidak hendak sesiapa jadi raja monopoli dalam mana -mana perniagaan , sekolah , permit , kontrek dan agama.

Malaysia hanya satu .
Jangan biar Malaysia mampus.
Dulu Malaysia di bayang kan bagai Harimau , sekarang di bayangkan bagai tunggu hari mau mati.

Tanpa Nama berkata...

tahniah bro! 2 juta byk tu!! dan plg best, tak byk iklan~ kah kah kah! harap bro terus dpt memberi info yg ter-now!! lebih byk lg!! syabas skali lagi~

benludin berkata...

selamat hari ulangtahun....

tpt gua hujan rahmat..:)

SL Chan berkata...

Tahniah!!! Bro!!! Rakyat hidup!!!

Tanpa Nama berkata...

Woit.....hari ni pun Hari Bik Mama maka Mat Monggol kena masak kat dapur.Hahhahahahahahahahahahahahaha Hari Bik Mama tak de pertandingan Karaoeke ke brader?.

Che Guevara berkata...

TAHNIAH KERANA DAPAT MENGUMPUL 2 MILION RAKYAT YG BIJAK PANDAI. HARAP SEMUA RAKYAT DAPAT MENERANGI MINDA YG SEMPIT DAN GELAP DGN MELAYARI BLOG YG WORLD!! INI.

Tanpa Nama berkata...

congrats !!!

let's go to 3 millions.....



cheers...

Tanpa Nama berkata...

Tahniah bro... Teguh dalam perjuangan.

2 juta tetamu dalam masa yg singkat satu pencapaian cemerlang.

Apapun blog ini padat, tepat, sinis dan informasi ternow.

Hidup Rakyat Malaysia.

PakcikDam

tajudin berkata...

Tahniah TT, kerana tergolong dalam para Jutawan.

Zubli Zainordin berkata...

Tahniah!!!

Tabek...

Alias Mohd Yusof berkata...

Tahniah, teruskan perjuangan membebaskan manusia dari belenggu penjajahan minda.

Sudin berkata...

Tahniah tawkey tiub,

tembakau berkata...

tahniah utk kahkahkah selama ini. terimakasih juga atas kahkahkah yg berkualiti. untuk apa jua kahkahkah selepas ini, saya dahului dgn kahkah sekahkahkahnya.

MANTRA berkata...

Men say the first thing they notice about a woman is... their eyes
and Women say the first thing they noticed about men is...
they are bunch of liars!!! Happy Women's Day!

.... jangan marah, reality bites!!!

Maharajalela berkata...

Saudara memang hebat.. Terima kasih. Teruskan perjuangan ini.

Tanpa Nama berkata...

Tahniah TT..

Selagi ko hidup jangan berhenti menulis dan berkarya ok..

Diluar sana masih banyak anak anak muda yang ketagihan membaca tulisan TT. hahaha....

Tanpa Nama berkata...

TUKAR TIUB di jenamakan semula kepada TIUB LESS..EKEKE

Tanpa Nama berkata...

Selamat untuk Rakyat Malaysia.
Tahniah TT.

A.K.U.ent.

IrfAn al-KeiLani berkata...

tahniah tukar tiub...

hidup rakyat malaysia...

keylee daud berkata...

saudra hisham sambut dimana?..TT semoga sihat selalu

Tanpa Nama berkata...

Tahniah Bro,dah 2juta.aku klu 1 ari x tgk blog kau x boleh.kemane saje pegi,aku akan curi masa utk baca blog kau.kalau tgh mlm aku terjaga blog kau juga aku cari dulu lepas tu aku tgk bola @ layan forex.Kau punya blog memang kena dgn citarasa aku.Aku harap kau teruskan penulisan di blog ini. HAVE A NICE DAY-FROM UNDERGROUND.

kutucyber berkata...

Tahniah TT!

DIN berkata...

mantop!


din
manchester

A K U berkata...

Sakan...

Tahniah TT, tergolong dikalangan "jutawan" cyber yang berjaya dalam masa singat..

p/s: Ada majlis apa2??

GAGAK TUNGGAL berkata...

tahniah hisyam kerana mencapai sebanyak dua juta pembaca.

tahniah kerana telah membesarkan fikrah dua juta pembaca tukartiub dari pembonsaian dan menyokong anak-anak muda.

anda seorang tua yang sangat ROCK!!!

paling aku suka ayat anda ialah "ANAK SEMUA BANGSA". Saya juga sangat mengagumi Pramoedya Ananta Toer. ;)

tukar tiub coool

Tanpa Nama berkata...

Bila aku resah
Bila aku sedih
Bila aku geram
Bila aku grrrr

Tukar Tiub lah ubatnya.

Teruskan brader.

Vroom

Tanpa Nama berkata...

Salam bro Isham,

Congrats on the 2 mil hits! Wow... mcm triple platinum lak hehe... anyways, I'm actually unaware about women's day. Tak kisahla... yg penting semoga sambutan Maulidur Rasul ni, semoga Allah selamatkan kita semua dunia dan akhirat. Semoga ekonomi pulih semula, yg takda kerja dpt kerja, dsb nya. Seronok dapat jadi sebahagian crowd TT. I'm your supporter, btw. :-)

-pisang susu-

rozali53 berkata...

Tahniah tukar tiub!!! Selamat Hari Rakyat Malaysia!!!

anak Jemapoh berkata...

Tahniah buat tim TT & bro.....
pengisian dan kupasan setiap masalah/isu penuh kelainan, kesedaran dan cool.

beragass berkata...

Tahniahh..TT salah satu blog paling hanggat di pasaran..teruskan perjuangan bro!!

silencescreamer berkata...

TUKAR TIUB KICK ASS !!!

hehehe

KICK MORE BAD ASS DUDE !
YOU ROCKKKK !!!

Tanpa Nama berkata...

Tahniah Tukar Tiub. Teruskan usaha dalam mengubah corak pemikiran rakyat malaysia.

Semoga Tukar Tiub berjaya menghentikan 'projek membodohkan rakyat malaysia' oleh BN.

Jakfar
KSA

keylee daud berkata...

memang manTOP...kakakka

Tanpa Nama berkata...

Tahniah Rakyat Malaysia! Tahniah Sdr Tukar Tiub! Semoga sentiasa cekal dan tabah meniti hari-hari mendatang ... Hidup Rakyat!

Tanpa Nama berkata...

Tahniah! Abang Sham/Tim TT. Blog ini adalah antara blog2 Bahasa Melayu yang saya setia ikuti setiap hari. Semoga pandangan TT akan membantu lebih ramai rakyat Malaysia membuka minda, berfikiran luas dan berdikari.

Salam dari Cina Penang.

Tanpa Nama berkata...

Kudos to Brother Isham! Semoga beliau terus berkarya dgn membuka minda kita semua akan kebejatan yang telah, sedang dan akan dilakukan oleh munkee munkee gerombolan. Bersama lah kita memberi input yg berguna kepada TT agar sentiasa fresh maklumat yg disalurkan. Syabas TT!!

Opera & Phantom

BorneanFx berkata...

Tahniah dan terima kasih Tok Isham,
blog TT ni dah macam kitab aku dah,kah kah kah.... hari-hari aku bukak dan baca,

teruskan menulis, menyiram baja di minda anak muda mcm saya...

Tanpa Nama berkata...

Tahniah tt.Aku suka tt sebab ulasan tak jaga hati,telus dan jelas.senang faham .Sesekali ulasan berbentuk ilmiah yang menarik.teruskan usaha ini sampai pakatan berjaya ambil melaesia

Tanpa Nama berkata...

bro hisham,
congrats for 2 mil hits.
keep it cool...
kahkahkah
rockers support you