.

Isnin, 27 April 2009

HANTU KAH INI ?


HARAP BN TAK TADING BIAR SAYA TANDING LWAN PKR DI PENANTI –AMINAH
- mStar

Bekas Ketua Wanita Parti Keadilan Rakyat (PKR) Pulau Pinang, Aminah Abdullah berharap Barisan Nasional (BN) "tidak bertanding bagi membolehkannya" menentang calon PKR di pilihan raya kecil kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Penanti.

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) akan bertemu esok untuk mengumumkan tarikh pilihan raya kecil kerusi itu yang kosong sejak 16 April lalu.

"Bagi saya melawan (calon) PKR... ini satu cabaran kepada PKR kerana (menunjukkan) sudah ada pemimpin bawahan yang sudah mula mencabar kepimpinan parti itu.

"Ini satu tamparan kepada PKR, apabila bekas Ketua Wanita bertanding di Penanti.kah kah kah… INI AMINAH MANA?.... kah kah kah..

kah kah kah…. INI AMINAH DARI MONGOLIA KE ?.... kah kah kah…

kah kah kah…. INI MESTI HANTU ALTANTUYA….MENYAMAR…kah kah kah..

woit…. BORING LAAA…. BEKAS BEKAS NI…..kah kah kah…

woit….. CARILAH YANG BUKAN BEKAS BEKAS…. BARU BEST…. kah kah kah…

kah kah kah…. SATU MALAYSIA MENANTI MADEY DI PENANTI…kah kah kah..6 ulasan:

orang AMNO berkata...

we want madey...we want madey...we want madey...nasi kandaq dan pulau pinang tidak dapat dipisahkan...macam madey dan amno...apa tunggu lagi tokey-tokey nasi kandaq penang?lobi la bagi madey bertanding...baru masyuuuuukkkk...kahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

Kami semua mahu Dr Mahathir lawan Anwar Ibrahim... Nak tengok siapa terror. Macam nak tengok Muhammad Ali lawan Joe Frazier. Aminah ni minah mana pulak? Kah kah kah ... (tt).

Tanpa Nama berkata...

Nama nya sudah sinonim brader dengan Mat Monggol, hahahahahahhaha Bik mama merajuk tak nak ikut mat monggol ke Penanti sebab Aminah ada di Penanati.
Bik Mama mungkin larang Mat Monggol kempen di Penanti takut luka lama berdarah kembali bertemu dengan old flames, hahahahahahahah Monggoooooooooooooooollllllll.

Tanpa Nama berkata...

wow mare betul janda PKR ni...nak kata kena rasok dek hantu altantuya, dia geng mat monggol, berani lawan ye....yang lain tu takde telor ke?

Tanpa Nama berkata...

Yang takde telor berani! Yang ade telor tapi macam takde tu, camno?hau hau hau hau.....takde telor

Tanpa Nama berkata...

Minah ni boleh join Ezam kotak-kotak.Boleh buat banner besar-besar "Calon bebas Bekas PKR".Pengajaran kepada DSAI-kalau ambik half past six ex-gerombolan,inilah akibatnya.