Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 4 April 2009

PELIK TETAPI BENAR !!! UNTUK MEREKA TAK PERCAYA HANTU – INI BUKTINYA


Seorang lelaki bernama Peter John Jaban pada hari Sabtu ini telah memberitahu bahawa dia telah menenui 3 ekor hantu.

Dua hantu betina dan saekor hantu jantan.

Hantu betina benama Dayang Utat Kamaruden dan Timah anak Ambal.

Dayang timbul pada tahun 1898 dan dikuburkan 1981. Timah muncul tahun 1900 dan telah ditanamkani beberapa tahun lalu.

Peter Jaban dari Malaysians for Free and Fair Elections (Mafrel) berkata hantu hantu ini telah mula merangkak bangkit untuk mengundi di Bantang Ai.

Yang menjadi pelik tetapi benar ialah hantu hantu ini ini telah lama di tanamkan di tanak perkuburan Cina di Lubuk Antu.




14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

spr dah tukar tukar boss, tapi samdol macam hantu jugak.
benda senang pun tak boleh settle. baik jadi tukang kebuh yang boleh tukarkan guru ke sekolah lain.

lawak umno

Tanpa Nama berkata...

tak pelik punnn...

di 'negara tercinta' ni ia adalah perkara biasa.

waktu2 mcm ni memang hantu2 ini akan 'bangkit' dari kubur2 mereka.

mokhzani berkata...

hahahhahah.... biasalah teknik n tektik neee dah lama...
kah...kha tuuuiiii

mokhzani berkata...

biasa lah teknik n tektik neee...kah..kah..kah tuiiii
undi lah undilah.......... lg

saudarabaharu.blogspot.com berkata...

Panjai umur sida iya. Umur ti pemadu panjai ba dunya, tau masok World Record. Enda lebu kitai di malaysia tu laban ulih ngemanjai ka umur sereta ulih ngasoh orang ke mati idup baru.

sebarang pertanyaan, hubungi saya... :)>

Tanpa Nama berkata...

oo cam tu.. abis la.. selasa ni, hantu altanjoyah pun keluar ke? kalau dia tak berdaftar ngundi, mungkin dia pi kacau 'orang2 tertentu' kot.. siapa agaknya, hehe.

TIUP TAYAR berkata...

Malaysia berlagak lebih..
Jambatan terpanjang
Bangunan tertinggi
Ketupat terbesar
Bendera terbesar

SPR terbangang!
Mcam bengong sangat IT kat Malaysia. Sistem komputer zaman dinosaur.
Orang mati pun tak reti update.

SPR bolo
atau
bolo punya SPR

Dua-dua sama.
Nak menangkan UMNO.

SPR undermine, overmine our intelligence to the core.

TIUP TAYAR berkata...

Mana dia Alghazali-MSC
Mana dia Ashafeei- dunia IT

Mana dia MIMOS makan membuta mkn gaji
Mana dia pakar IT yag buta teknologi

Senarai pengundi pun tak leh update

Bolo punya SPR.
atau
SPR tunjuk bolo.

Dua-dua sama.
Nak menangkan UMNO.





SPR undermining.overmining,

jawa peranakan berkata...

bulan pilihanraya bulan Ramadan la.. semua hantu setan kena ikat.. tak boleh keluar untuk mengundi..

Mohd berkata...

SURUHANJAYA PENIPU RAKYAT (SPR)

DeePo berkata...

really loves peter John...oh...klu nk tau...nicknme Peter kat swak adalah John Anak Apai..maksudnya John anak bapa...

go go peter!!!

Tanpa Nama berkata...

Eh..betul ka?? wei..boleh bangkitkan arwah moyang aku dak??? Aku teringin nak jumpa sat dgn depa. Lepas mengundi takpala nk masuk kubur balik pun. Maklumla..depa mati sebelum aku lahir..

BEST LA SPR NIE...ada kuasa!!!
Aku berharap sgt...dari bukit selambau. Hahaahaaa!!!

Johan berkata...

yaaa,malaysia bolihhhhh!!!!

binjai berkata...

nak kutuk sprm pn tak boleh..
pasal apa lambat?? dah banyak sangat kes org UMNO nak settlekan.
takkan kes Tomboy seko ni jek.Cam lawa sangat nak suruh org settlekan cpt2.kes Abg M dgn peguamnya etc banyak lagi... kalau nak selesai cpt, hulur2 la barang 1 2 juta..nanti I settlekan la katanya SPRM.