Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 5 Mei 2009

AP AP BIRD DAY ! HARI BURUNG SATU MALAYSIA SAMBUT !!!


HANTAR KEK ALTANTUYA KE PM MALAYSIA
– cigubard.blogspot.com

Tarikh 6 Mei 1978 merupakan tarikh lahir Altantuya. Jika esok dia masih hidup usianya genap 31 tahun.

Kematian Altantuya telah menyebabkan banyak kesan. Antaranya imej negara tercalar. Altantuya yang terlibat dalam 'deal' pembelian kapal selam negara mati di bunuh oleh dua anggota polis di Shah Alam. Perbicaraan kelihatan amat pelik kerana gagal mengemukakan motif dan senjata pembunuhan.

Esok ayuh kita bersama Solidariti Anak Muda Malaysia (S.A.M.M) menghantar kek Hari Jadi Altantuya dan surat mendesak PM harus segera

mengambil tindakan saman 19 media dunia yang menyatakan Najib Razak terlibat dalam pembunuhan Altantuya. Tindakan segera harus diambil kerana ia melibatkan imej negara. Media tersebut harus digesa menarik artikel dan memohon maaf. Jangan hanya bertegas dengan media dan blooger dalam negara sahaja. Jika tidak ada tindakan maka rakyat berhak menajatuhkan hukuman
mempersembahkan cadangan kepada DYMM Yang di Pertuan Agong agar diwujudkan untuk menyiasat keseluruhan kes Altantuya.

Sempena u/tahun kelahiran Altantuya jom bersama-sama:

SOLIDARITI ANAK MUDA MALAYSIA (S.A.M.M)
MENGHANTAR KEK HARI JADI ALTANTUYA KE PM MALAYSIA

RABU 6 MEI 2009,
JAM 11 PAGI
DI HADAPAN PEJABAT JABATAN PERDANA MENTERI - PUTRAJAYA




12 ulasan:

Did berkata...

wah...ini harus dirai bersama!
kahkahkah...!

Keylee Daud berkata...

dia potong ke kk bday tu nanti hehehee

ssz berkata...

iyerlah tu, ada yg kena C'ompek karang

Tanpa Nama berkata...

NAJIS PASTI BENGGONG! Hantu Altantuya sedang melayang-layang dan leher Najis ikut teleng-teleng untuk meneutralkan igauan itu. Baik saman 19 akhbar itu jika tidak TAK AMAN dibuatnya.
'Kocik-kocik jaga kobau , sudah bosar den merantau, sampai bosar den melilau!'

catatan add berkata...

takkan nak potong kot kek tu, mesti guna C4 punya,hehe

mosabit berkata...

sinajis dah takda bird daaa....

Tanpa Nama berkata...

"Najib tu penakut" .... kata Madey tidak lama dulu.

Memanglah penakut...dekat rumah pun takut, kena Queen Rosie Control !!

Manalah dia berani nak sue oversea newspaper ?? Raja Petra pun dia tak berani sue , saja nak pakai ISA kat Raja Petra.

Nama "Altantuya" dia pun takut...nama tu kena banned di pilihanraya bukit gantang baru2 ni.

nak buat pilihanraya Penanti pun dia takut !! apalah dengan Najib !

Majority rakyat rasa Najib takut kerana salah, kerana dia banyak kelentong, last-last rahsianya kena bocor oleh netizen, khasnya RPK.

1,2,3..AP AP BIRD DAY ...Altantuya !!!

Dakis

Swan Bakery berkata...

Kek tu nanti yg mentekedarah habih adalah geng office tu laaa...

Tanpa Nama berkata...

kesian mat rempit kene hantam kat tibi tiga arini...

Tanpa Nama berkata...

Dey Isham.

Itu kek kalau dia woorang tak mau makan, kasi sama saya lagi baik. Lagipun, dia punya b'day sama saya punya b'day same day.

Wakakaka .....

- Tamilselvam

Tanpa Nama berkata...

Yeah ... ape kata kita bagi kapal selam mainan Jib R US utk hadiah AP besday sekali ... kita mintak pak JIB tolong bukakkan hadiah tu

Tanpa Nama berkata...

Let them eat cake ...