Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 15 Mei 2009

HOT ! PANAS ! TER –NOW


LAWAN YEOP.... LAWAN


Berita telah mula tersebar bahawa Dun Perak akan dibubar. Masih belum soheh.

Pemilihan wakil rakyat baru akan diadakan di Perak.




15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hah! betul kah khabar angin debus! debus dolby-B ini??

jika betul adakah remote control (made in kubang) tak dak bateri, atau remote control tak berfungsi lagi, atau remote control terlepas kat tangan org len, atau remote control tak compatible antara transmitter & receiver, atau..... atau big moma terlupa tidur dalam kelambu semalam

tak mungkin sotan pasir dua butir baru bangun tido.

suspen, suspen

aZRoy berkata...

salam,

jika benar bagai dikata, mari berlawan secara gentlemen owh wahai gerombolan~~

penanggah berkata...

Harap-harap jadi la pilihanraya ni.. masyuuukkkk.. camno pun tender tampal poster dari Selekoh sampai Rungkup.. gua dah booking.. jangan sapo nak kacau... kayoo.. kayoo.. kayooooooo... jago kau MahaJip..

Tanpa Nama berkata...

blog hang ni dahlah tulis ciput... tak dak isi... yg biasa aku tengok adalah gelak berdekah dekah.. HAMPEH. tukar style atau tutup aja blog karut nih.

Tanpa Nama berkata...

lawan tetap lawan...

pukitaik punya punya BN...

kalau depa x rampas kuasa aritu,xyah membazir nak pilihanraya...

kecik2 xnak mampos,dah besar nyusahkan rakyat...

Tanpa Nama berkata...

Kalau berita benar ini baru rakyat dapat bernafas!! Adakan pilihanraya umum Negeri Perak. Biar rakyat menentukannya siapa harus menjadi Kerajaan Negeri Perak.
PM Najib jangan kecut! Dr M ada dibelakang tabir memberi nasihat & arahan.
Rakyat 1Malaysia benarkan bajet untuk PR Negeri Perak.

Tanpa Nama berkata...

niko nak kecek sikit...
Kah! Kah! Kah! Kalau betul gak...maknanya dah tak payah masuk sekolah lah...baru pandai mengeja agaknya...tut tut tut kat perak! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

Bagus brader.... mari kita gi kepen kat Perak dan telanjangkan Mat Monggol dan Mat GanDelaLuth... hahahahaha kita hancurkan gerombolan.
Siapa nak teraju Gerombolan- Mat Monggol takut, Mat Sembab cakap orang tak faham. Mat Lidah Kontot lagi orang tak faham.... hahahahaha Mat Afdal dari Sabah yang muka pun confuse tu kot akan jadi kepala Gerombolan.
Tapi tak apa Mat 3+ 1 lagi best kalau jadi ketua gerombolan hahahahaha... Mat Gandela nak kena tendang.

Tanpa Nama berkata...

Bagus brader.... mari kita gi kepen kat Perak dan telanjangkan Mat Monggol dan Mat GanDelaLuth... hahahahaha kita hancurkan gerombolan.
Siapa nak teraju Gerombolan- Mat Monggol takut, Mat Sembab cakap orang tak faham. Mat Lidah Kontot lagi orang tak faham.... hahahahaha Mat Afdal dari Sabah yang muka pun confuse tu kot akan jadi kepala Gerombolan.
Tapi tak apa Mat 3+ 1 lagi best kalau jadi ketua gerombolan hahahahaha... Mat Gandela nak kena tendang.

MILLENNIUM2U berkata...

jangan teruja sangat...jangan harap apa-apa, kalau saya pun kalau dah berkuasa tak kan senang-senang nak lepas bagi orang...ini maruah tau...HARAP PAKATAN JANGAN TERUJA SANGAT....Dulu sudah diberi kesempatan..tapi wakil rakyat PAKATAN tak pandai jaga, makan rasuah la...akhirnya masuk perangkap...ini politik penuh dengan muslihat dan trick...nampaknya pakatan belum mahir dalam bab ini...saya kecewa dengan cara pakatan merayakan sesuatu...tidak seperti NIK AZIZ di kelantan...penuh dengan kerendahan hati dan tidak riak serta takabur...semoga PAKATAN CERMIN DIRI DAN JANGAN CEPAT MELATAH sesuatu perkara...

Sarjan Lama berkata...

Kalau betul, habislah 4 wakil rakyat yang lompat melompattu....
Bungkuslah kain baju balik kampong.... BN takan pilih mereka punya....Padan Muka.....

ZamZamburi berkata...

Kalau tak bubar ....
alamat jadi bubur lah...

BUBAR! BUBAR! .... JANGAN BIAR IA MENJADI BUBUR .....

BUBUR PULUT ITAM .... KAH KAH KAH KAH ... PUNYA LA PEKAT PUNYA BUBUR PULUT ITAM .....

oghekiter berkata...

APA NAK ANGIN2 LAGI...
YG BAIK TU TERUSKANLAH...
TEMAN TAK SABOR NAK MEMANGKOH NI..
DAH BOSAN TEMAN DGN POLITIK PERAK NI.

Tanpa Nama berkata...

Mat Mongol dah dapat balik telor dia ke? Bik Mama dah kasi balik?,,,hau hau hau hau

cumit tg batu berkata...

Jangan la buat election lagi, banyak perkara yang dapat dimanfaatkan untuk bangsa dan agama sepanjang krisis yang belum cukup panjang ini.
Rakyat pun baru nak celik politik, celik mahkamah, celik perlembagaan dan macam-macam celik lagi.
Teruskan berkrisis... untuk memenuh nafsu. Lepas tu buatlah election bila nafsu dah puas bergocah.