Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 15 Mei 2009

SATU MALAYSIA KETAWA !!



NAJIB MAHU DIKENALI SEBAGAI PM RAKYAT



Najib Razak berkata beliau mahu dikenali sebagai 'Perdana Menteri Rakyat' yang mesra dengan rakyat dan dapat memahami kehendak rakyat.

"Saya sentiasa bersama-sama dengan rakyat dan akan terus bersama-sama dengan rakyat," kata Perdana Menteri sambil menegaskan tidak sepatutnya wujud anggapan bahawa beliau adalah anak golongan bangsawan.


kah kah kah… MAT MONGOL NI PERASAAN DIA ANAK BANGSAWAN…kah kah kah…

kah kah kah… BILA PULAK MAT MONGOL INI ANAK BANGSAWAN…kah kah kah…

kah kah kah… ANAK BANGSAWAN … YEM… SITI TANJUNG PERAK… NENG YATIMAH…kah kah kah…

kah kah kah… TAK PERNAH DENGAR NAMA MUNKEE NI SEBAGAI ANAK BANGSAWAN…. Kah kah kah…

kah kah kah… INI MESTI BIK MAMA PUNYA ANGAN ANGAN NAK JADI FIRST LADY…. Kah kah kah..

woit… PERDANA MENTERI RAKYAT?.... TAK PERNAH DENGAR PUN NAMA NEGERI INI ?.... kah kah kah…



12 ulasan:

Johan berkata...

perasan siot mamat gemuk botak ni!kahkahkah xde org pnh ckp pun dia ank bangsawan kahkahkah..mentang2 dia pnh entot minah mongol,dia ingt dia otomatik jd keturunan genghis khan kot kahkahkah

gad berkata...

bangSAWAN BABI

nami o fish berkata...

lu lupa satu lagi nama beb..

Ahmad Nisfu..hahaha!

Tanpa Nama berkata...

Diambil dari NST 15 May 2009, Najib mengatakan:
"I went to Puduraya (bus terminal) so that I could smell the sweat, the grime and the dust. This is totally different if I were to listen to a briefing on the terminal by the mayor in my air-conditioned room. You are able to look deeply and assess the real situation."

Lepas "smell the sweat,grime and dust"..nak buat apa..Puduraya macam tu jugak kan..public transportation menjadi endless problem kepada rakyat marhein macam kita dan yang bangsawan naik Proton Perdan Executive escorted by polis trafik suruh semua kereta ketepi walaupun dalam keadaan traffic jam dan kenderaan stand still!!! Cakap tak serupa bikin semua nya.

Mr.Bean

kage bunshin no jutsu berkata...

bukan bangsawan...tapi BANGSAT NUMBER ONE!

pukitaik punya najib...

mamai berkata...

anak bangsawan ker atau anak bangsat kawan....PM untuk rakyaat heheheheh nak pecah tali perut aku ketawa kat mat mongul nie...hehehe dah tak ada sokongan la tu

jawa peranakan berkata...

beliau lebih kepada ANAK BANGSAT ONE..

skyStone berkata...

KAH..KAH..KAH

INI NEGERI BETA YG PUNYA...KAH..KAH..KAH
BG ISHAM, INI ANAK BANGANGWAN ADLAH LA....

Sarjan Lama berkata...

Satu lagi Rakyat Malaysia nak tahu.... Siapakah sabenarnya Antantuya Sharibbu... macamana dia datang ke Malaysia, dia cari siapa dan pasai apa dia mati kena bom...

mh-j berkata...

He wants to be my P.M but I DON'T want HIM as my P.M...period!!!

Mohsen Amdan berkata...

Kalau bukan PM rakyat..PM siapa?
PM munkee ke apa?

Tanpa Nama berkata...

Dia teringin nak berlakon bangsawan kut?. Cuba la TT buat teater, ajak dia jadi pelakon. :)