Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 15 Mei 2009

MANA PERGINYA KETUANAN MELAYU ?


KABAL BILDERBERG SEDANG BERKUMPUL DI GREECE –
Guardian London


Bilderberg adalah kabal yang paling rashia dalam dunia. Kabal ini sedang mengadakan persidangan tahunan ke 57 di resort Astir Palace Athens Greece.

Bilderberg adalah kabal yang bertanggung jawab merancang ekonomi dan politik dunia kapitalis hari ini.

Kabal ini jugalah yang memastikan siapa naik dan siapa turun dalam percaturan politik dunia.

Kabal inilah yang mengajukan dasar globalisasi.

Kabal inilah yang juga mengajukan dasar penswastaan.

Kali ini ajenda besar mereka ialah merancang untuk menubuhkan Dunia Baru – New World Order – sambungan dari dasar globalisasi, liberalisasi dan ekonomi pasaran terbuka.

New World Order ialah Dunia Baru dibawah satu pemerintahan. Kedaulatan negara akan lupus.

Anak-anak syarikat kabal in telah lama bergerak. Mereka telah menyediakan dan menyusun badan-badan untuk menyamaratakan dasar. Antaranya yang diketahui umum:

NAFTA – untuk Amerika Utara.
SOUTH AMERICAN UNION – untuk Latin Amerika.
LIGA ARAB – untuk negara-negara Arab
Organisation African Unity – untuk Afrika
South Asian Union – untuk negara India/Pakistan dan sekitarnya
ASEAN - APEC
European Union – negara Eropah Barat


If it's happening at all, Kissinger will be here. David Rockefeller will be here. Presidents of banks, and chairmen of boards. The Ben Bernankes and Condoleezza Rices of this world. Heads of oil companies, media magnates, the Queen of the Netherlands and Peter Mandelson. Probably Ben Bernanke, possibly David Cameron. Politicians and financiers from all five corners of the globe (don't let them tell you there are four).



6 ulasan:

Napi berkata...

ALERT ! NEW WORLD ORDER AHEAD
- MILITARY
- WORLD WAR THREE
- FORCE VACCINATION
- CONTROLLED POULATION
- NO SPEECH FREEDOM
- INTERNET ACCESS MONITORING
- GENETICALLY MODIFICATION FOOD(GM FOOD)
- RFID HUMAN IMPLANT, DNA+BIOMETRIC RECORD

.bla..bla bla

nakula sadewa berkata...

baca link sini utk mengetahui lebih lanjut mengenai bilderberg conference ; http://ibnuyaacob.com/?p=866

Sudin berkata...

kah,kah,kah...........

woit....isham !
serious nampak........kah,kah,kah...

Gerombolan tak takut.......
sebab Kissinger abang ipar Mahafiraun,pak sedara Firaun kecik.

Atau pun ahli-ahli gerombolan semua bahlul....tak sedar Kissingger lama dah jadi penasihat kitol dan mandeliar.....
Kissinger penasihat Ketuanan Melayu....kah,kah,kah......

Ahli-ahli gerombolan tak peduli itu semua......negara pun sanggup mereka jual.........temasik,batu putih,tanjung pagar,kerpan,berembang.......dah lama kena jual.

Ketuanan Melayu amende bila dah tukar 1Malaysia 1Sabun.

skyStone berkata...

bg isham..

bole terangkan tak misi dorg

syeikhul berkata...

syeikh isham..

dah tengok ke dokumentari kaitan obama dengan bilderberg group?

ana pon dah mula percaya pada teori konspirasi ni..

the obama deception
http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw

MATKALAU berkata...

Kabal-kabal Cabul kat Melaysya ni tak join sekali ke kat sana?