Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 11 Mei 2009

PECAH BERITA - MAKAN IKANG ULANG KAMBANG




KAMBIANG - KAMBANG - KAMBING


Cerita kambing terus tersebar di Kuala Terengganu.

Cerita ini lebih ‘top’ dari cerita orang kena panah petir ketika menyadat sotong.

Cerita ini baru bocor.

YB Kuala Terengganu Wahid Endut telah pergi ke rumah Harun Taib. Ketika disana MB Ahmad Said ada sama.

YB yang baru menang ini hari ini hanya berkata ‘ semuanya cerita kambing’.

Wah…. Ini perniagaan kambing yang hebat kah kah kah. Bila pulak Harun taib ini menjadi saudagar kambing kah kah kah.

Ini cerita kambing atau ada yang hendak menjadi kambing hotam kah kah kah




6 ulasan:

Sudin berkata...

JIN : Hey...manusia !!!!!
Itu harta bukan kamu yang punya !!!!

Itu harta errrrrrr.......

Ramlee : woit.....jin ! sapa punya ?


JIN :Itu harta kambing yang punya!
errrrrrr...silap,Ahmad Said yang punya !!!!!

JIN : Kah,kah,kah,kah...........

Tokei Kedai Dangdut berkata...

alamak!!

cherita kambing ini telah jadi top. lebih top dari cherita CINTA UNTUK AIN.

ADUN dah jadi saudagar kambing. kahkahkah.

Alamak. ini betul-betul lecehlah.

sheikh mustafa kamal al aziz berkata...

kambing apa tu?

kambing hitam atau dikambinghitamkan?


sila layari: http://sheikhmustafakamal.blogspot.com/

Good guy goes to heaven, bad guy goes to Patong

Desperate Man
Siri 1 - Power&Play vs girls hunter

Anak Borneo memang jantan. Dapat gadis Pruket PERCUMA. Entah macam-mana 'ayat' kita tak tau... Ayat SMSnya betul-betul power...

Mohammad Hariry @ Che Har berkata...

Ahmad Said nak amik janggut kambing tu, nak taruh kat dagu dia kalau2 dia terbuka hati nak join PAS.

Tanpa Nama berkata...

mat sa'd nak buat pojek kambing laa.... manala tau, kerosi mb dah tak mas slamat.

nak buat tender rundingan terus atau bak kata gerombolan "design & build".
jadi sapa yg dpt kontrek? sape yg jadi towkey? sapa untung besar? sapa dpt uwang atas ahngin?

kah! kah! kah!! kah! kah! (ketawa mahmud june dlm iklan teh boh)

Tanpa Nama berkata...

woi kambing hitam ke kambing putih...

kalau kambing putih nnti ada yg terasa pulak

hakhakhak