Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 11 Mei 2009

LAPORAN AJENSI BERITA LUAR NEGARA




LELAKI TUA BERAMBUT PUTEH KELIHATAN SUGUL –
ajensi


New York : Seorang lelaki tua berambut puteh yang tidak dikenali asal usulnya telah di temui oleh polis New York dalam keadaaan sugul dan terumbang ambing seorang diri.

Polis New York telah menahan lelaki berambuat puteh ini kerana merasakan lelaki ini mungkin akan mencederakan dirinya sendiri.

Ketika di tahan polis lelaki ini hanya mengeluarkan berapa perkataan yang kurang jelas.

Hingga ke saat ini polis di Precint 7 New York sedang cuba mentafsirkan beberapa patah perkatatan : zambezi… zaamberi… go .. muda go ... dan cammel aree.

Perkataan ini sedang dimasukkan ke dalam program Le Mot Fou satu pengisian terbaru yang telah direka oleh MIT pada tahu lalu.




17 ulasan:

Keylee Daud berkata...

zaamzaammmalatarjen kekekeke

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah,,,,, woii!! semua jom pegi bangunan SUK perak tolong zambery angkut barang, korang ni xde hati perut ke, dah la kena pecat, xsah, haram plak tu,,, tolong la zambery,,,, jom semua penyokong pakatan rakyat umno bn kita gerak k , tolong angkut barang2 zambery dan unit amal buat perbarisan sekali lagi kali ni tuk zambery kahkahkah kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

itu SU mb kasi kick dahulu buang dalam lubang najis,..... kahkahkah,... muka macam pukimak,,,,, seyes

Tanpa Nama berkata...

Siapa yang kena badi angau Zombie, begitulah ciri-ciri penyakit itu asyik mengulang tanpa sebarang logik dan rasional. Kesihanlah siapa yang terkena wabak angau itu. Malangnya tiada pula terapi bagi mengubatinya melainkan masuk wad seperti di Tampoi dulu.
Kira-kira dasyat iaya anagau zombie boleh sampai nun jauh ke New York, ingat hanya terhad di Perak aje.Teringat seekor kambing tua yang sakit asyit mengunyah sireh!nocragut

Gedung Akal berkata...

Boleh apa perjelaskan lagi. Aku ni mangkuk sikit hal2 kiasan macam ni..hah..hah..kah..kak..munke? kah..kah..kak

Tanpa Nama berkata...

wahahahaha..
padan muka..pi beli suh tukar jadi calon bebas...bape juta rugi..
sekali dapat pegang jawatan kejap jek...pastu mati tertonggeng dlm tong..hehehe...

Tanpa Nama berkata...

PEMBETULAN.
Sorang yang dijumpai itu sebenarnya tersesat naik bas Greyhound dari Boston Massachussett.
Bellaiu juga mengatakan pernah bersekolah di Philadelphia sekitar tahun 1993 dulu.
Beliau menyatakan pernah menjaga rumah seorang Raja semasa raja ini buat research di Boston.
Dia juga tolong carikan orang tulis thesis semasa di Boston dan Kuala Lumpur. Mungki rumah itu telah didiami oleh gudik raja tersebut yang berpindah dari KL selepas raja itu dapat bini baru keturunan Inggeris.
Emmm. Precint 7 ni susah sikit sebab jauh dari Little India dan pihak polis sedang mencari kedai makan India yang menghidangkan kari kepala ikan dengan rempah giling serta ladies finger????
Popadam pun dia mintak. Tapi polis kata keropok kulit babi dari grocery Filipina saja yang ada.
Boleh ker?? Atau mungki dapatkan Kosher dari kedai Yahudi kat Queens? Boleh lah. Nanti kelaparan pulak sementara menunggu masuk jel Precint 7.

citra_trindah berkata...

boleh jadi ini olang mai dali malaysia ni. itu olang yang suka senyum kambing-kambingan tu ka?

Corong Kita berkata...

hahahaha....

ada lagi berita best....

sila lawat : http://corongkita.blogspot.com/

Corong Kita berkata...

hahahaha hawauuu....

best la bro....cam tu la...

apa pun mohon laluan...

http://corongkita.blogspot.com/

ada anugerah hendak diberi kat situ..

Tanpa Nama berkata...

semasa polis menjumpai orang tua itu dia kelihatan macam teraba raba mencari arah pendoman . Orang tua itu memasukan tangan dalam poket seluar dan meraba raba untuk mendapatkan kompas .Semasa ditahan beliau telah diraba seluruh badan olih polis berkenaan untuk memastikan orang tua itu tidak memiliki sebarang senjata.Dalam keadaan cuaca sejuk beliau telah dibebaskan satelah polis berpuashati satelah diraba orang tua ini tidak memiliki senjata . sambil mencarut orang tua ini berjalan dan terus meraba poketnya untuk mendapatkan rokok .Sewaktu berdiri ditepi tiang lampu isyarat, orang tua itu terlihat telatah lucu seorang wanita basque kena raba dan seorang buta berjalan teraba -raba tanpa tongkat.

Juasseh Estate 1962

Tanpa Nama berkata...

ANGAU itu akan berlarutan bahawa kami ada majoriti, kami ada kes, kami akan menghormati undang-undang, kami akan adakan sesi kecemasan, kami ada raja, kami adalah pentadbir untuk semua rakyat Perak, kami ada speaker, kami boleh selesai masalah ini.......kami akan menunggu malaikat maut nanti!

Baginda Reformasi berkata...

hahahaahah MAMAK TOLONG BEREDAR DAN BERSIHKAN NAJIS ANDA DARI SUK!!

Tanpa Nama berkata...

WARNING TO TYRANTS!
http://www.youtube.com/watch?v=AK4jw6RbmR0&NR=1

http://oath-keepers.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

penah ada ke dlm sejarah MB haram...
cam tak pernah dengar jek..
MB Haram tu...kene seludup masuk kot..

Tanpa Nama berkata...

nyok! nyok! nyok!

ada kerja ada gaji

nyok! nyok! nyok!

ada kerja ada gaji

nyok! nyok! nyok!

ada kerja ada gaji

Tanpa Nama berkata...

sah zambry join kimma(K) lps ni...hampa dgn UMNO punya pasal...