Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 11 Mei 2009

PELIK TETAPI BENAR !





PEMBANGKANG PERLU PATUH PERLEMBAGAAN
– berita hairan

IPOH 10 Mei - Menteri Kewangan II, Ahmad Husni Mohamad Hanadzlah menasihatkan pemimpin pakatan parti pembangkang agar bertindak mengikut perlembagaan dan undang-undang jika ingin mendapatkan kembali kuasa bukannya mencetuskan kekecohan seperti bangsa tidak bertamadun.

Beliau yang juga Timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO negeri berkata, bangsa bertamadun yang maju adalah mereka yang bergerak dan hidup berteraskan kepada perlembagaan dan undang-undang.

kah kah kah… KAH KAH KAH … kah kah kah…

kah kah kah… MUNKEE NI BARU SAMPAI DARI PLANET MANA ? ….kah kah kah..

kah kah kah… MUNKEE NI DARI PLANET HOLYWOOD ATAU DARI PLANET YOURANUS…. kah kah kah

kah kah kah… MUNKEE NI TAHU APA YANG DIA CAKAP?.... kah kah kah...



11 ulasan:

mamai berkata...

pembangkang ajer ker yang kena patuh perlembagaan dan undang-undang patut la selama nie kelam kabut pasal UMNO dan BN tak pernah patuh undang dan perlembagaan

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH...
Bertamadun pale BAPAK dia!!!!

Sudin berkata...

woit....isham !
Husni ni abang tiri harussana harussini ke ?

Kah,kah,kah.......

Tamadun kepala bapak kamu husni !

Udah le belakon ooii....!
Cakap le apa pun.
Aku nak cari orang yang cekek dan seret siva ari tu !!!
Gambar orang ni ada kat mana-mana.
SB,SB awas kami akan cari kamu !

Ini bukan amaran dari orang berparti,tetapi amaran dari orang yang bernama manusia.
Tarak kena-mengena dengan parti.

Tindakan lu orang sudah lebih beb.......!!!!!!!
OKU lu orang sepak terajang apa hal ?
Apa cerita ?
Lu orang nak ikut perlembagaan ka,Akta Polis seksyen 27 ka,akta hasutan ka,ISA ka,gua tak peduli...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hamba berkata...

Munkee ni baru je turun dari bulan...Baru je angan2 nak bulan madu tau-tau dah kena buat keje....Tak sempat baca aturan 2 standing order kat dewan, itu yg bagi komen ikut undang2 hutan UMNO...Jilat dan jilat lagi

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah... SEEKOR lagi munkee !!
Memang confirm, UMNO dah tak ade seorang pun yang boleh dikatakan cerdik dan pandai !! semuanya munkee !!
Bagus-bagus... tak lama lagi semua munkee akan dihalau balik kedalam hutan !! kah..kah...kah..


Dakis.

Tanpa Nama berkata...

Laaa!!!

Bengabnya dia ni, camno leh jadi timbalan menteri ni?

Kah,kah,kah,kah...

Kesian dia....

Tanpa Nama berkata...

yang hang pi seret kerusi sivakumar tu ikut perlembagaan ke...

bahalol punya org umno!..

SL Chan berkata...

pembodek....dengan cerita yang terbangang...

Tanpa Nama berkata...

Munkee ni baru sampai dari planet of the apes keh..keh..keh

Tanpa Nama berkata...

banggng ke ape mungkee ni..bodoh bertingkt2,mampus la ko um..nooo

Johnny B. Rempit berkata...

Hahaha...

Planet Youranus!

Hahaha...