Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 22 Jun 2009

BANTUAN DI PERLUKAN





UMNO TERANGGANU: PEYANGDANG TIGA JAWTAN UTAMA DI GUGURKAN
– mkini


Penyandang tiga jawatan utama dalam badan perhubungan Umno Terengganu - setiausaha, ketua penerangan dan bendahari - digugurkan daripada jawatan masing-masing malam tadi.

Pengerusi Umno negeri, Hishammuddin Hussein berkata, ia merupakan antara usaha untuk memulihkan Umno Terengganu yang sebelum ini berpuak-puak.

"Ini cara saya akan pimpin Umno Terengganu dengan bantuan Menteri Besar Datuk Ahmad Said," katanya kepada pemberita selepas mesyuarat Umno negeri malam tadi.

KAH KAH KAH…


KAH KAH KAH


kah kah kah… GEROMBOLAN BERPUAK PUAK…. Kah kah kah..

kah kah kah….INI CERITA BARU…. kah kah kah….

kah kah kah….PELIK PUNYA CERITA….kah kah kah…

kah kah kah…. KALAU BERPUAK PUAK MACAM MANA NAK BERPADU PADU….kah kah kah…

woit… NASHA MANA?... HADI MANA?.... TOK PA MANA?.... kah kah kah

kah kah kah… MEREK PAKAR HAL PADU PADI NI…. PUKUL LAAH TALIPON….PANGILL MAI MARI….. kah kah kah…


6 ulasan:

Mat Luku berkata...

hahahahahahahaha.....


betul...betul...betul... sungguh betul...panggil mereka datang kerana mereka amat pakar dalam soal padu memadu bahkan bermadu madu...silakan datang...

Tanpa Nama berkata...

Satu lagi 'Project Nasha'untuk UMNO...kah..kah..kah...

Nasha tu pakar dalam perpaduan..patut Hishamuddin jadikan dia 'adviser' UMNO dalam segala project perpaduan !!

Kayalah Nasha...project banyak masuk !!


Dakis.

Lee Copper berkata...

3 stooges Pas elok buka satu firma perunding perpaduan. Hj Hadi jadi Chairman, Nasa jadi runner dan Stapa Ali jadi lead konsultan.

Pooh...... mesti buat duit. Caj persen dari yang disonglap oleh gerombolan.

Kucing Parsi berkata...

nasha letak jawatan, lu suruh pas punya undi kurang, kalau lu mau lu masuk umno sahaja

Tanpa Nama berkata...

pukul talipon ok...jangan pukul 3 stooges...kesian mereka....dah tak bau jadi menteri nak kena pukul pulak...itulah jangan cepat ikut lebong gerombolan...

Tanpa Nama berkata...

3 jawatan penting digugurkan...siapa nak kutip pitih...siapa nak buat minit...siapa nak beri penerangan berkenaan 1Malaysia....kesian sungguh2...boleh swastakan kerja2 itu, tapi jangan beri kepada kontraktor buat stadium tu...nanti runtuh pulak....