Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 Jun 2009

BUKAN GILA TALAK




KERAJAAN PERPADUAN : KHAIRY AJAK PAS HIDUPKAN MUZAKARAH
- mStar


Sambil dua kali menegaskan agar PAS "never say never", Ketua Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin mengajak PAS menghidupkan semula muzakarah dengan Umno khususnya susulan perkembangan muktamar tahunan parti Islam itu yang berakhir semalam.

Mengambil kira persekitaran semasa dalam PAS yang memperlihatkan ada kumpulan yang menyokong muzakarah dengan Umno-BN, beliau berkata, kini adalah "masa untuk memulakan proses tersebut."

KAH KAH KAH…

kah kah kah… MUNKEE NI INGAT DIA JAMES BOND KE - NEVER SAY NEVER.. kah kah kah…

kah kah kah… MUNKEE NI GILA NAK BERMUZAKARAH… kah kah kah..

kah kah kah… HEMPAP KAN ZAKAR KAT MUKA BARU BOLEH BERZAKARAH…. kah kah kah

kah kah kah… INI BUKAN GILA TALAK… GILA ZAKAR KE?..kah kah kah…

woit… INI GILA BAYANG DAAAA… kah kah kah…



17 ulasan:

Keylee Daud berkata...

hahaha..pancing la manik urai kekeke

Tanpa Nama berkata...

salam

mungki ngok ni gila zakar umnongokngok
berikan zakar mungkeni pada anak pm lelap le bro

Cerita Kita berkata...

Berok tu nak jadi hero umno sekali lagi sebenarnya. Namanya dah mula terbenam dalam kubang babi, jadi mula le merepek nak naikkan nama sekali lagi.
Hidung tak mancung, pipi yang hitam tu tersorong-sorong!

lemah lutut berkata...

hahahahahahahaha...

satu lagi contoh pukimak gerombolan yang gila muzakar....bodo ke apa si khairy sundal ni? apa dia ingat kuar statement cmtu gerombolan boleh pancing banyak kat manik urai ker?? dah lah bangsat,sombong,kelabu asap,banyak makan kerang busuk sama epal ketam...tu yang jadi macam sial perangai si khairy gerombolan....dah suntut banyak duit kat ECM-LIBRA takkan sedih hati lagi kot???

ketuananrakyat berkata...

"...amatlah mendukacitakan jika para pemimpin PAS dan ahli-ahli PAS terus menokong gesaan kerajaan perpaduan dan berbincang dengan UMNO, kerana sokongan serta kekuatan yang PAS ada sekarang adalah hasil kebencian rakyat kepada UMNO/BN. Saya berasa sangat gusar, jika pemimpim-pemimpin PAS dan ahli-ahlinya yang menyokong kerjasama dengan UMNO ini diteruskan, PAS akan kehilangan sokongan yang telah diterimanya sebelum ini, dan ini secara tidak langsung akan melemahkan Pakatan Rakyat."

Sila ke ketuananrakyat.wordpress.com untuk pembacaan seterusnya. Artikel terkini "PAS, masih belum terlambat..."

~cheers~

matgianstim berkata...

ini geng-geng yang suka main zakar berkumpulan.

tupingera berkata...

Kaji macam mana lee kuan yew melemahkan barisan sosialis di singapura pada awal 50an.

lee kuan yew bermuzakarah dgn. lim chin siong.

script sama, pengarah sama.

Sudin berkata...

ketuanan melayu membodohkan orang melayu.....kah,kah,kah......

woit...isham ! projek umno/bn membodohkan orang melayu berterusan....harga minyak akan naik lagi......penipuan lain sedang berlangsung.........

Media perdana sibuk unity G.....dalam diam rompakan terus berlaku.......

Mengalih isu bukankah mainan gerombolan lanun umno/bn dalam membodohkan orang melayu........

Tanpa Nama berkata...

'Khairy Ular' dah keluar....hati2 PAS nanti terkena patuk !!




Dakis.

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

mu zakar ah?

apa benda tu?!

ha ha ha

khairy khairy...

bagus jang layan jack d je jang

Tanpa Nama berkata...

sial lu isham! bab zakar tu gua gelak giler! (tgh stone ni)...

Tanpa Nama berkata...

Sikit hari hari Yasmin buat movie Zakar berdarah pulak

Tanpa Nama berkata...

HAiya KJ apa nie.. bukan main hebat dengan kempen PAK DEH DOH 18 tahun bersama bakal bakal kang kung UITM...skrang nak ajak bermuzarakah... kesian bakal kang kung .. dahlah kang kung lagi nak mengkang kungkan

poknik berkata...

Hoi...KJ hang...tak yah nak cakap lagilah....balik kampung tanam jagung kat India sana...porrahhhhhh....

Tanpa Nama berkata...

nak muzakarah buleh,tapi dalam ilmu fikah, hukum hakam islam, ilmu tauhid , tapi dalam bab kerajaan perpaduan pi,,,lah.minyak dgn air tak bercampor, tahi ayam tu najis , najis lah tak boleh berkompromi.maka ubn pon sama najis , najis lah. stop...

Tanpa Nama berkata...

muzakarah..mubaqalah...bleh blah la khairy oi

me berkata...

Talk to the hand la.. KJ oii..