Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 11 Ogos 2009

UMNO GOMBAK BANTAH REPLIKA ANWAR




LORD MURUJIB



BANTAH LANJUTKAN TEMPOH REPLIKA ANWAR
- malaysiakini

Umno Gombak akan mengadakan "bantahan terbuka" jika Majlis Perbandaran Selayang (MPS) meluluskan permohonan melanjutkan tempoh menegakkan imej besar Datuk Seri Anwar Ibrahim.

KAH KAH KAH… KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…

Kah kah kah ….. TERGOLEK BANTAL KETAWA…. kah kah kah kah…

Kah kah kah …. TUNGGANG TELANGGANG…. kah kah kah

DAN YANG INI:

KAH KAH KAH


TAHUN 1999, SAYA HANYA TINGGAL SELUAR DALAM: NAJIB – malaysian insider

AMPANG, Ogos 10 — "Apabila keputusan pilihan raya umum 1999 diketahui hanya mendapat majoriti 241 undi, saya rasakan `dunia gelap’ seketika. Ibarat yang tinggal hanya seluar dalam sahaja."

Demikian seloroh Najib Razak semasa merasmikan mesyuarat Umno bahagian Kuala Selangor dan kemudiannya Umno bahagian Ampang pada hujung minggu lalu.



21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau dulu dah tinggal seluar dalam, sekarang dah telanjang bogel.
KAH KAH KAH

almatayer berkata...

Bro Isham... lu memang terorr la,gambar sejuta makna..tumpang gelak skt.kih..kih...kih

nami o fish berkata...

Gambar Bik Mama takde ke?

Nunca Caminaras Solo berkata...

Cam cite kat PD jek..

Khun Pana aka johanssm berkata...

ULARseMAK-ULARseMAK umno tak mau keluakan fatwa fatwi ke?hahaha

Pelancong dari Jerman sibok cari "Lord MuruJib "dalam Lebai Google .

Achtung !!!...
Lord MuruJib ist Lord Sheisse ! , Oh mein Gott...hahaha

Tok Ketua berkata...

Kah..Kah..Kah...
Lord Murujib..Dewa Pantat & Duit..
kah..kah...kah..
Woi Apa lagi yang totok UMNO..
mari la sembah...manatau berkat..
boleh dapat kontrak...buat jamban tan , longkang ke, tebas rumput...
kah..kah...kah

kah..kah..kah...
Woi..Kontraktor Kelas F..kah..kah..
Mungkee-mungke kat Johor mari la lawat Batu Cave..kasi tawaf dua tiga pusingan ambil berkat woi...

Untung-untung boleh jumpa dengan ayah Pin..Mana tau pintu langit terbuka masa tu..Doa mesti mahbur..
kah..kah..kah..kah...

Dey Macha..Yanadey..
Dewi Rosma Al Bik Mama mana..?
Nanti dia kasi bom sama lain dewa ambis ooo...

Waa.. Piliharaya Pematang Pasir ni..boleh la menang kot..Lord Murujib ada..kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

Silap-Silap haribulan 241 undi tu pun dari undi pos. Kira kalah dah la tu.

-Zackry-

Tanpa Nama berkata...

Ini lah kenyataan BETUL! Tidak bohong. Najib betul kata dia hanya tinggal berseluar katak..yang betina dekat beliau seluar dan baju kutang pun hilang sebab pilihan!!

Dasyat PM kita ini. mungkin waktu malam seluar dalam pun hilang..LOL

Allah Mahakuasa dan Mahaadil. Kebenaran akan muncul untuk kebaikan Rakyat.

Allahuakhbar Allahuakhbar.

Tanpa Nama berkata...

hahahaha..

kretip la bro isham.. mau pecah perut aku bace blog ko ari2

Tanpa Nama berkata...

hahahahahah....
Tak tahan nak gelak..hhahahaha
Sakit buah pinggan aku
Wa respect sama lu bro Isham

Tanpa Nama berkata...

Dulu kat Concorde Hotel lepas menang ketua pemuda lari keliling bilik2 di hotel pun tinggal seluar dalam jugak! Apehal kau Jib asyik tinggal seluar dalam aje?

Tanpa Nama berkata...

nami o fish berkata...

Gambar Bik Mama takde ke?

Dah cuba buat, tapi tak boleh tegak. Asyik tumbang jer..structure tak larat boleh nak support load, lagipun tengok lama2 macam yoda pulak

Tanpa Nama berkata...

Dewa di lahirkan semula? Nanti datang Thaipusam akan di arak bagi kawin dengan saper? Hau hau hau hau..mampos!

DurianKampung berkata...

Awat mcm org sakit pinggang je aku tengok Lord Murujib tuu...

kena hempap ngan Bik Mama apa semlm... kah... kah... kah

Tanpa Nama berkata...

fuh Mat Monggol mandi safar....

Tanpa Nama berkata...

nasib baik masih ada sluar dalam...merah lak 2..klau xde mcmane la agaknye..he..hee

Kucing Parsi berkata...

benda betul ke yang patung tinggi2 tu

takkan la mashitah diam aje

mana harussani zakaria

mana sultan azlan shah

ha ha ha

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/

Pacal Yang Hina berkata...

Sial lah lawak kau.
Aku maseh tergelak saorangan.

Cheers!

tq

cahaya malam berkata...

salam..

hihihihihi

kelakar..

;)

Tanpa Nama berkata...

Muhahahahahhaha ..sungguh kelakar giloo....

Dah 2-3 tahun aku masuk blog nie ....nie la gambar yg paling top sekali buat aku pecah perut ....kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

lord murujib gatai pungkoq!!