Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 22 Ogos 2009

MANA ADA SURAT MISTERI




SIAPA PENCURI PENYAPU



INI PENYAPU YANG HILANG

BUKTI PENYAPU DIAMBIL TOYO

SURAT MISTERI : TOYO TIMBANG AMBIL TINDAKAN UNDANG UNDANG –mStar

Khir Toyo sedang dalam pertimbangan untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap dakwaan bahawa beliau terlibat dalam konspirasi untuk menjatuhkan kerajaan negeri dibawah pimpinan Pakatan Rakyat hingga membawa kepada kematian Teoh.

Toyo berkata pada ketika ini beliau telah meminta peguamnya untuk meneliti dengan lebih lanjut kesahihan surat misteri yang kini tersebar luas di beberapa buah laman web dan juga blog sebelum sebarang tindakan lanjut diambil.

KAH KAH KAH….

Kah kah kah…. SAMAN…. JANGAN TAK SAMAN…. kah kah kah…

Kah kah kah… . KALAU TAK SAMAN ERTINYA BETUL… kah kah kah…

Kah kah kah….MANA ADA SURAT MISTERI… kah kah kah…

Woit…. TAK PAYAK LAH CAKAP INI MISTERI….SATU MALAYSIA DAH BACA...kah kah kah…

Kah kah kah…SEKARANG AMBIL DNA … MANGKUK YANG TAK BAGI DNA TU… kah kah kah…

Kah kah kah…. TAK PAYANG KELINTAU MUNTAU…. Kah kah kah…

Woit…. JANGANLAH TIPU ORANG MELAYU… kah kah kah..


Baca bawah ini :

Arkib ajensi berita Rabu , March 25, 2009

PNSB BAYAR TAMBANG BINI KHIR MELAWAT ANAKNYA DI AUSTRALIA

SHAH ALAM, — Permodalan Negri Selangor Berhad (PNSB) chief executive officer Khairiyah Abu Hassan testified before the legislature today that the state subsidiary was ‘instructed” to pick up the cost to Melbourne for the wife of former menteri besar Zahrah Kechik to visit their son who was studying there.

Khairiyah told the Special Select Committee for Competency, Accountability and Transparency (Selcat) that she received the instructions directly from Zahrah and was “told” to accompany her on the three day visit, in 2007.

Over RM14,000 was spent to purchase return business class and economy class tickets sometime in December 2007.

Khairiyah says she remembers travelling in business class with Zahrah but could not explain the discrepancies in the invoices for travel which was provided to the committee

KAH KAH KAH…

Woit… TENGOK ANAK SENDIRI PUN PAKAI DUIT RAKYAT…. kahkah kah..

Woit… SPRM BUTA LAGI KE ?.... kah kah kah….




13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

pagi2 lg sudah wat lwk... ko mmg best la bro.. selamat bersahur!

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah Toyol patut di jatuhkan hukuman sampai mati, jadi tukang sapu sampah di sekitar Shah Alam, sebagai hukuman keatas tindakannya menyelewengkan wang rakyat untuk kepentingan rakyat.
Ini bukan berlaku di Selangor UBN saja. Kalau SPRM telus, gi siasat semua anak syarikat kerajaan negeri dan saya jamin 100 peratus semua ini berlaku di semua negeri yang di bawah UBN.Ada MB yang berlagak macam 'taukeh', apabila orang gi jumpa keluar note beratus-ratus bagi, duit bapa dia kah ??? Berlagak macam 'hero' tapi zero. Hellow SPRM, sila siasat mulai dari PAHANG. Anak syarikat kerajaan negeri semua terlingkup dah. Far East Holdings yang menjana wang telah di pindah milik kepada Prosper, syarikat bukan Melayu, KOSMA kilang sawit tukar milik ke Prosper, Sawira milik Dara di tukar ke Teras Dara Konsortium, Dato JJ sekarang di milik prosper. Tada apa lagi milik kerajaan negeri yang menguntungkan kecuali syarikat yang penuh dengan hutang. ASPA, anak syarikat kerajaan Pahang dapat Kayu balak kawasan 'Dara' tapi rugi hingga semua kilang gergasi kepunyaan ASPA kini di sewa oleh taukeh-taukeh.
Saya cabar penulis blog Pahang On line untuk siasat dan dedahkan berita ini kepada umum supaya rakyat khususnya Melayu tahu betapa sayangnya UMNO kepada Melayu. kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Saya seorang tukang sapu . Tiap-tiap hari sapa menyapu . Dulu muda rambut hitam sekarang tua rambut putih saya masih guna penyapu .

Penyapu ada dua macam dua bulat satu tajam . penyapu biasa dibuat dari batang gandum ( di panggil penyapu gandum), hari ini ada penyapu dibuat dari bahan plastik . Setiap batang penyapu ada batang . Batang kayu penyapu untuk dipegang.

Dirumah saya suka menyapu, dipejabat saya menyapu, saya tak bolih kalau tak menyapu.

Sekarang saya tak ada pejabat saya maseh gian dengan penyapu . Saya dan penyapu macam ombak dan pantai tak bolih berpisah .

Tak kira dimana saya terigin untuk menyapu . Saya bawa penyapu ke mana- mana .

Penipu kalau saya kata tak suka sapu dengan penyapu .

Juasseh Estate 1962

Johan berkata...

kahkahkah lawak tul si Toyo ni..kekantoian demi kekantoian brlaku kahkahkah..mcm ni ke layak jd ketua pemikir??kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

AMACAM Graduan tanpa sijil U Nottingham???
Boleh rampas Selangor sebelum 31 Ogos ka?
INi tak perlu siasat.
Memang sah MB dan suku sakat boleh pakai duit kerajaan negeri.
SEBAB???
Sebab rakyat dah pilih dia jadi MB Selangor..
Rakyat dah bagi green ligh untuk dia belanja duit kerajaan Selangor macam duit dia sendiri.
Rakyat dah pilih untuk beri semua duit dalam negeri Selangor untuk kegunaan sapa yang dah dapat kuasa.
Oklah tu.
Rakyat Selangor telah buat pilihan yang bijak.
Rakyat Selangor juga gembira bila isteri MB ber shopping ke London dan Disneyland.
Rakyat Selangor gembira bila MB dan keluarga dah ada ppakaian dan peralatan dari London.
Kerana rakyat Selangor cuma shopping di pekan Sg Besar dan Kompleks PKNS.
Rakat Selangor gembira sebab MB dan keluarga tunjukkan dalam video tempat tempat menarik di Dinsneyland.
Tak payah semua rakyat Selangor pergi.
Ralyat Selangor boleh tengok dari video dan gambar yang MB tunjukkan.
Selangor boleh.
Oh yer.
Lepas ni ada set gambar dari sesi Umrah pulak.
Maaflah kali ni kurma tak dapat nak bagi,
Sebab budget dah tak ada.
So next time kalau nak kurma dan susu unta, undilah Khir Toyo lagi,
dia boelh bawak banyak lagi gambar dari Australia, US dan Europe.
Tapi janganla report BPR pulak kalau dia naim 1st class satu family,
Kan na tolong ambik gambar buat tontonan semua rakyat Selangor.
Selangor Negara Maju 2010!!!!

AnginSepoi berkata...

DOSA TAU CAKAP BOHONG..CUBA TANYA MUFTI DAN PROFESOR KANG KUNG

Tanpa Nama berkata...

SPRM dah lemau makan banyak sangat tempe nie wakakakakka oit wak tempe ini sampah banyak nak sapu lagi ni

Tanpa Nama berkata...

untungnya org Selangor dapat pemimpin yg terel berfikir mcm Khir Toyo.. salute arr..
patut ler x sabar2 nk rampas Selangor balik.. negeri maju sure byk lobang emas bole korek kan?
anak beranak sedara mara sekampung bole tumpang sekakikan.. tuan umah sewa pun tumpang sekaki.. ghegegehe..
sure hutang sewa umah dlu settle.

zhir.. zhir.. zhir..
ko semayang terawih kt mana ekk mlm ni? rasa mcm nk pi salam..

patah sayap berkata...

Nak tau dna misteri kat talipinggang TBH.Buat dengan telus kat org yg disebutkan dalam surat misteri.Jgn pakai rambut atau bulu ketiak org lain.Kah!kah!kah!

Tanpa Nama berkata...

Khir Toyol ni memang 'Powerful' !!

Dah berpuluh2 laporan rasuah Khir Toyol dibuat pada MACC tapi sampai sekarang langsung takade tindakan yg diambil oleh MACC mahupun mana2 pihak berkuasa !!

Betulkah begitu 'Powerful' si Toyol ni ??


Dakis.

Tanpa Nama berkata...

Ini betul punya sengkek pun malaun, hantam duit rakyat untuk kegunaan sendiri....anak blaja kat Australia tu dapat biasiswa Selangor ke JPA? Nanti balik di lepaskan kontrak begitu saja tapi klau rakyat lain di mufliskan....hau hau hau hau...1 malaysia kena auta!

Tanpa Nama berkata...

sprm ni tabur sperm je la..bole ke xde teloq,kah kah kah

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

sprm tu kan suruhanjaya pencegahan rasuah demi melayu

ketuanan melayu konon

pakai duit cina duit india

ini sudah terok

anak dia ni keja kerajaan ka

atas urusan kerajaan ka

ha ha ha

padan muka kena tendang dari kerusi

ada hati mok ambik lagi kerusi itu

visit

http://melodymockers.blogspot.com/