Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 13 Ogos 2009

TOWKAY TIBAI SEPULUH JUTA




TIONG CLAIMS RM10 MILLION DONATION PAID IN CASH TO TEE KEAT
– malaysian insider

KUALA LUMPUR, Aug 12 — Tiong King Sing claims the RM10 million donation he made last year to MCA via Seri Ong Tee Keat was paid in three separate cash installments.

According to a report in this evening’s China Press, Tiong claimed he could also summon a witness to prove that Ong had asked him for the donation.


TEE KEAT DENIES TAKING RM10 MILLION FROM FELLOW BN MAN
– malaysian insider

KUALA LUMPUR, Aug 12 — Ong Tee Keat was forced today to deny allegations that he had received a RM10 million donation last year from Kuala Dimensi Sdn Bhd (KDSB) CEO Tiong King Sing, who is also Barisan Nasional (BN) backbenchers club chairman.
However, he confirmed he had used the private jet owned by KDSB, the turnkey contractor for the scandal-hit Port Klang Free Zone (PKFZ) project but he said his office was waiting to be billed for the services.

KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…


Kah kah kah… KAPAL DAH NAK KARAM…kah kah kah..

Kah kah kah… APA BOLEH REMBAT… REMBAT… kah kah kah..

Kah kah kah… APA BOLEH KEBAS… KEBAS… kah kah kah…

Woit… TOWKAY INI PENGKHIANAT KE ?... kah kah kah…

Kah kah kah… TOWKAY INI TAK HINA ISLAM KE ?... kah kah kah…

Kah kah kah… TOWKAY INI TAK HINA RAJA KE ?...kah kah kah..

Woit…. ADA PANGAT DATUK DAN TAN SERI… BUKAN RAJA YANG BAGI…. kah kah kah…

kah kah kah... KELAKUAN JAHAT BUKAN HINA RAJA ?... kah kah kah

Kah kah kah... RASUAH INI BUKAN HINA ISLAM... BUKAN KHIANAT PADA NEGARA... kah kah kah..



9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

macam cite ketua ketua umno dok panjat jet amin shah aje....hau hau hau hau.....penyangak bot laju OPV TLDM!

Tanpa Nama berkata...

dah bertahun tahun masig menunggu bill yang ta tiba tiba. Memang Ong Tee Keat tak ada jalan keluar. Ingat Mat ZZZZZ kata "yang dituduh mesti menafikan?".. Ong Tee minum tea dulu sementera menunggu Bill sewa helokopter tiba daripada KDSB. Sekarang bukan saje RM10 million sudah kebas Bill pun Ong Tee akan bakar katakan"tidak terima"..LOL.

Tuhan Mahakuasa dan Mahaadil.
Yang bersalah Tuhan akan hukumkan dan yang benar Tuhan akan lindungi.

B END the end is near. zooomm.MCA akan hancur; MIC dalam kacau bilau kerana dalam pemilihan yang menjelang tiba banyak Pemimpin akan tertundas; MAIKA Holdings dalam keadaan kelamkabut; UMNO mengadakan mesyuarat haram bila satu Bahagian buat dua Mesyuarat Agung serentak. Tidak habis habis melapetaka menimpah B END.

Allahuakhbar Allahuakhbar.

Tanpa Nama berkata...

ketuanan towkey

ableedingmalaysian berkata...

RM10 juta itu untuk towkay sekarang.

Macammana pulak towkay-towkay sebelum itu? Macam itu Ling Liong Sik, Chan Kong Choy, Lim Ah Lek? Takkan tak ada kot?

Kalau diteliti, mereka mesti ada share tu.

Dengan pendedahan itu, malap ler masa depan towkay sekarang. Tapi kalau naik towkay baru pun, MCA tetap macam tu jugak. Ini telah terbukti dalam sejarah. Mana ada towkay MCA yang tak tibai wang rakyat jelata?

Tanpa Nama berkata...

ops...bukan tokay MCA je...tokay gerombolan pun ade gak tu...jgn tertinggal...sape yg luluskan pojek tu...mesti ade "pampasan"...camne kalo tanah rezab hutan/rakyat ble tuka jd tanah gomen...jeng jeng jeng...sape kasi cop dulu???mau kasi tutup itu pasal la gerombolan sibuk nak rampas negeri balik...baru tubuh selcat sudah ckp tindakan seme x betul...dey...oi rakyat s'gor nak duduk je ke???tu duit jaket bile nak bayar balik???duit pi disneyland bile nak bayar balik???dalil dah byk bg tp yg tertulis tu masih lagi pakai wang rakyat...ade klinik gigi je x boleh wei wat banglo atas tanah 2 ekar...nak beli tanah tu pun kompom x mampu...saham mane ko main aa??tu rakyat pahang tu berutang laa dgn tokey balak...sape pny angkara???gerombol jugak...

Tanpa Nama berkata...

sekretari & financial officer syarikat king tiong khianat dia sebab tak pos bil pada tee keat.
mungkin sekretari tu ada affair dgn tee keat. gerak patut bergerak sekarang buat laporan polis/macc utk menyiasat jika benar mereka ada skandal.

king tiong tak khianat. sebab dia pun raja: raja burong tiong. yang pandai menyanyi. king tiong sing song sang.
bila tersepit telor dia, king tiong will immediately sing a songsang-tune song, yang menuduh org2 lain. itu je king tiong buat, dia tak khianat.

SL Chan berkata...

biar burung tiong tu main dengan orang tak ong tu...kedua-duanya pun pundek dan cabai punya orang...biar mereka lawan sampai hancur...biar mca it kaput jadi parti "serpihan"..
ask them to fcuk off!!!!!

cucupakkasim berkata...

10juta utk MCA, UMNO pulak berapa daa? MIC? Lain-lain? yang sikit-sikit yang taik gigi?

Tanpa Nama berkata...

umno memang babi

tanah di kota tinggi dah serahkan kepada singapura bukan penghianat ke umnongok babi sial harm jadah