Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 7 Ogos 2009

ZIONIS TEMPATAN



ZIONISMA IALAH KEZALIMAN - ISA AKTA ZALIM




ZIONIS ISREAL


ZIONIS TEMPATAN






7 ulasan:

Siswa berkata...

Bro Hisham, nak salahkan FRU semata-mata x blh gak.

Mereka hanya mencari makan untuk menyara keluarga.

Arahan pihak atasan yang perlu dipersoalkan. Yang bawah x kan buat macam tu kalau yang atas tak arahkan.

Khun Pana aka johanssm berkata...

" Zionist Global vs Zionist Glokal"

me berkata...

Siswa..
X leh jugak cakap carik makan.. banyak lagi kerja2 lain yang lebih manfaat dan halal. Kang jadi pelacur/gigolo kang untuk sara keluarga kira halal gak ker...

FRU - I follow... like buffalo...

hehehe

Nunca Caminaras Solo berkata...

Dah 2 kalo orang atasan suruh menyalak, kita menyalak la..

Tak MERDEKA la cam 2..

Tok Uban berkata...

Sham..kau rasalah...kenapa geng Pro ISA guna nama pertubuhan masing-masing...kenapa tak bersatu?...sebabnya...kalau dia orang tubuh team...team tu akan dinamakan..."Kumpulan Pro ISA"...atau singkatannya..."KPI"...tetapi..kalau ditukar kepada bahasa inggeris...sebutannya...."Pro ISA Group"....atau singkatannya..."PIG"....

Tanpa Nama berkata...

kadang2 bila tengok FRU ni, kesian gak...tapi kalau guna alasan 'menyara keluarga''arahan pihak atasan', rasa nak ketawa sampai terkincit pun ada jugak...

dulu ada GRO kena tangkap, bagi alasan sama gak...saya kerja kat bar ni untuk menyara keluarga...& bos saya arahkan saya minum arak untuk jaga hati customer...

gua salut pada brother2 indah water yg pergi sedut najis kat rumah kita...

-nan-

jeansLusuh berkata...

aku rasakan diaorag dah dapat fatwa dari Ustazah Lawalah si Masitah .. keje camnie darurat .. cam pelacur kat Malaysia ni boleh melacur sebab dalam keadaan darurat .. so halallah nak pukul pukul debik debik pijak pijak terajang terajang orang .. tak gitu Ustazah Comel lagi seksi .. kah kah kah