Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 22 November 2009

SIASAT SAMPAI MATI



INI PUNK ROCKER - YANG AKAN ROCK GEROMBOLAN




MAYAT BENG HOCK SUDAH DIGALI – malaysian insider

Mayat Teoh Beng Hock – yang kematiannya mencetuskan kontroversi empat bulan lalu – sudah digali semula pagi tadi bagi membolehkan Ketua Jabatan Patologi, Hospital Sungai Buloh, Dr Shahidan Md. Noor mengendalikan bedah siasat kali kedua, dijadual pagi esok.

Bedah siasat kedua ke atas mayat setiausaha politik kepada Exco Selangor dari DAP itu akan dijalankan ekoran permintaan keluarganya dan keputusan koroner inkues pada 9 November lalu.

Mayat Teoh telah disemadikan di Nirwana Memorial Park di sini pada 20 Julai lalu.

Urusan mengendalikan kerja-kerja menggali mayat Teoh bermula pada pukul 8.30 pagi tadi dan berakhir kira-kira tiga jam kemudian.

KAH KAH KAH…


kah kah kah… HEBAT… INI BETUL BETUL HEBAT… kah kah kah..

kah kah kah… MULA MULA SIASAT SAMPAI MATI… kah kah kah..

kah kah kah… SEKARANG SIASAT PULAK YANG SUDAH MATI… kah kah kah..

kah kah kah... SEMUA DIJALANKAN UNTUK TIPU OARANG RAMAI... kah kah kah

kah kah kah… SIAPA DIA BOMOH YANG DI DATANGKAN UK… kah kah kah..

woit… BIASA NYA ORANG YANG DIAMBIL OLEH GEROMBOLAN…. TAK NOLEH PAKAI SANGAT… kah kah kah…




9 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Bila pakar mayat dari Siam sampai , cicak cicak gerombolan bertanya berapakah upah doktor siam itu.

Tapi pelik dan hairan ialah kita tak bolih tanya berapakah upah doktor mayat dari UK itu.
Saya baru balik dari blog BatuBru ..
BatuBru kata kalau ditanya maka PR politikan kes ini...
Oi , kan Beng Hock pon pekerja politik?
Tak kenal siapa BatuBru?..itu baruah baru..oppps silap..editor baru untuk MalayMail.
Atan oi Atan, gerombolan upah kamu ni berapa?

Tanpa Nama berkata...

Dah tahu dah keputusannya..
SPRM tidak bersalah dlm kes kematian Teoh..

Gali lah seberapa banyak nak gali..keputusannya tetap sama.. SPRM tak bersalah.

SPRM semua orang tau pakar rasuah jadi setakat nak rasuah orang semula macam kacang je..

Kesian..siapa nama?..mati tinggal daging seketul..

Kalau betul2 nak cari keadilan.. PRU13 nanti tolong jatuhkan gerombolan...setakat menyalak jer tapi tak buat pun tak guna..

Sukj berkata...

DIA PUNK ROCKER PINTAR N SPECIALIST

BUKAN 'BADAK PINTAR N TELANist'...kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Betulke siatan ke atas Beng Hock akan sampai ke titik lubang cacing? Lagi yang hidup itu seperti kes Lingam terus dibekukan apa pula dengan arwah Beng Hock. Kita tunggu kes tiga pelajar yang mati akibat jembatan kelas dunia ketiga yang runtuh itu, apa depa akan menyiasat engan tuntas? Belum lagi isu ALTANTUYA! Depa loghat dan sibuk menyiasat, tapi yang menyiasat itu semua kelas kang kung!

Tanpa Nama berkata...

'Gerombolan' dah mula takut !!



Dakis

Tanpa Nama berkata...

kena siasat sampai matai....dah mati pun masih kena siasat...
SPRM-Suruhan Penyiasat Rumah Mayat :)

LembuKenyang berkata...

...uk!uk!ak!ak!...hahaha..jangan bimbang, jangan takut...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...dokter thai tu bukan boleh buat apa punyer....dia akan bitau, saya cuma lakukan kerja saya jer...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...akan diapplykan "konsep pukimak"..barulah happy ending...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...takder yang susah sangat punyer...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...macam biasalah...rakyat malaysia buduh dan lumpuh minda dia...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...tak mampu berbuat apa2 punyer...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...itu belum disuruhnya bersyukur!...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...trus sujud dan ingat mati ajerlah...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...kalo tengah nak main puki pun, dia akan terus menggelupor dan tertidur...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...itulah hikmatnya menggunakan perkataan "bersyukur"...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...pelir pun boleh lembik bila disuruh bersyukur...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...hahaha buduh sungguh 1Malingsia...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!..."konsep pukimak" adalah satu konsep strategik untuk memamaikan susuk2 melayu...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...pegilah sembang dengan sesapa2 pun susuk melayu, apply jer "konsep pukimak" tahap asas iaitu "suruhlah dia bersyukur"...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...mesti dia akan jadi lembik dan happy ending punya...uk!uk!ak!ak!...

Tanpa Nama berkata...

Cun lah doktor forensik ni...geramnya aku....!!!

sri hartamas

Tanpa Nama berkata...

takkan nak amik doktor pakar bedah alat sulit dari thailand kot