Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 Disember 2009

BUKU RASHIA PENIPUAN MAHATHIR DI TAHAN



BUKU INI SEDANG DITAHAN DIPERLABUHAN KLANG





KASTAM TAHAN BUKU TENTANG MAHATHIR - Asia Sentinel

Malaysian customs authorities have been holding up delivery of 800 copies of an authoritative new biography of former Prime Minister Mahathir Mohamad for the past three weeks at the Port Klang customs office.

The book, "Malaysian Maverick: Mahathir Mohamad in Turbulent Times," written by former Asian Wall Street Journal Managing Editor Barry Wain, is a warts-and-all, critical but fair account of Mahathir's 22 years in power. It is certain to become an essential study for scholars seeking to understand the onetime premier's reign and its consequences. But maybe not in Malaysia itself unless the locals buy through Barns & Noble (available Jan. 10) or Amazon (Jan. 5) for US$60.75.

KAH KAH KAH…

KAH KAH KAH…


woit…. TAHU PULAK NAK SURUK RASHIA… kah kah kah..

woit… CAKAP WIRA DUNIA KE TIGA…kah kah kah..

woit... CAKAP HEBAT ANTI AMERIKA... kah kah kah..

kah kah kah…. SENYAP SENYAP BUAT DEAL DENGAN AMERIKA… kah kah kah..

kah kah kah... DALAM BUKU INI ADA DOKUMEN... PATUTLAH BUKU INI DITAHAN...kah kah kah...

kah kah kah… AKHIRNYA FIRAUN JADI BUDAK SURUHAN AMERIKA… kah kah kah..

kah kah kah... SEKARANG NAK TUTUP BUNTUT... kah kah kah..

woit…INI SEMUA PROJEK EEE NAK TIPU ORANG MELAYU… kah kah kah…

nota:
sesiapa ada kawan kawan di singapura
atau luar negara sila beli dan scan masukkan
dalam net - supaya semua boleh baca kah kah kah




24 ulasan:

mighty berkata...

hahaha.. sial punye madey. patutla cuak. tapi itu hari kecoh suruh org memandaikan inggeris. bagila rakyat baca buku inggeris tu. bangsat.

Johan 23.01.84 berkata...

Gua akan taruk dlm net lepas dptkan buku tu nanti..kebenaran wajib ketahui semua!

Tanpa Nama berkata...

Tindakan itu menunjukkan sebenarnya banyak lagi rahsia tidak jujur UBN yang hendak, sedang dan telah disembunyikan daripada pengetahuan rakyat marhaen.

Tindakan itu juga menunjukkan bahawa rakyat tukang kasut, jual kueh, kerja kontrak, potong gotah, kait kelapa sawit dan seumpama dengannya tidak boleh tahu segala rahsia yang akan, sedang dan telah disembunyikan oleh UBN.

Tanpa Nama berkata...

Kjaan telus?????
Telus apa nama tuuurrrrr!
Sudah laaa!
Cakap soal dasar kuat macam bom,
pelaksanaan habuk pun tarak macam kentut!!

Tanpa Nama berkata...

takpe kita beli online..sekarang ni kan zaman internet, pakai je credit card atau paypal, senang cerita.

kalau diorg nak jual electronic copy pun boleh.

kluangman berkata...

Dan atas kebaculan apa TukarTiub pada 1998 lari meninggalkan negara ini ibarat drama "Dari Jemapoh ke Mancheste" tetapi kini berlagak pula menghentam kerajaan umpama ayam jantan banyak bini.

Elok sangat buku itu dibiarkan dibaca oleh rakyat Malaysia untuk tengok barua mana yang jadi budak suruhan Amerika.

Barua atu sedang kepanasan dari bahang sg buluh.

Tanpa Nama berkata...

tak der ahli parlimen highlight kan ker dewan ker????

Tanpa Nama berkata...

Seperti diduga Madey dan BN tak mahu tanggung malu yang amat sangat setelah berjaya terhad meyakinkan warga pekak Malaysia Madey ni hebat orangnya. Apakan tidaknya dapat julukan "wira dunia ke-3", "bapak moden Malaysia", "bapak Automotif negara" dan macam-macam lagi sebelum tembelang Madey benar-benar dilondehkan oleh seorang wartawan 'kafir' kerana wartawan 'Islam' sama ada takut atau kuat bodek Madey, apatah lagi Profesor Kang Kung di IPTA sana tu.
Madey pun sengap aje, tak berani nak saman ke? atau berani di gelanggang kampung aje. Peneraju'Pemikiran Mahatir' di universiti Kang Kung pun sengap, duk asyik ikut buntut Naib Canselor masing-masing aje. Come on man, cuba rebutt Barry Wain tapi jangan guna alasan yang Barry Wain ini pakai metodologi barat,kena pakai metodologi acuan universiti apek baru betoi.Pakai fakta,statistik berwibawa dan rujukan berwibawa.
Madey, macam mana jangan 'tunggu dan lihat" aje. U kan ada blog?

apaapaaja berkata...

inilah malaysia.dulu dah cakap bila najib jadi pm, kebebasa mediaakan akan berkurangan. rugi la aku tak pandai english, anybody can make a tranlation...tentu eeeee tambah berbulu

ntah berkata...

macam mane penulis boleh dapat dokument tu?hebat gak dia...ntah3x CIA kot..

pria malaya berkata...

hahaha..lawak la betul la komen bro tukar tiub ni...

panas je telinga penyokong ayahanda tun..huhu

ibnusulaiman berkata...

boleh dapatkan sampel buku kat sini...

http://www.mphonline.com/books/nsearch.aspx?do=detail&pcode=9780230238732

madbi berkata...

ai kenot ande sten inglis, hau ken ai rid de buk?? ai hop som badi tran slit de buk.... tengkiu

Johnny B. Rempit berkata...

Maaak oiiii!

Kat Amazon harganya 52 paun. Mahal tak hengat!

fatamorgana berkata...

fitnah.....fitnah.....fitnah...ini semua konspirasi barat hendak burukkan pemimpin kita, orang asing sengaja nak sebotaj kehormanian negara kita, sengaja nak rosakkan ekonimi kita, mana boleh bapak kemodenan melaysia difitnah begitu...kah kah kah kah. macamanalah madey eee nie dinobatkan sebagai wira dunia ke 3, jadi saksi kat mahkamah dah kecut perut....macam-macam alasan diberi kah kah kah....

Tanpa Nama berkata...

kluangman berkata...
Dan atas kebaculan apa TukarTiub pada 1998 lari meninggalkan negara ini ibarat drama "Dari Jemapoh ke Mancheste" tetapi kini berlagak pula menghentam kerajaan umpama ayam jantan banyak bini.

Elok sangat buku itu dibiarkan dibaca oleh rakyat Malaysia untuk tengok barua mana yang jadi budak suruhan Amerika.

Barua atu sedang kepanasan dari bahang sg buluh.

2009 Disember 18 15:34

___________________________________

bacul ke lari dari kezaliman?
lari dari akta zalim yang memang tak boleh dicabar?
self defence or self exhile, nothing's wrong

---malayidiot---

azaki berkata...

Aku biasa beli buku melalui Amazon.com. Sesampai buku i rumah aku, memang ada kesan pkej telah dibuka. Tapi tak pernah tak diluluskan. Jadi kalau kita beli buku pasal Madey ni, ada can ia tak sampai kat kita, pasal kena tahan oleh Kastam.

Tanpa Nama berkata...

Tubeless..

Korang nei memang benci dengan chedet sebab korang geng buntut ngan Anwar Brahim...! Jngan berdendam dengan orang yang memberi khidmat terbaik kepada negara..! Tukar tiub nei memang orang suruhan dan juga orang berkepentingan atau pengikut totok Anwar Brahim dari dulu lagi...
Jgn ikut atau percaya sangat tulisan dalam tukar tiub nei.. banyak sangat propaganda dan tujuan untuk menghancurkan m'sia dan merugikan melayu..
lu pikir lah sendiri...

Tanpa Nama berkata...

kalau aku dapat buku ni. aku kasi sebar sama orang sabah sarawak. haha..tulah korang .. cium lagi bontot madey.. haha

Tanpa Nama berkata...

Mahathir Tongtaik belum mampus telah dapat penghinaan dari rakyat! Rakyat benci pada Mahfiraun Kepala Taik sampai RM100 B dia punahkan..lahanat punya malaon!

Comrade Nami berkata...

woit buku ni aku dah book dah kat member aku yang duduk canada kah kah kah!

Sang Bukabau berkata...

RM100 bilion banyak tu..celaka punya Mahathir!!

Johan 23.01.84 berkata...

off topic: woit Isham,pesal Off The Edge naik harga 100% wei..celaka tul depa!

Tanpa Nama berkata...

buat dlm bentuk PDF..senang nak baca..tau plak takut.. ampeh... - Neo