Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 Disember 2009

TERKINI - TER NOW !!! POLIS GEROMBOLAN MENGGANAS



POLIS ZIONIS ISREAL





DEWAN DI KEPONG


Awal petang tadi ketua Angkatan Muda Selangor – Khairul Anwar a.ka.a Jonah telah di tangkap oleh polis kerana menyebarkan risalah tentang kes Anwar Ibrahim. Apa terjadi masih belum jelas.

Jam 7.00 petang Jumaat ini berita baru diterima :

Sebanyak 130 orang anggota polis sedang mengepung Dewan MBPJ Taman Sri Manja – Petaling Jaya.

Sebanyak 2 Landrover, 2 buah trakm dan 4 buah kereta polis sedang berusaha mengepong dewan ini.

Pengepungan ini bertujuan untuk menggalkan satu sessi penerangan tentang kes pembicaraan Anwar Ibrahim.

Hingga berita ini ditulis – polis masih lagi mengepung !

dari wartawan TT




10 ulasan:

master berkata...

Woi polis, jenayah banyak ngkorang taknak settlekan ..

Orang sebar risalah ngkorang sibuk nak tangkap, bawak trak berlori-lori..

Ragut,rompak, bunuh, rogol, macam benda biasa aku tengok kat Malaysia ni. Pastu cakap kat TV orang Melayu lah paling bersopan santun, mengamalkan adat ketimuran, bersopan santun kepala bapak kau.

Pergi tangkap Najib pembunuh tu. Menteri-menteri BN tu bukan bagus sangat. Raba bontot lah, bini orang lah, suami orang, janda orang, anak dara orang, curik bilion-bilion. Pergilah tangkap diorang tu.

Heheh. Best pulak rasa comment kat Tukar Tiub nih. Takde. Aku bukan apa. Aku geram tengok dua orang kena tangkap sebar risalah kat masjid tadi. Tapi kitorang cool je. Buat tak tahu je. Salute la untuk mamat dua orang tu. Merci.

dinilhaq berkata...

Salam..tt, mulai sekarang setiap anggota polis yg terlibat dlm hal2 menampal perahu umno ni d 'highligt' kan dlm net,nama penuh,no badan,rmh kat mana,kg asal mana,balai mana...kerja ni libatkan sesiapa saja kat malingsia ni,sesipa yg kenal masukkan saja detail otek2 haprak ni..kita dah hampir sgt nah baraikan sampan umno ni...tiada jln singkat...hidup pas/pkr/dap/ !!!!!!!!! !!

Tanpa Nama berkata...

kenapa la ko tak amik gambar ke video ke..letak dalam nih...jelas sikit..nih pakai sebut jer..macam cerita sampah plak aku baca..buang karen aku jer..

Tanpa Nama berkata...

Rocky Bru Kata "Freedom Of Speech" mintak Rocky Bru megulas keadaan disana. TT cuba jengok si Gemok itu ada kat sana tak?. Kalau boleh tanya dia apa makna " Freedom Of Speech" itu? dan mengulas blog dia!. Pasal depa ini "Wartawan Beretika" di Malaysia angkat bola Najib yang londeh!.

checkmate berkata...

cilaka punya polis...kalau gua tau..gua turun ptg td

koboi berkata...

Gerombolan memang puki mak...

Babi pun lebih tinggi taraf dr gerombolan.

Ya Allah turunkan bala pada gerombolan,

Aku memang dah boring tahap puki mak dgn gerombolan ni.

Tak tau nak kata apa lagi. Jahanam tahap bulshit kat dia org. Fuck off 4 gerombolan.
Babi
puki mak
jahanam
Pegi jahanam
4 gerombolan

Tanpa Nama berkata...

ALAHAI BODOH PUNYA MINDA.. NAK TERANGKAN APA, TERANGKAN LAH DI MAHKAMAH.. ISH2

ju berkata...

Hari tu aku bawak mak dan bapak mertuaku buat report kes rompak ke balai polis dalam pukul 4.00 pagi,sorang je yg ade dalam balai tu,dia kata pegawai polis tak cukup,dia terpaksa duty dari 12 malam sampe pukul 8 pagi

Tu pun tak sedo2 deme ni,jenayah makin menjadi buat ape le sibuk hal yg remeh temeh,yg tak de kene mengena pulak tu,dah disuruh jage yg tak patut,berjuta polis pun tak cukup........

broooo... berkata...

haraaaammmmmm jadaaaaahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!

tu saja perkataan yang sesuai kepada anjing2 upahan ini.....

Tanpa Nama berkata...

oii sedara...kalau kat mahkamah tak semua orang leh masuk..dengar...(media ameno..busuk taik...10 yang baik patut disampaikan 1 je yang diberitahu...3 yang buruk 30 yang ditambah...polis ..babi..3 x..macam khinzirrrr 3x...bau macam babi panggang....

adik gua bawak motor ..lesen ada,road tax ada..kena saman pasal no plat kecik (walhal dari kedai motor tak pernah tukarpun)(nak settle tepi. baju ujan berharga 15 ringgit kena pow)kesian aku tengok polis nie....dah anjing anjing la jugakkkkkkk