Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 Disember 2009

MALAYSIA BERJAYA !!!



TANDA LARANGAN UNTUK BIK MAMA





CARA MENAHAN GAS BIK MAMA




MALAYSIA KOMITED KURANGKAN PELEPASAN KARBON SEHINGGA 40 PERATUS – berita hairan

COPENHAGEN: Malaysia akan mengguna pakai petunjuk bagi pengurangan secara sukarela pelepasan karbon atau gas rumah hijau sehingga 40 peratus daripada intensiti Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) menjelang 2020 berbanding tahap 2005, kata Najib Razak.

Mengumumkan komitmen Malaysia itu pada Persidangan Perubahan Iklim Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu 2009 (COP 15) di sini, Perdana Menteri berkata ia bergantung kepada penerimaan pemindahan teknologi dan bantuan kewangan secukupnya daripada negara maju untuk mencapai petunjuk itu.

KAH KAH KAH…. KAH KAH KAH…

KAH KAH KAH…. KAH KAH KAH…

woit… INI CUKUP SENANG…kah kah kah..

woit…. JANGN BAGI BIK MAMA KENTUT…. kah kah kah…




4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1Malaysia F1 Team Sdn Bhd will create NOT ONLY Pollution but will make Malaysia pooere at the end.

If Toyota and Honda, which have been in the motor industry and F1 Formula Race for a very long time, and now have left the FRace, why should Malaysia go in? Habis lah wang rakyat sebab Kerajaan bn terlibat dalam projek F1 projek ini. Tony Fernandez hanya pegang dumpit dan tidak akan keluarkan pulus..kerjaan bn akan keluarkan pulus..ini pulus rakyat.

Mark My Word!

Tanpa Nama berkata...

Mana boleh melarang gas bik Mama MELEPAS, jika ditahan maka konsep'DILARANG MELARANG' tak boleh pakai dan juga konsep 'Malaysia Boleh' mahupun Satu Malaysia pun tak boleh diguna pakai.
Bik Mama hebat orangnya boleh 'remote control' siapa aje baik Najis, peniaga karpet dan gas-gas lain yang menyebabkan pemanasan global. Bik Mama atau Brung Hantu boleh lepaskan gas mu asalkan jangan cairkan glasier di Himalaya atau ais di kedua-dua khut cukup!

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah...cantik buntut tu bro isham.. macam buntut Namewee fuck sama tnb jer....kah kah..

Tanpa Nama berkata...

Bik Mama boleh melepaskan gasnya asalkan jangan lepaskan bom atom cukup, boleh hancur-luluhkan bumi tercinta kita termauk cawat dalamnya!