Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 12 Januari 2010

PENGUMUMAN UNTUK SEMUA



LAKUKAN INI SETIAP HARI





nota:
warga satu malaysia dinasehatkan untuk mengurangkan pengambilan gula
warga satu malaysia dinasehatkan untuk menjaga kesihatan
warga satu malaysia dinasehatkan untuk bersenam setiap hari
warga satu malaysia dinasehatkan untuk mengeluarkan peluh

warga sehat negara berjaya
warga sehat jalan bergaya
warga sehat panjang usia

buatlah senaman aerobik setiap hari

tetapi jangan meniru apa yang dilihat
anak anak dilarang membuat tanpa ibu bapa

gambar ini senaman ahli profesional
jangan ditiru di rumah nanti koyak lutut kah kah kah



26 ulasan:

نيك حافيظول berkata...

Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah

biar betoiiiiiiiiiiiii!!!!

Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah

what is the because!!

mountdweller berkata...

Kat atas tu nagka buruk atau bantal busuk?

amer|zhafran berkata...

kah..kah..kah..
kah..kah..kah..

mari kita sahut seruan kerajaan..

hahahaha

Tanpa Nama berkata...

kak kah kah siapa yang kata gambar itu super inpose akan didakwa kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Woi!Woi!Woi!
Pendakwah sosialis ni dah bangkit kebelum!!!Subuh gajah lagi ke!!!!
Tak baik tau!Hangpa dok kata kat oghang yang "jujuq":
1.Amanah-pulangkan balik barang berharga tok arab!Dapat hadiah berjuta!!Dapat derma lagi.
(Kalau hang TT jumpa kotaktu!!!Hang tak dok kat Malaysia lagi!!Tak dok jadi pencacai lagii!!!Hang dok kat Swiss lani!!Dok cool kat sana!!!)
2.Tolong budak yang kena tangkap kat mesir!!!Power dia kuat!Mem hosni mubaraq pun takut kat dia!!!
(hang TT,boleh minta tolong kat dia,senoghoiii,minta la pi belajaq kat Azhar,biaq cerdik sikit bab -bab agama ni!!!!!)
Rosmah!!!Hangpa pikiaqla sendighi noooo!!!!!!!!Baik-baik jangan kata lebih-lebih!!!Bukan najib yang maghah nanti!!!TT yang mangah!Sekapai dengan dia!!!!!

Hangpa tenguk,TT nak publish komen ni pukui beghapa!!!Aku ghasa dalam pukoi 10 keatas!!!Subuh gajah memanjang!!!!

Tanpa Nama berkata...

mak aiii..
melotop-lotop..
ni sure kalo tarik lomak porot ehh.. jumpa duit juta2 nih.. bolom colah kopek ehh laiee.. jumpo jongkong omeh kot..
tp den raso.. kalo kurang gulo canno pun, kalo makan rasuah gak, sure kombung yo porot tu.. konfirm boroi gak.. yo tak najib?

si kancil berkata...

Itu adalah ayat-ayat lapuk bila Kera jaan nak naikkan harga sesuatu barang/tarif...Bila petrol naik, kongsi kereta, naik pengangkutan awam..jalan kaki. Pas tu dok banding dengan negara2 lain....kita la kununnya yang termurah...Poorah...lintah darat semuani.

Sukj berkata...

WARGA SEHAT...TELAN SELESA...kah kah kah kah

WARGA SEHAT...KELENTONG LANCAR...kah kah kah kah

WARGA SEHAT...MENIPU TAK NAMPAK...kah kah kah kah

BADAK SIHAT...1MALAYSIA LINGKUP...kah kah kah kah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

mana dapat tu
ada gamba lain
nak simpan
dalam handfon

Tanpa Nama berkata...

Emah dugong ke anak badak tuh?elok juga harga bawang dinaikan supaya rakyat kurang makan bawang supaya ketiak tak masang!

Tanpa Nama berkata...

Nangka busuk bantal buruk lah... Kah...Kah...Kah...Kah. Hei nak muntah.... weeeeaaak.

Mat Dangdut berkata...

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 8 lagi..Har har Har!!

-Ade pulak pakcik KIMMA kecoh kat sini!!..

kah..kah berkata...

Akibat kurangnya main stail pukul tonggeng...!!
Nasihat pakar,amalkan kaedah memukul cara tonggeng kurang2nya 4 kali seminggu
utk lebih slim..kah..kah..kah

Tanpa Nama berkata...

Woi!Woi!Woi!...Aku mmg kuat bodek. Bukan setakat kotak emas kalau aku jumpa aku pulangkan...malah kalau jumpa kotak kotex pon aku pulang pada yang empunya!

Woi!Woi!Woi! Bukan setakat bini Hosni Mubarak aja yang respek kat aku...bini obama pun boleh aku luku kepala dia...

Woi!Woi!Woi!...Aku mmg suka solat tahajud...that why lepas solat dhuha aku membuta sampai kul 10.30am.

Woi!Woi!Woi! sebenarnya kan, kan...kan...kan...aku memang pukimak! kakakakakaakkaka!!!

OH WOIIII! KILAU

Tanpa Nama berkata...

Abg Tuah tak join ke???

-cucu Jebat pohon derhaka-

mudz berkata...

Kah...kah...kah....kah keras perut aku gelak.

TT Jaga-jaga Bikmama manderam nanti mampus nko ...hilang gaib nanti macam Bala, RPK.....

TT Jaga-jaga

A.F.E berkata...

baik punya....hahahaha

Tanpa Nama berkata...

mak oooi blue hyppo dgn aksinya
bole jadi ketua pom-pom girls utk team JUARA RAKYAT ni.
peweeeeiit............

Tanpa Nama berkata...

Omak aiii!

Brapa kilo turrr?

storm62 berkata...

fuhyooo...punya hansem suami najis ni.....kah kah kah.

tak pernah Malaysia ada 1st lady mcm tu....kah kah kah.

pisau belati berkata...

Kalau lapah dan lopeh tu jual timbang kati, amacam boleh tak untung, jang?

Macam dipam-pam!!!

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah... gambar tu patut disiarkan di dalam majalah 'National Geography" di bab "Asia Wild Animals" !!

kah...kah...kah...aduh, sakitnya perut...kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

Mak ooi!

Badan beketol-ketol.

Kelas super heavyweight.

Macam Malek No!

shahmetal berkata...

hahaha. ni ko superimpose sndri ke, kutip dari tenet?

azmie berkata...

tu juara the biggest loser

Mat Sifor berkata...

Kalaulah kena penangan dengan C4, macam mana hasilnya nanti?