Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 16 Februari 2010

FESHEN DI BUKIT JALIL !




ZAHRIN MENCUBA KASUT TINGGI TUMIT




FIESTA TARIAN, FESHEN KEBAYA PUTERI UMNO BAKAL JADI ACARA TAHUNAN - melayau

Fiesta Tarian Melayu Kreatif dan Fesyen Kebaya Puteri Umno akan dijadikan acara tahunan, bermula tahun ini di peringkat negeri dan nasional, kata Ketua Puteri Umno Rosnah Abdul Rashid Shirlin.

Ketika mengumumkan perkara itu, beliau n berkata pesta budaya seumpama itu penting bagi merintis jalan ke arah memperkukuhkan semangat perpaduan di negara ini.

"Perbezaan budaya tidak seharusnya dijadikan jurang pemisah yang akhirnya secara langsung akan memisahkan masyarakat. Sebaliknya kepelbagaian budaya dijadikan sebagai landasan perpaduan nasional,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika merasmikan pertandingan Fiesta Tarian Melayu Kreatif dan Fesyen Kebaya anjuran pergerakan Puteri Umno Sabah dengan kerjasama Lembaga Kebudayaan Sabah, di sini malam tadi.


KAH KAH KAH...


kah kah kah.... NAK KETAWA PUN SUSAH....kah kah kah

kah kah kah.... KESIAN PUN ADA...kah kah kah...

kah kah kah.... GEROMBOLAN INI PARTI POLITIK KE... BUAT MENIAGA KELAB MALAM.... kah kah kah..

kah kah kah... INI BETUL BETUL SUDAH BENGKRAP.... kah kah kah...

woit... PARTI POLITIK DALAM DUNIA INI MEMBINCANGKAN FALSAFAH ARAH TUJU TAMADUN BANGSA... kah kah kah..

woit... PARTI POLITIK DALAM DUNIA INI MEMBINCANGKAN GARIS PERKEMBANGAN EKONOMI.... kah kah kah..

woit.... PARTI POLITIK DALAM DUNIA INI MEMBINCANGKAN DASAR DALAM DAN LUAR NEGARA....kah kah kah..

kah kah kah... NAK BUAT FESHEN SHOW INI BAGILAH MALAON YANG SUDAH BENG KARAP.... kah kah kah...

kah kah kah.... MINTA MALAON MAT EZAM DAN ZUL NORDIN PAKAI BAJU KEBAYA ... kah kah kah..

kah kah kah.... MALOAN ZAHRIN PAKAI KASUT TINGGI TUMIT.....kah kah kah

kah kah kah... BUAT SHOW DI STADIUM BUKIT JALIL... JAMIN SOLD OUT...kah kah kah



31 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nanati Zahrin kata dia mencuba kasut tinggi tumit adalah kerana bangsa, agama dan negara.
Orang UMNO lain tiada melainkan membuat sesuatu itu untuk agama, bangsa dan agama, baik depa buat fesyenke, rasuahke, memberi subsidike, menari, berrarak, keluar partike, merai majlis apapun semuanya adalah kerana bangsa, agama dan negara, sejak zaman Madey lagi - bayangkan betapa boringnya disebakliknya mereka sebat harta negara! melayu pekak menganga, melopong dan menyengeh!

SyawaL berkata...

Pembaharuan tuuu

cucutokabah berkata...

Bro Isham, bagi chan laaa... Aku ingat si Rosnah ni nak lawan Suami Najib buat fashion show la. Maklum la, sendiri nak pakai, dua-dua pun semangaaattt aje badan masing-masing! Nasib baik Azalina dah turun pentas dah sekarang, Kalu tidak, dia pun nak buat fiesta pakai bikini di Desaru! Hahahhahahahaha.

Nota: Betul, parti politik pun dah nak jadi penganjur kelab malam. Hahahahhahahah

Saudaramu Nikjoe berkata...

kah kah kah kah

lawak bro berita ini.. parti politik buat pertandingan fesyen kah kah kah kah

apa kejadah buat benda bahlol dan tolol macam nih.. adakah ini melambangkan agenda bangsa yang paling berjaya? kah kah kah

kasihan.... tak dapat sokongan, cari minah - minah cun dgn mengadakan fesyen spt ini

tak dapat sokongan, cari bohsia2 terlanjur yg telah melahirkan anak seketul tanpa bapa..

tak dapat sokongan, cari pak pandir, kaldai, dan katak untuk memperagakan fesyen kebaya kah kah kah kah

*sampaikan sakit.. gigi-gigi aku gelak

Saudaramu Nikjoe berkata...

kah kah kah kah

lawak bro berita ini.. parti politik buat pertandingan fesyen kah kah kah kah

apa kejadah buat benda bahlol dan tolol macam nih.. adakah ini melambangkan agenda bangsa yang paling berjaya? kah kah kah

kasihan.... tak dapat sokongan, cari minah - minah cun dgn mengadakan fesyen spt ini

tak dapat sokongan, cari bohsia2 terlanjur yg telah melahirkan anak seketul tanpa bapa..

tak dapat sokongan, terpaksa menyuruh pak pandir, si kaldai, dan si katak bagi memperagakan fesyen kebaya kah kah kah kah

*sampaikan sakit.. gigi-gigi aku gelak

Kucing Parsi berkata...

bagus sangat la ni
nanti buat tiger show pulak

jangan jemput indon pastu cakap orang sabah sarawak

tak der kelas la melacur ni

ha ha ha

kat sana mana ada felda

Tanpa Nama berkata...

zahrin is an idiot!!!!



gibuk

suis-media berkata...

assalam.

puteri umno ni di tubuhkan untuk mempersembahkan tarian gelek bro...mana yang dahi licin sikit tu jadi habuan ketua ketua umno dah yang selebihnya tuu untuk santapan pemuda dan putera.UMNO = MAKSIAT.

Tanpa Nama berkata...

zahrin memperaga tumit tinggi untuk bangsa. sham! jangan celaka mulutmu.

Tanpa Nama berkata...

Ini cara re-branding nama dalam politik. Macam orang kata " Dalam dunia hiburan apa juga berita menjadi promosi" (any news is good news in show business).Makin lama kita cakap pasal dia ini makin lagi jadi popular. Acara Personaliti Assasination yang tersasar. Macam UMNO buat Demo sana sini adalah idea bankerap!. Sasaran perlu kepada golongan muda..kalau Ibrahim ali dan Tun Mahathir yang tua dan ahli politik yang "exausted" nak memimpin orang muda ke kurun 21 adalah paling lucu. Orang muda perlu ada pemimpin orang muda yang tahu membela nasib orang muda. Orang Amerika memileh Barrack Obama ialah golongan muda bukannya rakyat senior. UMNO sudah silap dan Pakatan Rakyat juga melakukan kesilapan seperti UMNO. PR di penuhi dengan orang-orang tua seperti batteri alkali yang tahan lama dalam politik akan membahayakan kemajuan negara ini. Masa depan politik negara ini memerlukan profesional-profesional orang muda yang berkaliber dan karisma. Orang tua perlu berganding bahu dibelakang orang muda. Pakatan rakyat perlu mencari dan merekrutkan golongan muda dalam Pakatan Rakyat sebagai pemimpin. Sudah sampai masanya orang-orang muda di tonjolkan dalam arena politik negara ini.

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha kesian ameno ni

dah takde kerja lain lagi lah

tak habis habis lena dibuai mimpi

ingatlah dua kesalahan tetap tak berubah menjadi betul

last-last fikir fasal fesen pulak

memang takde kerja lain

glokal ape ke bendenye ????

Tanpa Nama berkata...

ni bodo punya keja pun ada jugak.
tak ada projek $$$
ini kerja pun jadik

projek untuk perpaduan?
perpaduan cukong!

selamat tinggal be n.

Tanpa Nama berkata...

bro ni anak wak sembab...comel ooo...kah kah kah

http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=0216&pub=Kosmo&sec=Hiburan&pg=hi_01.htm

Tanpa Nama berkata...

Ini semua ada kaitan dengan rancangan DS Rosmah mempromosikan busana muslim di America nanti. pasti yang akan merasmikan festival ini nanti ialah bik mama kita.

sri hartamas

Lang berkata...

Ini adalah sebahagian aktiviti mereka. Selain pertandingan fesyen ni mereka ada pertandingan Lompat Katak... siapa paling tinggi dan paling jauh melompat. Umpannya, hmmmm... sendiri mau pikir la.

Pertandingan lain pulak, SU siapa paling popular... ianya berdasarkan berapa seriusnya implikasinya terhadap boss mereka.

Setakat ni su jeep nombor satu kah atau su eeeee. Sila sms kan undian anda. undian hanya di tutup selepas perayaan chap goh mei.

Taipkan UmUndi 1, 5 atau 10 sujeep atau sueeee.

Bigfish berkata...

Nasiblah kepada penyokong fanatik UMNO dok minat lagi ngan benda2 buat masa macam ni.

Biarlah rakyat susah asalkan pemimpin-pemimpin atasan UMNO happy.

Tanpa Nama berkata...

woi isham..hg pun xmau try ka pakai kebaya..hg pakai mmg gempak 1 malaysia..

Tanpa Nama berkata...

mula2 kata buat 'amal' anjur pesta menyanyi,
kemudian buat 'amal' anjur pesta raga feshen kebaya,
lepas tu buat 'amal' anjur pesta raga bikini pula...

bak pepatah bijakpandai:
masa jadi kanak2 kencing berdiri,
bila jadi bapak kencing berlari,
bila jadi UMNgOk kencing 1malaysia

kahkahkah!

-average joe-
klakka-la.blogspot

Equine berkata...

aku rasa kalau buat tiger show jemput big mama sebagai penari utama. konfirm 1mesia temuntah tengok body beliau. bangla2 yang kemaruk pempuan pun lom tentu teliur

Tanpa Nama berkata...

kalau datang dari UMNO.... semuanya 'Sampah' !!!

UMNO dah Tak Boleh Pakai dan Percaya dah !!

Tanpa Nama berkata...

macam dah takde perkara lain nak buat dah

parti perosak bangsa

Tanpa Nama berkata...

itu jer yg mampu dipikio??? Apala nasib rakyat mesia nih...diperintah oleh puak2 yg akai lebih skit jer dari pak pandir!

mayahalim89 berkata...

Aduyai...antara sebab maksiat terus b'leluasa di Malaysia - bkn shj k'jaan kita menafikan hakikat, ttp mrk sendiri yg m'beri peluang kpd semua jenis hiburan b'btk maksiat utk terus hidup subur di sini!

Tanpa Nama berkata...

buat program bisnes kerepek pisang pn ok gak...ni kebaya...kahh kahhh puteriah ni dah bangang kut

Tanpa Nama berkata...

buat program bisnes kerepek pisang pn ok gak...ni kebaya...kahh kahhh puteriah ni dah bangang kut

Tanpa Nama berkata...

buat program bisnes kerepek pisang pn ok gak...ni kebaya...kahh kahhh puteri ni dah bangang kut

Tanpa Nama berkata...

hang pa sama UMNO sama. Asyik2 UMNO. OOIII apa UMNO pukimak tu saja ptg ka? Bgamana kami d Sabah & Swak. Tak korang ambik pot. Sikit2 Melayu. pegi da... Kalu u org betul2 nak buat perubahan jgn asyik ingat melayu. Ada lagi org asal kat Malaysia. LU org jilat la Anwar, Nik Aziz, Guan Eng & lain2. Boleh belah la kalau asyik2 melayu. Lu pikir la org melayu org asal ka?????

Fa-T berkata...

Ni budaya minah ronggeng!

mosabit berkata...

ALAMAK TERPANJAT AKU ..PENYANYI NAJWA TU ANAK MAT SEMBAB?...
PATUT RUPA DIA PUN SEMBAB JUGAK.....BAPAK BURIT ANAK RINTIK RINTIK....TEMBAM BRO....

KAH KAH KAH KAH KAH KAH ....

Tanpa Nama berkata...

apa kena mengena pesta budaya dengan perpaduan?

yang jual nanti bukan melayu
yang datang ramai2 orang melayu
yang melambak2 artis melayu
yang naik bas ramai2 makcik melayu
yang kutip sampah pakcik melayu
yang berapi2 berucap pemimpin melayu
berapi2 kutuk PR
berapi2 mintak tolak PR

baik buat parti tolak PR
mesti ramai datang

Orang melayu pesta-pesta
orang bukan melayu jaga kedai
orang bukan melayu jaga bengkel
duit masyuk
poket penuh hati senang
sen banyak kaki goyang
budak melayu naik motor antar barang
siang keja dispatch
malam lentok dengan awek

sudah lah macha
itu trik sudah dapat baca
pesta orang melayu
bagi tarik orang melayu masuk be N
itu trik cuma tak mau bagi be N kantoi PRU13

Tanpa Nama berkata...

Hoi TT.

pertunjukan fesyen ni mesti ada pakai batik 1malaysia

lepas tu buat cadangan kakitangan kera jaan kena pakai hari khamis

mampos aku
nampak belia betol bila pakai batik nih