Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 11 Mac 2010

TAK BOLEH CERAMAH KE ?



MAKLUMAN MEDIA


Pihak polis akan merekod kenyataan Dato' Seri Anwar Ibrahim, Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat, pada jam 11 pagi esok berhubung ceramahnya di seluruh negara. Butiran adalah seperti berikut:

Tarikh: 11 Mac 2010 (Khamis)
Masa: 11 pagi
Tempat: Aras 3, Ibu Pejabat KEADILAN, Merchant Square, Tropicana

Kami menjemput pihak tuan ke Ibu Pejabat KEADILAN untuk mendapatkan respon dari Dato' Seri Anwar Ibrahim sendiri berkenaan tindakan terbaru pihak polis demi menghalang beliau dari mempertahankan dirinya yang difitnah kali kedua. Jurukamera/jurufoto pihak tuan juga berpeluang merakamkan prosiding soal siasat tersebut.

Kehadiran pihak tuan amatlah dihargai.

Sekian, terima kasih.


BIRO KOMUNIKASI
PARTI KEADILAN RAKYAT

A-1-09, Merchant Square
No. 1, Jalan Tropicana Selatan 1
47410 Petaling Jaya

Tel: +603 7885 0530
Fax: +603 7885 0531




19 ulasan:

Woi berkata...

MASA NI LA PELANCUNG ASING NAK MEROMPAK DAN PECAH RUMAH

SEBAB POLIS PEJUANG MELAYU TAK ADA MASA NAK PANTAU PELANCUNG ASING

POLIS2 NEGARA PEJUANG MELAYU HANYA SIBUK NAK PANTAU CERAMAH ANWAR IBRAHIM...kah kah kah kah kah kah..kah kah

Puan Ainon Mohd. berkata...

Semakin lemah UMNOO-BN, semakin kuat dia menekan PR.....

Semakin rakyat membenci!

SyawaL berkata...

Zulnordin ni sampai bila nak sedar diri? Perasan yg dia bagus plak dah kali ni...

Buat la roadshow, sapa nak pegi? Pegi mampos la sama UMNO

Tanpa Nama berkata...

Pertahankan diri dgn ceramah maki hamun ker?
Itu bukan pertahankan diri, itu spinning gasing namanya.

Alih pesepsi penyokong dan terbalikkan fakta siapa mangsa dan siapa pemangsa sebnrnya.

Klu tak yakin dgn sistem perundangan Malaysia sekalipun tapi sekurang2nya YAKINlah pada KEESAAN dan pertimbangan MAHA ADIL Allah SWT.
Jadi, sila bersumpah dgn nama Allah SWT utk bersihkan nama (pertahankan diri).

naim berkata...

Tadi ada satu berita dalam Radio IKIM, pertandingan tulis surat kepada PM dilanjutkan untuk galakkan lebih ramai pelajar sekolah menyertainya.

Komen saya dalam hati, 'Nampak sangat pelajar sekolah pun malas nak membodek..'

haha....

@naim

Tanpa Nama berkata...

apa sudah jadi dengan PDRM ???

penjenayah yg berleluasa tak pergi tangkap , asyik nak buat hal dengan pemimpin2 serta penyokong2 PR aje !!

Rakyat masih boleh percaya PDRM lagi ke ???

Tanpa Nama berkata...

ceramah boleh tapi minta permit dulu lah

sex pun boleh tapi kena kawin dulu lah

undang2 ada tapi jika kita tak nak ikut akan menjadi huru hara lah negara

asyMok_Aambo berkata...

Lawan tetap lawan beb!
KALAU GENTAR AKAN RISIKO USAH BICARA SOAL PERJUANGAN!!!
gapo dio? musa hassan???
KAH KAH KAH....
KAH... KAH... KAH...
KAHHHHH
KAHHHHH
KAHHHHH
I LOVE U MUSA HASSAN.....
ekkkkkkk.

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama 10.22

hang amno cawangan mana?
banyak dapat projek?

hang belajar mana tentang sumpah nih?
*sumpah nih bila dah didapati bersalah tapi tak ngaku jugak
*sumpah nih bukan kat masjid guna Quran
*sumpah ni bukan boleh main hentam kromoh macam sampah

Faktanya?
*faktanya 3 doktor kata tak ada jadi pun penembusan (macam lahirkan budak tapi selaput dara tak hilang)
*faktanya, susah sangat nak bagi bahan bukti
*faktanya, susah sangat nak bagi nama saksi pendakwa
*faktanya, sebelum report dah jumpa si anu, si anu dan si anu
*faktanya, bengap pun nak mintak biasiswa
*faktanya, yang kena rogol bawak jelli
*faktanya, dna dolu-dolu dah expired? dna boleh expired?
*faktanya, gagah perkasa boleh kena jolok?

-fakta apa lagi yang hang nak?
-fakta amno nak tertido ada banyak la!

Tanpa Nama berkata...

Apalah bangang 10.22 nih! Tulah, tuhan bagi dua telinga suruh dengar dua-dua, TV Tigila dengar DSAI pun dengar jugaklah. Buka youtube cari dekat ceramah DSAI bertajuk "Anwar bersumpah?", di situ jelas dan terang beliau menerangkan mengapa beliau tidak bersumpah sekarang. Ini soal hukum syariah,bukan boleh dibuat main-main!

Inilah golongan penyokong UMNO, golongan buta dan tuli!

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama 17.03:

hang ajk amno cawangan mana?
banyak dapat projek?

betol dan sokong 100%
nak buat ceramah kena ada permit

nuar ceramah kena ada permit
pemuda amno pun kena ada permit
pekida pun kena ada permit
gpms pun kena ada permit
katak pisang pun kena ada permit

tak kira pr, tak kira be end
kena ada permit
sapa tak ada permit kira haram
tak kira pr, tak kira be end
tapi be end lagi banyak haram
sebab suma tak pakai permit

betullah
tak ada permit tak ikut undang2
tak ikut undang2 huru hara
pr, be end kena ikut undang2

sapa suka berarak-arak kena ada permit
tak ada permit kira haram lah
nanti huru hara
pr jangan buat lagi
be end jangan buat lagi

faham ye
tak faham pekak badak
tak faham memang bangau
tak kira pr, tak kira be end

TAK MAIN BELAKANG berkata...

Makin Anwar ckp fitnah, makin nak muntah rakyat mendengarnya!

Tanpa Nama berkata...

@10:22


Jadi, sila bersumpah dgn nama Allah SWT utk bersihkan nama (pertahankan diri).

Woit, suroh pembesar-pembesar UMNOH UM pembunoh kamu bersumpah dulu lah yang malaon2 itu tak makan rasuah, kan bagus tu

Kah kah kah....senangnya kamu nih nak lepas tengkok hanya dengan bersumpah-sumpah pulak...

..._..|..,-------------++
....../..---........|]+++
...../_==o;;;;;;--.:/
.....),---.(_(_)../
....// (..)),----"
...//...//
..//...//
.//...//

sb berkata...

Talian telefon biro komunikasi jugak dipantau pihak berkuasa.

bigfish berkata...

Lepas ni buat cerakmah dalam yuotube jelah. itupun kalau tak disekat oleh BN.

Lang berkata...

Permit ni ada jual kat tepi jalan ke? atau hanya dikedai biru putih? kene tau impak dan implikasinya...

Tanpa Nama berkata...

dolu2 kalau nampak pulis (zaman uniform masih kaler macam teh susu) rasa best and selamat, aku agak rasa macam dapat perlindungan Horatio Caine (CSI Miami), selamat dari yg jahat.

Sekarang??, puiii, rasa nak ludah pun ada, rasa nak paling muka lagi la. Aku tau tak suma pulis macam si@l, malah ada yang baik, tapi durang suma yg baik ni dah fade to black, out of mind-out of sight, sumanya sudah jadi wallpaper balai, sebab dah tak larat kot nak pikul beban dosa anggota2 lain hingga lah Tuan-tuan hampas tu suma. Last2 pulis baik pun tinggal mentaliti "clock-in, clock-out, babai world, suka ati ko la criminal, janji jangan kacau aku".

perkataan secure dan selamat langsung tak sinonim dengan 'polis' dah...

sedynya aku pada ko anak2 dianiaya pedophile yang ketawa gembira melihat kamu menjerit takut bagai gila...maafkan aku adik, anak...pulis kita tak dapat tolong, dia kena pegi jaga ceramah. Adikku, anakku, kesat airmata mu...aku minta maaf engkau dalam takut, dalam kesakitan mungkin, pulis kita cari adik lepas siap jaga ceramah.

Pedophiles berleluasa di seluruh negara ketawa ria, dek tukang penyelamat rakyat kena ulun jaga ceramah!! Maafkan aku wahai kanak2 hilang, adik2 ku, anak2 ku, pohon maaf, aku hanya dapat bacakan talkin. Maafkan aku, aku tak tau penyelamat kita suma kena jadi jaga ceramah.

titisan doa untuk kanak2, adik2, anak2 yang hilang...

mangkkukkkk bajing hameno, aku doakan doa kanak2 yang teraniaya dan tiada ditolong itu makbul semakbul2nya, amin.

shahmetal berkata...

@Tanpa nama (2010 Mac 11 19:01):

"hang amno cawangan mana?
banyak dapat projek?"
- woi pemikiran xpayah la sempit. sekarang dunia liberal... orang malaysia bukan tertakluk antara UMNO dan PKR. suka hati la kitorang xnak setuju ngan ko.asal tak setuju nak provoke psl dapat kepntingan. bodoh la cara lu berfikir. mcm budak2. ni freedom of speech bodoh. sume orang leh bgi pndapat kalau x stuju.


"hang belajar mana tentang sumpah nih?"

Oooo bila takut bersumpah, bagi mcam2 alasan... buat main la. nak tgk bukti lelaki bacul? hah hamberk! ni bukan aku tulis. NI BAPAK KAU ANNWAR IBRAHIM YANG CAKP:

http://anwaribrahimblog.com/2008/07/08/bersumpahsaya-akan-lakukan-anwar/

mna sumpah skang? tak jadi sebab dah terkuccil.. mula la seribu satu alasan. kahkah. woi! ko cakp pasal saiful sumpah tak betul. So what? suruhla anwar sumpah cara btul! sepol sepol la! dia tipu dia dosa. anwar punye part mane? dlu janji berapi2 nak smpah! woi takut ka?

nak bicara, tangguh la. mintak tukar hakim la. WOI takut cakap la. bawak pgi mahkamah takut, depan penyokong fanatik cakp nak berapi! kahkahkah takde telor. yang bengap2 tu percaya je la kan. bdak skolah mmg senang diprovok! kahkahkah

"*faktanya, yang kena rogol bawak jelli"
- ni fakta mana ni? kahkakah

Tanpa Nama berkata...

Lu mmg sial la shahmetal...
kepala otak lu dh bengap sangat sbb banyak sgt kurap hasil doktrin umngok keturunan ko...
syoh...syoh...g main jauh2...