Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 11 April 2010

AP KO NO EKAU JANG OOOOI!




PANGLIMA DAN PERWIRA MELAYU SEDANG MENGANGKAT KERIS MELAWAN ISREAL




APCO PUNYA AGENDA TERSEMBUNYI : PEMUDA PAS – harakah daily

Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat, Nasruddin Hassan tidak menolak kemungkinan penglibatan firma perunding APCO Worldwide mempromosikan satu Malaysia mempunyai agenda tersembunyi khususnya mengekang kebangkitan umat Islam.

Dalam satu sidang media di Pejabat Agung PAS siang tadi beliau berkata, insiden sama sudah berlaku di Mesir, apabila kerajaan negara arab itu memberi ruang kepada Mosad terlibat dalam menentukan dasar kerajaan secara tidak langsung.

"Mengambil contoh kerajaan mesir yang longgar memberi ruang kepada syarikat Israel masuk dan Mosad mengambil kesempatan tersebut.

"Rentetan itu berlakunya pembunuhan pengikut-pengikut Ikhwan Al-muslimin di Mesir," jelasnya.

Penglibatan Apco juga katanya bermakna negara Malaysia telah masuk ke perangkap Zionis Israel

nota:

betul !

itu pasal tentera amerika telah boleh masuk
ke malaysia.
itu pasal – kapal laut amerika mula berhenti
di perlabuhan klang
itu pasal kapal terbang pejuang amerika boleh
isi minyak di malaysia

habis negara terjual !
tinggal kerbau saekor kah kah kah..





14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mana dia hero hero , ngo ngo islam pergi? tidoq kah ? mana dia i'm a muslim first ?
you are a bunch of bullshitters !!!

Tanpa Nama berkata...

kenyang2 nampaknya org dalam gambar ni ekk...ehh nampak femenin sungguh cekdet tu..aww
terbela ke melayu?..ke bela umno aje

Tanpa Nama berkata...

barulah tahu ghupo nyo umno ni tali barut yahudi,pekasa pulak berkeris melayu berkiblat yahudi.mana ada ketuanan melayu,melayu dah jadi yahudi.

saudaramu nikjoe berkata...

tinggal kerbau saekor kepunyaan den

kah kah kah kah!

saudaramu nikjoe berkata...

tinggal kerbau saekor kepunyaan den

kah kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

TT,

Itu belum termasuk kemesraaan kita dengan pasukan kriket sedikit masa dahulu ?

Adnan M

sawitmas berkata...

APCO patut dihalau dari bumi kita

HajiKepalaLembu berkata...

NASIB BAIK TERBONGKAR. ITU PUN MASIH NAK NAFI...HARAMJADAH

dukun melayu berkata...

apasal aku x leh nengok geng malayalam PUAKA nie har..aku melayu pun rasa what the heck jadi melayu.
abang sham, ex gf aku cina, dari dulu hari2 aku dengar kisah mangkuk melayu malayam totok dari dia sampai la dah break off skrng, x habis2.cakap ketuanan la, cina x ada hak la, kena perambat dari kenduri la, bulu telinga aku.ayat paling power ialah 'kita org melayu...', dah la masing2 dagu lapis2, perut besar2, mata bulat2, lagi mau cakap ketuanan? check balik jika terdengar kalimah di atas, yang cakap tu melayu kah, malayalam kah?

Tanpa Nama berkata...

Apa bila ibrahim ali mengangkat keris, maka dia pun: Thunder! Thunder! Thunder froggggg!! Hooooooooo!... Hahahaah

Tanpa Nama berkata...

bro tengok mahafiraun macam ayahpin ja... brahim katak minum susu kaki mahafiraun huhuhuhu

Lang berkata...

tt, tajuk tu buat israel ngan us ketawa berdekah-dekah la..

Tanpa Nama berkata...

nampak macam malu-malu lak che det tu ye

Tanpa Nama berkata...

nampak macam malu-malu lak che det tu ye