Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 17 April 2010

HANGAT HANGAT HANGAT




ORANG ASAL


aku nampak ramai orang asal datang menjadi penyokong pakatan.
hairan macam mana pkatan ini buat kerja. orang asal pun
datang sokong mereka.

aku nampak orang asal ini dibawah jagaan eli wong kah kah kah.
memang baiklaa kerana eli wong ini yang jaga alam sekitar
diselangor.

CIK GU BAD
dia ni memang kaki best. anak muda yang hebat.
dia buat sudut pidato. saoa sahaja boleh berucap. tak
perlu minta kebenaran dari anwar atau wan azizah.

bukan macam sudut pidato d campus kena minta kebenaran dari naib chanselor.
cisss... karut punya kerja.

aku nampak ronnie bagi ucapan
aku nampak sabu bagi ucapan
aku nampak x kepala GERAK macai mat ezam
aku nampak jonah
aku nampak tian chua
aku nampak yb lee

semua ini gedebe dan bakal pkr

MAKAN

kalau ada orang kkb tolong beri tahu dimana terbaik tempat makan.
aku rayau tapi tak bestlaaaa
tak macam permatang pauh

masih mencari dan mencari

hari ini aku makan asalkan jangan tak makan -
nikmat makan tak ada.

JUMPA KAWAN FB

laa.... banyak jumpa kawan fb.
itulaaa baiknya prk ini leh jumpa orang.
sapa tak datang rugi.
macam rugi tak makan tapi di pagi raya kah kah kah..


WARTAWAN MALAYSIA KINI

jumpa wartawan malaysiakini - dia telah sampai ke sebelah sana
bila ditanya mana lebih ramai
dia jawab ...PAKATANLAAAA..

tapi di sebelah sana banyak awek obesee kah kah kah
ini bukan gua cakap. ini wartawan malaysiakini.
ini pandanagn wartawan yang objektif.

mungkin obese ini telah jadi feshen kereana bik mama kah kah kah.



4 ulasan:

Lang berkata...

tt... awat hang dah jd cctv lak... repot sana-repot sini.... hang pegi kempen senyap-senyap... hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

Syabas Tukar Tiub,

Berita2 di laman web you hebat.
Aku memang suka bacar.

You di Hulu Selangor, tolong kempen untuk PR. Biar BN/UMNO mampus. Aku ni memang suka Zaid, tak korup, jaga rakyat, tak semacam bangsat UMNO.

You kata gemokking tak bagus untuk katilling. Aku sedang fikir camna 2 orang gemuk boleh main seks? Bik mama terlalu gemuk mana boleh seksi. Kasi aku free pun tak nak. Itulah, suami nya pergi cari orang mongolia dan ziana zain

orang kampung

Tanpa Nama berkata...

xde tmpt menarik pun kt kkb ni nk mkn..huhu...siang2 kt jln pahang tu la..mlm g la dataran..x pun layan satu2 nye mapley 24 hours

Mama Mia berkata...

Bila mama tak pakai celana
papa garu2 kepala butt .....
bila mama menari chacha
papa pun tergolek sama
Bila mama hula hula hoop
juboq papa meletup letup
bila mama pakai coli
papa mula ..... tulong sambung hehehehe