Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 22 April 2010

HULU HULLU SELANGOR



PAGI DI HULU SELANGOR



CUACA

pagi panas
tengah hari pasti panas
petang hujan
dan banyak ceramah


BERITA GEMPAR

kamal nathan ini hanya minum air suam kah kah kah

apa punya nandek ni ?

dei .... todi kat kuala selagor tak bagus ke?


HANGAT

air suam naik harga di hulu selangor

sebuah syarikat peranchis yang bernama Le foue semababe
akan membuka sebuag kilang air suam jika jkamal nathan dijadikan
barua yang setyia.


ORANG INDIA HULU SELANGOR

di kelumbang dan kerling
banner dalam bahasa tamil telah naik.

dari apa yang difahamkan ini isinya:

kamalnathan jangan jual hak orang india.
mic parti madoor.


MANDOOR

mandor ini ialah sejenis haiwan dan tidak
semestinya berwarna hitam.


NUJUM

anwar ibrahim akan di gantung dari parlimen.
ini cukup baik - dia full time buat kempen kah kah kah


PELANCONG POLITIK

pelancung politik semakin ramai.
iklan bilik dan rumah untuk disewa
semakin banyak kelihatan di kkb.






14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jadi bagaimana 'mood' pengundi? 50-50 atau sebaliknya 40-60 berpihak kepada BN atau PR setakat ini?
Janganlah asyik cerita cuaca, suhu kerana semua tahu pemanasan global membuat semua tempat semakin panas melekit sehingga barang anu tu pun turut melekit dan tak selesa.
Atau kena tunggu gempuran dari Tok Guru Nik Aziz baru dapat gambaran sebenar? Najis tiada impak kerana dia tiada kualiti seorang pemimpin, harap kelakar bodoh dan sengeh bodohnya saja. Boring betul tengok dia di tv, apa buah yang dicakapnya, samalah dengan Mat Sembat, kalut sana kalut sini, Ezam pula usung dokumen sana usung dokumen sini tanpa haluan tapi masih mengharap simpati yang rakyat akan pakai cakap dia.
Saiful tak ada? Mike Tyson pun tak ada? Chandra Pillai pun elek? Apa Perkasa pun tak ada?
TT sila capture yang paling interesting dan kongsi bersama penjenguk TUKAR TIUB!

tuan komrad berkata...

bro..pasal menu makanan hari ni lu tak cite ke??

takkan takde sape2 belanja makan kot??

Tanpa Nama berkata...

BRO..

ADA TANAH RUNTUH KAT HULU SELANGOR KOL 1130 TADI?



11.30 pagi:
Isteri perdana menteri Rosmah Mansur akan menghadiri 'Program Sentuhan Kasih 1Malaysia' di pusat khidmat komuniti, Felda Kampung Soeharto.

Tanpa Nama berkata...

Salam bro,
Insyallah hari Sabtu gua turun ke KKB. Tolong listkan lokasi dan penceramah di sekitar P. Hulu Selangor.
Mudah2an PR berjaya.
Takbir.

Tanpa Nama berkata...

Salam bro,
Insyallah hari Sabtu gua turun ke KKB. Tolong listkan lokasi dan penceramah di sekitar P. Hulu Selangor.
Mudah2an PR berjaya.
Takbir.

Tanpa Nama berkata...

Salam bro,
Insyallah hari Sabtu gua turun ke KKB. Tolong listkan lokasi dan penceramah di sekitar P. Hulu Selangor menjelang malam minggu ini.
Mudah2an PR berjaya.
Takbir.

Tanpa Nama berkata...

betoi ka ane kamal tada todi minum.
cet!!!
abah den ado posan, tak cino kalu tak kelentong, tak koling kalu tak mabok....

Akaloid berkata...

KAH KAH KAH

KAMAL TAK LAYAN TODI!
KAMAL TAK MAKAN AIR SUAM!

KAMAL MINUM SIREH!

AMMAAA??

PUNAK PUNYA ORANG!

KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

gelaran terbaru Isteri perdana menteri Rosmah Mansur ialah "Rosokmak" !!!

kawan2 semua,sila google "Rosokmak".

Tanpa Nama berkata...

hisham...gambar mana??? boringla

Lang berkata...

tt... ari ni kamera lu tak fungsi ke?... lu malam2 buat apa? buat taik mata ka? tak pegi kempen ke? mana berita panas... tak mau la berita hangat taik ayam jak..

Tanpa Nama berkata...

TT,

Sila lapur lah sedikit ceramah BN/UMNO...penuh ke kosong? suasana di BN/UMNNO kem camna?

TT ada tolong Pakatan kempen tak? Tolonglah...aku doa semoga Zaid menang dan kuburkan BN/UMNO.

Biar BN/UMNO mampus!

orang kampung

Tanpa Nama berkata...

TT,

Betul tak orang PAS tak turun bagi ceramah?

ada sokongon dari PAS tak ?

harap Zaid menang


orang kampung

Tanpa Nama berkata...

badan Rosmah sama lah bentuk dengan rosokmak iaitu tank

kah kah kah