Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 22 April 2010

IJAZAH BOHONG - TIPU LAGI





IJAZAH BOHONG - KAMAL NATHAN - BUKAN PELAJAR NEW ZEALAND


Mula mula warga Hulu Selangor ingat malaon ini ada ijazah.
Rupa rupanya malaon ini sama macam Akias Omar bekas datuk bandar kuala lumpur.
Kalau tak belajar cakaplah tak belajar.

Bodoh di malaysia ini bukan satu jenayah. Malah bodoh digalakkan dan sering
dinobatkan sebagai warga contoh.

Orang Melayu Hulu Selangor akan kena tipu lagi. Dulu ditipu Toyo.

Sekarang ditipu oleh ahli MIC - yang mengaku dirinya bijak dan pandai. Setakat kolej di petaling street itu bukan ilmu - itu tempat kelentong.

KAH KAH KAH..

woit... MELAYU TAK AKAN TAK SEDAR SEDAR.... kah kah kah..

woit...MELAYU HULU SELANGOR BERAPA LAGI NAK KENA TIPU...kah kah kah..

woit... TAKKAN TAK DAPAT BEZAKAN YANG MANA AUTA DAN YANG MANA FAKTA...kah kah kah


nota:
hairan negara kita ini
terlalu ramai orang suka menipu
ijazah tipu - kalau tidak bocor
mesti satu malaysia anggap malaon ini
belajar d new zealand.

ada tipu ada phd
ada tipu jadi datuk
ada tipu belajar luar negara

tapi hebat ada tipu
badan janda tapi klim dara
kah kah kah




10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

setakat warga felda kena tipu apa nak heran, tu.... yang pengarah plkn (pusat latihan kemeneh negara) pon kena tipu dengan 'kerebat'rajagopal apehal???

Tanpa Nama berkata...

universiti atas bengkel motor....hau hau hau hau......camno nak blaja bila mat mechanic ram enjin motor? mampos!

Kong Kang berkata...

Ramai org BN mmg suka menipu org.. mereka sebenarnya bodoh mcm baghal tapi mengaku ilmuwan belajor kat oversea.. pastu siap kasi tau belajor kat u ni u tu... tapi bila org check tak de pun nama dlm alumni.. Akias Omar ni aku tak kenal le... tapi ade mamat ADUN UMNO ni ngaku pandai sampai taruk nama dia Prof Dato' Dr Hj Satim Bin Diman... kemaruk sangat ngan title Kang Kung tu... ni lak mamat Kamalanathan lak nak menipu org... Bagus le kalau ada org check mende-2 camni... boleh le kita tau latabelakang calon-2 ni... betui ke idak...

Tanpa Nama berkata...

mungkin dia pernah belajar kat tadika kemas di felda NEW ZEALAND,pahang kot...hi hi hi

yb berkata...

TT, Kamalanathan ada upload sijil tapi ejaan nama dia sedikit berbeza. Saya dah minta dia upload ic dan sijil beranak. Cuba pergi tengok di http://www.pkamalnathan.com/

Aku Pun Melayu berkata...

Bro, bukan ramai yang suka menipu tapi RAMAI YANG SUKA DITIPU terutama MELAYU tak habis-habis kena tipu. Lepas tu pecaya pulak tu. Bodoh punya melayu...

Wan Kembang berkata...

bukan New Zealand lah,tp Western Australia. Dlm blog Kamala (yg baru je dibuat) ada copy ijazah Bachelor of communication from Edith Cown Uni...entah betul ke tidak...

Tanpa Nama berkata...

TT, lu bebal sebab banyak tgk kangkang org ke? ahaha! bila masa dia belajar kt New zealand? dia belajar kt Australia la BEBAL!

http://3.bp.blogspot.com/_xAgD1bR0Mi0/S89C7rVHiuI/AAAAAAAAEkg/u-RMN_zazKk/s1600/cert.jpg


Klu ye pun nk kencing, jgn la kencing bercabang.

hihi, kesian aku tgk anjing kurap belaan si PELIWAT sorang nie.

ahahahah! kesian. kesian kesian. ahaha.

Lang berkata...

alamak... klu u all punya sijil salah eja nama... tak kan tak mintak ganti... belajar dah lah teruk2... bayar mahal2.. kalau eja nama salah sure universiti punya staff dah kena tiaw... sijil akademik wooo... mana boleh salah eja... tapi si kamala ni tak kesah kot...

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama 2010 April 22 14:41

kalau ko tak suka TT buatlah blog sendiri. Suka ati TT lah nak kondemm sapa-sapa. Aku peminat hardcore blog TT nih dari dulu lagi. Ko pergilah komen kat blog ApcoUmno. Buat apa merapu kat sini.. Haram jadah punya budak..ko memang kangkung jugak. Macam pencacai-pencacai UMNO tu..pukimak..ptuihh..