.

Khamis, 1 April 2010

KITA SEMUA TIDAK SAMAADA MULUT BESAR - WAP PANAS BANYAK KELUAR


MEB : PERKASA PERSOAL SURUHANJAYA KESAKSAMAAN PELUANG
– malaysianinsider

Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa), badan bukan kerajaan Melayu terbesar, menyambut baik Model Ekonomi Baru (MEB) yang diumumkan semalam tetapi mempertikaikan langkah penubuhan Suruhanjaya Kesaksamaan Peluang (EOC).

Ibrahim Ali berkata ini kerana setelah diteliti, suruhanjaya itu jelas menyatakan bahawa semua rakyat mempunyai peluang yang sama dan ini sangat bertentangan dengan Fasal 153 Perlembagaan Persekutuan mengenai hak keistimewaan dan melindungi kepentingan orang Melayu dan penduduk asal.

KAH KAH KAH…

woit… INI BETUL… INI TEPAT…. kah kah kah…

kah kah kah… MANA BOLEH KITA SEMUA SAMA… kah kah kah..

woit… ADA MULUT BESAR…. ADA TELINGA BESAR…. kah kah kah..

woit…. ADA KATAK AYAM…. ADA KATAK PURU…ADA KATAK HIJAU…kah kah kah

woit…SEMUA TAK SAMA…. kah kah kah

woit... ADA KETUANAN KATAK... kah kah kah..

woit... ADA KETUANAN MELAYU... SEMUA TAK SAMA... kah kah kah..9 ulasan:

Nostalgia abkk berkata...

Berapa banyak katak ni dah tolong melayu semasa dalam UMNO.Semasa dia duduk dalam Mara Holding hampir lingkup syarikat sebelum diambil alih oleh Nadzmi.

Tanpa Nama berkata...

Mana semua sama!!! Ada katak yang selalu lompat macam ibrahim Ali. In lain daripada yang lain. ibrahim Ali..katak mulut besar; kacang lupakan kulit (ibrahim lupa PAS atas tikit tanding bila menang lompat jadi katak hijau); perjuangkan diri sendiri je; karang jadi presiden Perkasa berangan angan jadi PM 1Malaysia.

Tuhan Mahakuasa gugurkan orang yang berlidah biawak; berkulit katak; bertopeng PAS tapi muka amno.

Allahuakhbar Allahuakhbar.

Akaloid berkata...

KAH KAH KAH

INI KATAK CUKOP BAHYA
JIKA TERLIHAT WAJIB DISAMAKKAN MATA DENGAN AIR TANAH DAN 7 KALI BASUHAN AIR MUTLAK!

DALAM DUNIA ADA KATAK JAHAT DAN KATAK BAIK. JADI PANDAI-PANDAI PILIH KATAK MANA YANG HARUS DILIHAT SUPAYA MATA TIDAK DISAMAK KALI KEDUA. BEGITULAH HINANYA KATAK-KATAK JAHAT.

KATAK-KATAK BAIK ADALAH KATAK YANG BERADA DI LONGKANG MEMANGGIL HUJAN TURUN MEMBASAHI BUMI. KATAK-KATAK JAHAT ADALAH...HMMMM TAFSIRAN SENDIRI..

KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

http://www.malaysia-today.net/index.php?option=com_content&view=article&id=30939:baraks-one-israel-and-najibs-one-malaysia&catid=22:the-corridors-of-power&Itemid=100085

Sila baca sendiri bukti BN/UMNO bersekongkol dengan negara Israel menerusi APCO.

Celaka babi BN/UMNO. mulut cakap tolong orang melayu, di belakang tolong negara Israel.

Orang kampung

Tanpa Nama berkata...

Perkasa are opportunists, says Nazri
By Asrul Hadi Abdullah Sani

KUALA LUMPUR, April 1 — Datuk Seri Nazri Aziz slammed Perkasa as political opportunists after the right-wing group claimed that the proposed Equal Opportunity Commission (EOC) is against the country’s constitution.

The EOC is a mechanism under the New Economic Model (NEM) unveiled on Tuesday but Perkasa president Datuk Ibrahim Ali argued it was against Article 153 of the Federal Constitution because it ensured every Malaysians will be given equal opportunities

Tanpa Nama berkata...

Kenapa kasi publisiti si katak ni. Dia langsung tiada ciri rasional, asyik kena rasuk yang orang Melayu akan jadi seperti Palestin, melalak dengan emosi tak terkawal dan apa credentials dia? Hairan dia selalu dapat tempat di hati Madey, di media massa, pada hal dia sebenarnya tin kosong dan klentong pada orang UMNO sama seperti Ketua Bahagian UMNO Bukit Bendera tu. TT jangan kasi berita dia lagi, dia sial punya manusia berlagak seperti pejuang Melayu bukan memperjuangkan dan menentang banyak pengkhianat Melayu dari kalangan gerombolan.

Tanpa Nama berkata...

KEPADA PERKASA DIMINTA JANGAN TENTANG2 LAGI KALAU TAK SETUJU PERKOSA JER TERUS..HA..HA...

Lang berkata...

Ini katak dipanggil katak kompius... depan al-jibby dia terjerit2 satu malaysia... depan madey kutty dia terlolong satu melayu... akhir sekali nanti dia meraung-raung satu ISA. baru padan muka katak tiruan ni.

Tanpa Nama berkata...

apa pasal tak sama pulak?
1.semua manusia keturunan dari satu moyang yang sama: adam a.s.
2.semua bahasa dunia termasuk bahasa melayu dan bahasa ingrish berkembang asalnya dari bahasa yang sama: uk... ak... ukk...
3.semua katak buat bising bunyi yang sama: ong... ong... ong...

-average joe-
klakka-la.blogspot