Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 4 Jun 2010

DI HADAPAN KEDUTAAN AMERIKA




NOTA BANTAHAN


nota bantahan rakyat malaysia
akan disampikan kepada barak obama
oleh duta amerika minggu depan.


INI BUKAN ZUL NORDIN PEJUANG ISLAM INI ABANG MAT SABU



HILANG TIDAK MUNCUL MUNCUL

pejuang islam dan pejuanag melayu
yang tersohor zul nordin dan zahrin
telah tidak kelihatan.

zul nordin dikatankan menghidap saki
bisul di peha kanan.

manakala zahrin dikatakan sedang
menjalani latihan memotong rumput
di hawaii. ini sebagai usaha untuk
memahirkan diri sebagai pemotong
rumput di padang golf kah kah kah




jam 4.00


Amwar memberi ucapan pendek.
Dia menerangkan yang pemim[in Pakatan Rakyat
telah bertemu dendan SU Kedutaan Amerika
dan memberikan nota bantahan.

Semua penunjuka perasaan diminta besurai.

Kelihatan beribu-ribu penunjuk perasaan
bersepah-sepah menuju arak masing-massing.


JAM 3.57

Pemimpin Pakatan Rakyat keluar dari kedutaan Amerika.


Anwar Ibrahim telah menyerahkan nota bantahan rakyat Malaysia
terhadap keganasan rejim zionis Isreal.







HAPUSKAN APCO - HAPUSKAN APNO




MELAUNGKAN SLOGAN HAPUSKAN APCO - HAPUSKAN APNO





Jam 3.15


Anwar, Lim Kit Siang dan Nasaruddin Mat Isa dan
beberapa pemimpin Pakatan Rakyat keluhatan
masuk ke dalam keduataan untuk menyampaikan
bantahan.

Pada penunjuk perasaan mesih melaungkan APCO- APNO



jam 3.00 petang

LIMA RATUS METER



Para penunjuk perasaan telah berhenti 500 meter
di hadaopan kedutaan Amerika.

Anwar Ibrahim dan beberapa pemimpin Pakatan Rakyat
sedang bergerak ke hadapan pintu kedutaan Amerika.


13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Himpunan pemuda Umno habis awal. 30 minit je. Cepat pancut!

Kah!Kah!Kah!

Penerbit Ibnu Al-Manhar berkata...

terkilan tak dapat sertai . . .

Tanpa Nama berkata...

zul nordin!!!!!!!!!!!


DIMANA KAU???

I help you, you help me wakakaka berkata...

wakakaka...stim sangat dengan APCO sampai boleh bayar 77juta

Tanpa Nama berkata...

tt..

tuan tak dapat awek kat sana ke? hehe

p/s:
ramai gak awek turun..

anak harimau tentera semut berkata...

umno mane ade telo.. telo anta ke israel.

MeriamBuluh berkata...

pejuang Melayu wirid kat masjid terlupa....

indraputra80 berkata...

Gua sdy tengok Abang Mat Sabu,

Kat mana mana ada.,

Tapi PAS buat mcm tak indah saja pada die.,

Kenapa tak lantik die jadik "senator"
Mengimbangi Kotak Ezam?.

Betul pangkat bukan idaman pejuang,tapi sekadar menghargai,apa salahnya.

TAHNIAH Abang Mat,atas lori pon jadik..........

Mona Gersang berkata...

Bro,

Kenapa banyak sangat "spelling error" dalam coretan harian lu bro..

Lu kena ader seorg "copywriter" la sebelum submit lu punya artikel ni.. contoh : arah:arak,

Sebelum-sebelum ni pun banyak juga artikel lu yg punyai masalahan yang serupa..

Hehehe..

Lu guna "keyboard zaman lu masuk kemunting ka? atau lu terlebih makan belacan or terlebih makan "gotah"..

PiS bro..

SL Chan berkata...

mana pulak dua panglima busar tu?? Bayang pun tak nampak..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

@Mona Gersang,

lu tak suka baca typo error, lu blah dari sini!!!!

kami mahu tulisan asal tanpa edit2 dari TT. edit2 kalu, lu boleh pegi pejabat perdana menteri.. pejabat peguam dan jabatan2 kerajaan serta kontraktor2 kelas a-z..

untuk keaslian idea dan ketelusan hakcipta, tak perlu edit, bukan banyak sangat pun error dia samai tak boleh paham.... artikel bahasa penjajah inggeris pun lu boleh paham walaupun 30% daripadanya lu tarak tau langsung...

BERUSAHALAH SIKIK...BUTUH LA LU!!!

Tanpa Nama berkata...

Saya cikgu BM hampir 30 tahun...... tetap maafkan keaslian CATATAN SEGERA tuan TT.
Teruskan dengan keoriginalan ideamu..kami tahu bro adalah nujum terus mata, terus idea.

selamat!

jalan JPJ,panji.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah zul nordin nyamar jadi mona gersang.....kah kah kah,aku sumpah bisul zul nordin masuk balik..kah kah kah.besok dia bangun,macam magik pula..bisul tiba-tiba clean je rasa.gerenti dia pergi jumpa bik mama punyalah.tanya pasal kejadian bisul masuk semalam.pastu dua-dua speechless.pastu muka dua-dua macam kuching parsi umur 4 tahun.kah kah kah kah.....