Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 7 Jun 2010

MALIKUL BERFATWA LAGI




TV MALAYSIA TUTUP - SEMUA TONTON PORNO JEPUN





RAKYAT PERLU SEDAR IMPAK BESAR JALUR LEBAR KEPADA EKONOMI : TPM
– berita hairan

Muhyiddin Yassin mahu rakyat menyedari betapa pentingnya impak jalur lebar kepada pertumbuhan ekonomi negara dan mengambil langkah perlu untuk memperluaskan penggunaannya serta kualiti penyampaian.

Timbalan Perdana Menteri berkata, kadar penembusan jalur lebar Malaysia pada 36.1 peratus masih ketinggalan berbanding Singapura (150 peratus) dan Korea Selatan serta Jepun (melebihi 80 peratus).

"Daya saing sesebuah negara di peringkat global bergantung besar kepada penggunaan ICT (Teknologi Maklumat dan Komunikasi) dan jalur lebar oleh pihak swasta dan pihak kerajaan .

KAH KAH KAH…

woit…. SEMBAB INI BOHONG…. kah kah kah…

kah kah kah… BILA PULAK SEMBAB INI TAHU HAL EKONOMI… kah kah kah

woit…SEBENARNYA INTERNET SENGAJA DI LAMBATKAN…. kah kah kah..

woit… KALAU CEPAT…. SELURUH MALAYSIA TAK TENGOK RTM…. kah kah kah…

kah kah kah…. SATU MALAYSIA AKAN TENGOK PORNO JEPUN … kah kah kah..

kah kah kah… TUKAR TIUB… ADA STESEN TV…. kah kah kah..

kah kah kah... PAKATAN RAKYAT AKAN ADA STESEN TV SENDIRI... kah kah kah..

woit… RTM… DAN TV MALAYSIA… MATI TEGAK BERDIRI…. kah ka kah..

kah kah kah... SEMUA PROPAGANDA GEROMBOLAN... MATI BERAGAN.. kah kah kah

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT, kepala hotak lu memang bergeliga kow-kow la...

memang internet sengaja dilambatkan... kalau kat scotland, internet sudah lama disalurkan menggunakan PLC - Power Line, bukan macam Malaysia, masih pakai line telefon dan fiber optik bodoh lagi.

Kalo buat yang ni, TM akan lingkup. Internet akan dimonopoli pulak oleh TNB. Wifi akan ada dimana2 selagi dimana ada karan sampai kat tempat tu..

http://www.youtube.com/watch?v=93qPlc8yjb8&feature=related

kerajaan berbohong dalam kes ni... perjuangkan internet over PLC ini isham, baru chic dan baru kepala pelir betul2 best...

Tanpa Nama berkata...

kalau internet laju macam kat singapura, dah lama BEnd bungkus

Kalau internet laju macam kat korea, dah lama bEnd lingkup

Kalau internet laju macam kat scotland, umco dan tinggal sejarah dalam buku darjah 4

chaiwalla berkata...

Kerajaan kan dulu TM dan TNB.. Ubah jadi JTM dan LLN balik..

Kemudian baru buat PLC.. Baru hasilnya dapat kepada kerajaan.. Bodohlah sapa yang swastakan dulu JTM dan LLN nie..

Tanpa Nama berkata...

tahu pulak penggunaa internet di malaysia ketinggalan, tapi pura-pura tak tau keupayaan internet kita berpuluh tahun ketinggalan dari pada negara lain...dasar bangsat

Lang berkata...

penggunaan internet yang ketinggalan sbb teknologi reput yg dibawa masuk... pengguna internet dah lama kedepan dan dah naik boring tunggu infra dr kerejaan.