Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 7 Jun 2010

SIAPA RAJA SELANGOR SEBENARNYA ?




RAJA GOPAL DAN ANAK BENGGALI - MELAYU JUGA KENA TIPU




MAKMAL KOMPUTER JADI GAJAH PUTIH
-melayau

KOTA KINABALU 4 Jun - Kementerian Pelajaran diminta segera mengatasi masalah makmal komputer baru yang masih belum dapat digunakan di Sekolah Kebangsaan (SK) Gentisan, Sepanggar meskipun telah siap, tiga tahun lalu.

Yang Dipertua Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) SK Gentisan, Matsum Delapan berkata, masalah tersebut perlu diatasi segera kerana makmal berkenaan amat diperlukan oleh pelajar sekolah berkenaan.

nota:
makmal ini bukan untuk anak murid
makmal ini didirikan serbagai projek
tak ada projek tak masyuuuk
ini bukan pertama kali berlaku.

komputer ini harganya dinaikkan berganda-ganda
bangunan ini juga harganya berganda
kemudia di subcon
inilah dia perancangan bumiputera.
hingga kan hancur negara.
bila dikritik : marah
tuduh pengkritik anti melayu
tuduh pengkritik anti raja


orang selangor tak sedar
raja selangor sebenarnya ialah kavita singh kah kah kah

9 ulasan:

storm62 berkata...

mana dia 1 juta unit lap-top yg dijanji tu? siapa yg dapat? Duit lagi adakah?.....Tolong paparkan list penerima lap-top tu, Rakyat nak tau.

Tanpa Nama berkata...

komputer kat makmal rosak, telefon lima bulan pun tak ada jin yang nak datang untuk betulkan

buat laporan, isi borang macam nak rak. Ingatkan esok lusa nak datang jengok. Lima bulan pun tak nampak batang hidung.

Siapa pembekal komputer kat makmal kmputer ni ha?
Lembab macam siput babi.

Memang babi betul!

Tanpa Nama berkata...

komputer gajah putih.....
correct...correct....correct....
selangor?kavita singh?
korek...korek...korek...

jalan JPJ, panji.

mosabit berkata...

laptop dan PC diberi pada sekolah untuk digunakan seumur hidup....

bateri rosak gunakan bateri keter cikgu...

hard disc rosak guna brake-disc keter cikgu...

kah kah kah kah kah kah ...

BUKANsaudarasyaitan berkata...

nak cerita lagi, how mismanagement is the order of the day in most government bodies. sebab apa? sebab mak bapa saya pun keja dengan gomen. saya tau!

ada yg galak nak naik first class, perak bukan main! gedik nak rasa dok frist class bila terbang pi mana2 educational trip! contohnya disneyland! kahkahkah.

then, heard just recently, mewahnya semua gomen servants, semua dah ada desktop kat meja masing, siap semua request nak laptop? nak buat apa, sebab nak travel for business? kalau macam tu, minta saja la laptop, apa yang nak kena BAZIR duit rakyat nak dua2 sekali. tamak?

Tanpa Nama berkata...

TT

Nak tanya sikit nih.
Kenapa org pompuan gomen kebanyakannya gemok-gemok belaka?
Kurang besenam ker?
Sakit mata memandangnya.
Senyum pun nampak macam tak senyum

Ala...jangan la kutuk aku

Tanpa Nama berkata...

mata kerajaan buta..telinga pekak..pekak la badak,kaki bangku..th perabis je,berapa byk sape nak tau..

Lang berkata...

project?
correct.. correct.. correct

fulus masyuuukk
sure correct.. correct.. correct

apalagi... buat project la..

Tanpa Nama berkata...

abang,
ni cerita di sabah.
ape kene mengena dengan selangor?