Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 2 Jun 2010

TERKINI TERNOW TERBONGGENG !!!!




TELOR SIAPA TERKETAR-KETAR





SELAMAT TINGGAL BERSHOPING DI EROPAH


Polis Peranchis telah menyerbu kilang DCN.

DCN adalah kilang yang membuat kapal selam
yang di jual kepada Razak Baginda.

Serbuan ini berikutan dengan laporan dari beberapa peguam Peranchis
yang menyabitkan rasuah dan salah guna duit rakyat Peranchis.

Ini termasuk penjualan kapal selam buatan DCN kepada Razak Baginda.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH


woit... INI BARU BETUL....kah kah kah..

kah kah kah... BUAT LAPORAN POLIS.... TERUS DATANG SIASAT....kah kah kah..

nota:
dua plastik beg tesco razak baginda
masih tertinggal di london kah kah kah

nota:
fitnah lain akan menyusul akh kah kah

15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Lagi Ternow kalu pemain besar dalam skandal ini dibawa ke muka pengadilan. Berita TT ini masih bibit-bibitnya. Kena tunggungu ia mengelopak dan terbuka dan yang bertanggungjawab mesti muncul. Baru melekat lagi orang terhadap saga kapal selam/Altantuya/Razak Baginda/Najis/Bik Mama

shahmetal berkata...

mari kita bersama2 menyaksikan laporan polis perancis

melako.. berkata...

akhirnya...perkara yg plg ditunggu2 muncul...syabas p0lis france..xlama lg gempa bumi akan melanda france...yeah!!!!!

Tanpa Nama berkata...

carian tambahan - http://www.france24.com/en/20100601-offices-searched-french-arms-sale-malaysia-source

Tanpa Nama berkata...

kah!kah!kah! mesti ada orang yang tak tidur lena ni..

C++ berkata...

Bhai TT,

Macam sekuel TAXI yang dibuat kat Peranchis tue... takpon macam citer YAMAKASI ... best gak tue... hehehe

Tanpa Nama berkata...

Kat France boleh pakai tak " I HELP YOU, YOU HELP ME!" kah..kah..kah Tp polis Perancis tak paham BI kot...

Polis Angkasa Gaban berkata...

Haa.. ini barulah betul Polis... ada saje laporan terus bertindak.. tak kira siapa... besar atau kecik... jerung atau bilis... kalo di M'sia PDRM ni bukan Polis tapi lebih sesuai kita panggil balaci, barua, macai, anjing atau yang seangkatan dengan nya... anyway bile le Ketua Balaci@Barua@Macai@Anjing Negara Musang Hassin ni nak pencen... ayam pun tau nak pencen... mamat ni ntah sampai bila nak keje ntah... sampai mampos kot... kih.. kih ..kih

Tanpa Nama berkata...

polis malaysia?
er, polis malaysia kena ikut perintah dan tak boleh lawan cakap ketua dia - ini standard operating procedure
malangnya ketua dia suka merajuk hentak2 kaki ugut taknak kerja! taknak kerja!
itu pasal anak2buah dia pun tak boleh buat kerja - arahan atasan!

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)

Kucing Parsi berkata...

ish...

ada bukti ke polis perancis ni

kah kah kah

karang macam2 pula di cakapkan
habis suma laman blog kena tutup

paper kabar dah kena rampas

cilaka tol

nak bodohkan rakyat malaysia
visit
http://melodymockers.blogspot.com/

Lang berkata...

eleh tt... nnt pekosa bg amaran 48 jam sama polis perancis... sure tenggelam tulur polis perancis...

"ini braham froggy ally la... sapa beranis keris terhunus... kenapa perancis mau campuri urusan malaysia... kami ada undang2 sendiri, kami ada cara nak atasi sendiri... adalah lebih baik perancis memberi tumpuan pada negara mereka yang banyak masalh, yang bakal bankrap pada tahun 2019... balik perancis la..."

Tanpa Nama berkata...

Tak akan ada tindakan,cayalah sama gua. Bekas PANGLIMA ANGKATAN TENTERA semasa PM jadi Menteri Pertahanan ada diParis jadi Ambassador- semua dah lupa ke.

Tanpa Nama berkata...

Woi Mat Sah Mental!!

Makan tak basah
tidur tak lalu
mandi tak lena

tunggu kalau-kalau ada ekstradisi dari prancis
tengok peti surat hari-hari takut ada surat pakai setem prancis sampai kat umah

kalau ada, habislah kau!
mampuih la kau
tentu gambar kau tepampang kat surat kabar prancis
iklan muka kau kat eropah free tak payah pakai duit macam bik mama

berkata tanpa nma berkata...

Kesian altantuya, tak aman roh dia, disebabkan nak amik komesyen, dia kena bunuh, anak dia jadi yatim piatu, mana pi bapa kepada anak dia pun tak tau.

siasat dan terus siasat wahai polis peranchis, biar dunia tau sapa sebenarnya dalang dalam pembunuhan ini.

polis malaysia dah abis siasat, tapi yang dituduh bila nak digantung, tak sabar2 nak tengok kambing hitam digantung.

Tanpa Nama berkata...

anak antutuya sedang mencari-cari bapak dia di kuala lumpur dan di london

siapa bapak dia?

bapak dia haram jadah