Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 11 Julai 2010

PELUANG DI BUKA UNTUK DI TEMU BUAL OLEH CNN


KALAU RTM BOLEH DIRASUAH TAK KAN CNN TAK BOLEH !



TIDAK HAIRAN JIKA ANWAR BAYAR TEMUBUAL CNN - melayaum

Mohd. Shafie Apdal berkata, bukan sesuatu yang menghairankan sekiranya Datuk Seri Anwar Ibrahim membiayai program temu bualnya dengan Cable News Network (CNN) baru-baru ini dalam usaha untuk meyakinkan kembali para pelobi Yahudi bahawa beliau bukannya anti-Yahudi.

Beliau berkata, bagi mereka yang mengenali Ketua Pembangkang dan Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu akan tahu ia sesuatu yang tidak mustahil dan boleh dibuat Anwar.

"Jika benar Anwar membiayai temu bualnya dengan CNN itu, ia menunjukkan beliau tunduk kepada Amerika Syarikat dan Yahudi...dia akan lakukan apa sahaja untuk mencapai cita-citanya untuk jadi Perdana Menteri," katanya kepada pemberita selepas merasmikan persidangan perwakilan UMNO Bahagian Besut di sini, hari ini.

KAH KAH KAH

nota:
semua ketua cawangan dan ketua bahagian
jangan lepaskan peluang keemasan ini
cnn baru sahaja membuka penjabat di bangunan klcc.
cnn sedang menawarkahn pakej untuk dtemui bual

pakej ini adalah seperti berikut:
1 - muka mesti tidak sembab
2 - berat badan tidak melebihi 65 kg
3 – wanita obese tidak akan diterima
4 - asas bahasa inggeris amat penting
5 – pandai menggunakan perkataan please dan thank you
6 - tidak takut dengan bini

peluang untuk diinterview okeh cnn ini hanya untuk orang
melayu sahaja.


nota : CNN ialah cibai nasional network kah kah kah

11 ulasan:

cak goleng berkata...

CNN
ialah
cibai nasional network

pehhh!

ganaz ganaZZ kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Tambahan: dilarang menggunakan perkataan yang kasar semasa ditemubual, contohnya:

'Don't talk shit. I repeat, don't talk shit.'

FaridShah berkata...

lepas ni ketua2 UMNO pakat kempen dlm C.N.N pulak.
dah puas dok maki dlm tv1, tv3suku..pi maki kat dlm C.N.N pulak..

kah..kah..kah

Lang berkata...

no last tu ada pembetulan... bukan takut bini... bini yang tak takut laki...

top hotest singer for past few months:
sapie apbedal
keerary j
brehem ally
zah ujan
jue norde
wee spooky
lead by eg
guru master ji

Tanpa Nama berkata...

please tengkiu hakhakhak... pala butuh apco ni..haram jadah..haktuihh

C++ berkata...

Bhai TT...

Nasib baik lu guna CNN (Cibai News Network)... kalu lu guna CNN (Cipan News Network) sure gua saman punya... hahahaha

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

Tanpa Nama berkata...

Mana tau suatu hari ke depan ini, Najib pula ditemubual oleh CNN yang sama.
Beranikah Shafie tuduh Najib membiayai temubual itu?
Apa dah Shafie. Otak taruk kat mana?

- Cucu Siamang Gagap.

Tanpa Nama berkata...

alaaaa
si apa saja bedal tu bukan apa
Jealous tak dak sapa nak interview
takat melalak rasmi mesyuarat
kampung aje.

....mat belum muktamad.....

mosabit berkata...

itu cibai news network nama inggeris bagi rtm ker??....

cibai tu dlm bahasa jawa ialah TEMPEK... salah satu huruf dlm RTM........

kah kah kah kah kah kah .....

Tanpa Nama berkata...

shafei bebal ape halnye,mabuk lebih ke,hei anwar bukan ko la,sape nk interview ko,rtm pun xnk ko th..bangang btl

Tanpa Nama berkata...

Pi'i Abebal apa ke hal lu masuk jarum bodoh macam tu. Lu ingat CNN sumer mahu ikut sapa2 mahu bayar...
kalu nak tipu orang lain pastikan lu lebih cerdik dari mereka.

Fikir dulu bila mahu cakap; sudah banyak kali lu bercakap makin nampak kebebalan lu. Lu ni tarak baca punya oreng ker..

jalan JPJ panji.