Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 28 Julai 2010

PENDAKWA LIWAT SEORANG MINAH DILDO




FARAH AZLINA ABDUL LATIF PENGGUNA DILDO TEGAR





TIMBALAN PEDAKWA RAYA WANITA KES LIWAT ANWAR DI GUGURKAN SERTA MERTA
– berita hairan

Timbalan Pendakwa raya, Farah Azlina Abdul Latif yang terbabit dalam kes liwat Anwar Ibrahim, digugurkan dari pasukan pendakwaan kes itu berkuatkuasa serta merta.

Peguam Negara, Abdul Gani Patail ketika mengumumkannya berkata, keputusan itu dibuat bagi mengelak persepsi negatif masyarakat terhadap pihak pendakwaan.

Dalam laporan sebuah laman web semalam, Peguam Anwar, Sankara Nair mendesak Peguam Negara, memberikan maklum balasnya berhubung dakwaan Raja Petra Kamaruddin iaitu salah seorang timbalan pendakwa raya wanita dikaitkan dengan saksi utama kes liwat itu, Mohd Saiful Bukhari Azlan.

KAH KAH KAH

woit… DARI KES LIWAT SUDAH JADI KES ZINA…. kah kah kah..

woit… MANA JAIS…. kah kah kah..

kah kah kah…. MANA JAWI…. kah kah kah..

kah kah kah…. MANA HARUS SANI…. kah kah kah..

woit… MANA MUFTI …. kah kah kah..

kah kah kah… MANA PEJUANG ISLAM ZUL NORDIN… kah kah kah…

woit... APA JADI DENGAN 40 ORANG PENYAMUN... kah kah kah..

kah kah kah…KENAPA TAK SIASAT FITNAH….kah kah kah..

kah kah kah…. INI FITNAH ZINA DARI RAJA PETRA… kah kah kah…

nota:
dulu azizan kena tangkap kes khalwat
ini sai fool kes zina
nampaknya pelakon drama sodo mee ini tak dapat
kawal kepala atas dan kepala bawah kah kah kah


nota:
pereksa jubur saifool
ada dna tak
mana tahu cik farah pakai dildo kah kah kah..

nota:
nak tahu apa dildo
sila tanya lebai google kah kah kah

25 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Tuduhan dan limpahan fitnah dari Raja Putar RPK ada lah Tepat dan Betul dan bukan nya sekadar 30 % betul..seperti yang dikata oleh anak Tun Mamak.

Bermakna RPK ada bukti lengkap dan terang lagi benderang .
Peguam negara Guni PigTail terpaksa buang minah cun bernama Farah Azlina binti Abdul Latif serta merta untuk elak keMaluan nya menonjol..

Siapa yang jolok siapa ?
Farah jolok saifool atau sebaliknya.
Jolok pakai Dildo atau Dodol?

Tanpa Nama berkata...

macamana RPK yang berada jauh dari malaysia boleh cium bau kes yang berat ini. pelik.......ini menunjukkan betapa mudah tirisnya......kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

oi kah3..
A dildo is a sex toy, often
explicitly phallic in
appearance, intended for
bodily penetration during
masturbation or sex with a
partner or partners.
Kah3..gani pat tahir

Tanpa Nama berkata...

TT

Hebat RPK.wa salute.....

Sepoi kata dia pada hari menarok,dia tak sembahyang.hari lain dia sembahyang..haha

Tanpa Nama berkata...

Nota #2 tu betul-betul buat saya ketawa besar... class...

D'ayo

Tanpa Nama berkata...

Saiful:
"I have been f*@ked"

Anwar Defense Counsel:
"No No Saiful. You f*@ked people"

AG:
"What the f*@k is going around"

AG team:
"we have been f*@ked"

Tanpa Nama berkata...

PENDAKWA RAYA FARAH AZLINA MENGAKU ADA HUBUNGAN SULIT DENGAN SAKSI UTAMA SAIFUL - UTUSAN MALAYSIA

Tanpa Nama berkata...

Azlina,
Saiful,
mais,
harus,
jais,
najis,
azizan,
ag =
5X2,2x5

Tanpa Nama berkata...

Dah agak dah... klau puak UMNgOk yang berzina, minum arak dan macam-2 lagi pihak JAIS, Mufti-Mufti, Pejabat Agama senyap aje buat-2 tak tau... kalau ade kenyataan pun lambat je kuar tu pun bila isu-2 ni dah nak basi....

kingkonglee69@gmail.com berkata...

hai hicyam,

"KEBUDUHAN BUKAN JENAYAH"/ Stupidity is not crime...

ini cakap oleh MP Shah Alam Khaled Waled Samat kepada Dato' Ah San Ah lee, Gavenor Parti Islam SeMalaya (PAS)bila itu dato' ada kaw tim /ting tong,ting tong sama itu Har San Nee ufti Perak..

sorry maa,.. ini comment tatak relevant dengan lu punya topic

umar al khattab berkata...

...
woitt pokcik TT... dildo tu censored oiii nanti Puan Ainon boss member aku tu marah oiiii kah kah kah kah

..."wamakaru wamakarAllah.. wAllahukhairul maakiriin.." terimalah pembalasan Allah yang dijanjikan wahai perancang-perancang fitnah!!!

kamu merancang, Allah juga merancang, tetapi adakah perancangan kamu lebih baik?

manusia selalu lupa kepada Rabbnya

Tanpa Nama berkata...

Kononnya, macam ini ke Melayu jantan dan betina engkau bangga, wahai Melayu2 Umno..

Tidak lupa saya Saiful pernah sumpah atas Al-Quran di Masjid. Kalau kelakuan zina bukan hina kepada Islam, apa lagi?

Kalau Kartika dihukum rotan (sebelum diringankan) kerana minum arak, perbuatan jantan dan betina ini mesti dihukum lebih berat lagi jika dibukti benar. Bukankah mesti begitu?

Bukankah hukum Islam itu adil tidak kira siapa tu Muslimin dan Musliman, Melayu Umno?

Definasi Melayu seperti yang ada di Perlembagaan Negara sepatutnya diubah supaya Islam itu tidak dikaitkan dengan Melayu.

Buat apa kerana Melayu Umno, nama baik Islam dicemarkan oleh Melayu begitu?

Tanpa Nama berkata...

MANA JAIS…. tak ada kote

MANA JAWI…. tak ada kote

MANA HARUS SANI…. tak ada kote

MANA MUFTI …. tak ada kote

MANA PEJUANG ISLAM ZUL NORDIN… tak ada biji kelint....

APA JADI DENGAN 40 ORANG PENYAMUN... tak ada kote juga..

Kulop Kechik berkata...

Salam,

Bukankah si sayfool ni dah bertunang dengan Janna Mohd Zaki? Apa cerita ni?

Tanpa Nama berkata...

Sham, tolong ambik sampel (tak kisahlah benda2 yg cair ke yg pejal ke) kat burette minah gembel tu. Lopeh tu, buek ujian Datuk Naj** Akui (DNA) yo....

Oppsss...jgn lupo suruh awek burette tu buek sumpah lahanat dopan TV jugak yo bang....

Tanpa Nama berkata...

to Kulop Kechik:

orang dah kawen pun leh makan luar, apatah lg yang baru tunang.

sepol duit banyak, sape xnak. btl x?kaahkaahkahkaah.....

-anti sembab-

Tanpa Nama berkata...

A dido "sex toy intended for
bodily penetration during
masturbation" ..... so in this case siapa yang jadi toy ni???... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

SaiFool ni xde taste lain ke ?

Kun Pana...hang kata Farah Azlina minah cun...WTF bro. Refer here - http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=0728&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_05.htm

kah kah kah...

TT,
Sila publish gamba Farah ni.

-:: zEn ::-

Tanpa Nama berkata...

he may be a shy fool;
but apparently he's a gigolo;
he uses a special double-tool;
so he can drill a hole, while his own hole takes a drilling also!

mufti? jab agama?
laki orang jurutera dari shah alam yang drilled the double-holes of the girl who subsequently died from excessive-sexplay-gone-wrong dulu tu,
ada ke mufti/jab agama tangkap dan sebat?
after all, takkan mufti yang mengaku tak menipu sebab dia mufti, akan tangkap & sebat laki tunang orang dalam kes ni hanya kerana cerita dalam "blog yang cuma 40% benar"???

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

alat kelamin palsu berkata...

Mungkin kegagalan Janna mengendalikan dildo menyebabkan Sialpool beralih ke Farah Azlina?

Mungkin juga Farah Azlina mempunyai kehebatan yang sama seperti sialpool yang boleh mengemut dan menyimpan cecair selama dua hari didalam tubuh menyebabkan sialpool beralih ke Farah Azlina?

Hebat betul fitnah RPK ni sampai Farah Azlina boleh dibogelkan.

Tanpa Nama berkata...

Watak saifool ni macam M.I.L.F !!

depan belakang pon boleh....double penetration !!

kah..kah...kah.....

Tanpa Nama berkata...

Bro.dulu Azizan kena tangkap bekhalawat di Melaka pun Mahkahmah maseh boleh menerima keterangannya.UMNO menentukan segala2nya di Malaysia samada bersalah atau tidak masuk jel atau sebaliknya.
Ada satu perkara yang UMNO selalu lupa kuasa TUHAN yang melibihi segala2nya.
Kes pertama Azizan sekarang Saiful tentu apa yang menimpa mereka berdua bukannya kebetulan tapi iktibar dari ALLAH s.w.t. untuk kita jadi panduan.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah!
kes jolok menjolok,
dulu tuduh org lubang kita dijolok,
sekarang balas dendam,
jolok lubang org pula,
menjadikah alat penjolok?
basuh ke penjolok selepas digunakan?.
berapa hari tahan penjolok tu bila tidak dibasuh?.

wali band berkata...

apa ni tak baik tuduh orang zina, kena check dulu l#####G dia, jangan main tuduh-tuduh tau, check dulu ada kemasukan atau tidak,ada tusukan atau tidak, cari pakar2 buat DNA, baru bolih tuduh-tuduh, ini kes zina jangan main-main tau.

doll berkata...

dildo tu alat seman untuk kuruskan badan, betol ka tt?