Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 28 Julai 2010

PETANG KHAMIS INI DI KL SENTRAL




DARI ARKIB - TUKAR TIUB SEMASA BERUMUR TIGA TAHUN





TAPAI : FOOD SEX ROCK N ROLL AND MELAYU





ESOK KHAMIS PETANG BERSAMA TUKAR TIUB

JAM: 5 .00 petang
TEMPAT : Killinery Kopitiam
ALAMAT : Sooka Sentral – Kuala Lumpur Sentral

AGENDA : BUDAYA DAN PERUBAHAN SOSIAL


nota:
semua di jemput hadir
sila hubungi: www. malaysiandigest.com
untuk mendapatkan tempat dan secawan kopi
masuk percuma

ini adalah tarikh gantian
yang telah di batalkan dahulu

sesiapa ingin mendapatkan buku tapai
sila datang.


6 ulasan:

LibangLibu berkata...

Tuan TT,

kopi Killiney mlal cm sial, tak sedap.

eh! ada logo halal tak?
harussanasini kena ambek tau..

Tanpa Nama berkata...

hallamak...gua baru saja balik dari klia.. lu lambat la TT inform.. gua dah balik utara meh...

TT: Anugerah Allah untuk Umat Malaysia.

macamlongkang berkata...

Pergh...comel la gambar lu waktu kecik tu bro...stylo gila kahkahkah!

p/s macam mana la agaknya rupa bik mama dulu2 ek? kehkehkeh!

Jalan Pulang berkata...

nak kena check ada sijil halal dlu, klu tak bawak kopi dari warung kita!

jumpa kat sana bro! kita repeat balik mkn nasik daun pisang kat KKB dulu!

Tanpa Nama berkata...

DR BUDIMAN HASRUL SANI:

Sham TT....ini foto pasang siap ke???Kah Koh Kah koh...jawab..jawab..jangan tak jawab!

jambulawa berkata...

amende logo halal pulak ni

dalam islam, kaedah fiqh menyatakan bahawa semua benda asalnya adalah halal melainkan ada nas yang menyatakan haram.

yang halal itu banyak (norm) dan yang haram itu adalah exception atau deviation from the norm dan ia sedikit.

jadi yang perlu, ialah logo haram. bukan logo halal. sampaikan mineral water pun ada logo halal apa cerita.

logo halal dah jadi big business.