Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 7 Julai 2010

SIAPA LEBIH GEDEBE




JANGAN BBQ SUARA KEADILAN - BBQ PIPI YANG GEBU



SUARA KEADILAN: NAK TUNJUK SIAPA LEBIH BESAR , KATA MUHYIDDIN - minsider

Muhyidddin menyifatkan tindakan pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang berkeras untuk menerbitkan akhbar lidah rasmi parti itu walaupun permitnya tidak diperbaharui oleh pihak berkuasa, sebagai suatu usaha mencabar undang-undang negara.

Muhyiddin berkata, tidak ada pihak yang terkecuali dari undang-undang negara ini.

“Hendak langgar, engkar dan mencetak dengan tiada kebenaran, sudah tentu hendak mencabar (undang-undang), nak tunjuk siapa lebih besar dan siapa lebih berani,” kata beliau kepada pemberita selepas menghadiri taklimat tertutup pembangunan Parlimen Pagoh di sini, hari ini.
KAH KAH KAH…

woit… SUARA KEADILAN INI BODOH LAAA….. kah kah kah..

woit… MACAM MANA NAK TUNJUK BESAR DENGAN MALIKUL….. kah kah kah..

kah kah kah…. SUARA KEADILAN HANYA 36 MUKA SURAT… NIPIS…kah kah kah

kah kah kah…PIPI KIRI MALIKUL SAJA 50 KALI GANDA BESARNYA DARI SUARA KEADILAN…. kah kah kah…

woit… PIPI INI BUKAN SAJA BESAR…. BERAT PUN BERAT….. kah kah kah..

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Suatu usaha mencabar undang-undang konon... piiiiraaahhh Malikul Sembab... Oooii Malikul Sembab, kok ye pun nak tunjuk hebat, tunjuk siapa lebih besar biar le berpadan.. ni tak ngan Suara Keadilan nak tunjuk hebat, tunujk besar... Cam ni lah Encik Malikul, kalau nak tunjuk hebat atau siapa lebih besar boleh le bertanding dengan Bik Mama dalam pertandingan makan hot dog ke, pertandingan laga perut ke, pertadingan laga bontot, pertandingan gesel tetek ke ke atau sumo pun boleh gak... baru lah fair, sama padan, sama besar...

Keliwontron berkata...

Pipi Malikul Sembab memang layak di paten kan cepat2 di Sirim ...siap ada topping karat lagi tu yg mahal ...yummy .... pipi 50 helai tebal kah kah kah .... sikit hari lagi nak tengok pipi Sembab pun akan di lesenkan jugak ...fulus masyukkkkkkkkkkkkkkkkkk

tetek sembab berkata...

hehehe tetek tumbuh kat pipi malikul sembab!! hehehe

rattlehead berkata...

aku rasa....yg lebih besar ialah seluar dalam suami Mat Monggol dan pipi kanan mat sembab...huhuhu

kingkonglee69@gmail.com berkata...

hai hicyam,
gua hingat gedebeh dari segala gedebe iaitu super gedebe @ gedebe of gedebe adalah itu geng sonkok tinggi (GST) yang amat expert membakar paper lama.

orang gedebe@terorrist di malaya hanya tau bakar suratkabar meh..lepas ni buleh kasi C4 pada gedebe untuk mereka letopkan diri mereka sendiri..

Lang berkata...

tu la... kadang2 bole dipanggil bengong..

kalau yg baju batik lengan panjang berperut gendut, atau gst, atau perkosa atau gerombolan yg melalak mencabar kesabaran perkauman... idak le diambil tindakan... bukankah itu isu keselamatan yang boleh membawa rusuhan kaum...

isu felda bankerap tu isu kerejaan.. apa yang jadi isu keselamatan... boleh sampai gaduh ke?...

rasanya isu scopene ada duit lencong tu lagi isu keselamatan hinggakan kualiti kapal tu pon diragui...

tu la org kalau ada kuasa... otak duduk kat dubur... merapu saja akhirnya

Tanpa Nama berkata...

hahahahahahahhaa...lu lawak la bro.....daging kat muka tu boleh buat kenduri kekah

Tanpa Nama berkata...

TT,
Pemimpin sederhana boleh buat masyarakat bersatu?

Bersatu malam pertama pun banyak yang kemudiannya bercerai berai.
Bersatu kunun.
Bila dah dapat kuasa masing-masing tak kenal sanak saudara. Apalagi bangsa.

Boleh jalanlah kau Jais,
Jais pagi makan pagi
jais petang makan petang,
Macammana nak bersatu pabila Malam?
kah kah kah geli hati aku....

Tanpa Nama berkata...

pkr ni nak tunjuk lagi hebat dari al-sembabi jadi nak jugak terbitkan suara keadilan,
sama lah dengan zunar, pun nak tunjuk lagi hebat dari lidah-kontotti jadi nak jugak terbitkan kartun2 dia...

mestilah nak tunjuk lebih hebat,
sebab memang melawan, bukan dok diam!

bak kata zunar:
How can I be neutral, even my pen has a stand?

kata saya pula:
Only those who truly understand, would make a true stand.

lawan tetap lawan.

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)

Saiful berkata...

ni plan nak bagi pkr kurang duit utk pru 13 ni..mcm yahudi la jugak..sekat sana..sekat sini..puuiii apno..dia ingat irg undi pr pasai duit ka..kita kena pasti kan pr menang..masuk putrajaya..kalu tak bagi putrajaya office kat mana pun tak pa..janji..bila menang nanti..saya nak tgk mamat sembab ni kena dakwa kat mahkamaah..madey kena berrtongkat pi mahkamah..biar depa rasa..

Tanpa Nama berkata...

Kalau nak dibandingkan suara keadilan dengan Utusan Melayau, Utusan Malayau lagi besar cuba bandingkan jualannya rakyat terbanyak beli suara keadilan tapi pejabat KERAjaan dan sekolah terpaksa dapat free Utusan Melayau ni