Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 29 September 2010

JAWAPAN LAGI




THE BEST MONEY JUDGE CAN BUY




JAWAPAN 1
ni soklan ko :- 1 - siapa dapat jawab kenapa dalam kapal terbang hanya bik mama seorang duduk di hadapan yang lain semua duduk di kawasan ekor kapal terbang ? 2 - siapa dapat jawab kenapa bilk mama bila masuk dalam lift di new york dia mengereng? 3 – siapa dapat jawab kenapa bik mama tak boleh jadi first lady ? ni jawapan aku :- 1- Sebab badak air berat 2- Sebab badak air badanya lebar 3- Sebab badak air mana boleh jadi first lady.. giler ke apa.. nak jadi first badak air pun tak layak kah kah kah
Oleh Datu pada MASIH BELUM ADA PEMENANG GELARAN TUN pada 10/09/28


JAWAPAN 2
kah kah kah, kompom gua dpt. 1-supaya kapal boleh tebang tanpa tetinggal ekor. 2-sebab pintu lif d reka utk org new york yg mcm ziena jain. 3-brg 2nd ttp 2nd, hrp maaf. kah kah kah.
Oleh Tanpa Nama pada BELUM ADA PEMENANG pada 10/09/28

JAWAPAN 3
kat depan seat luas, lapang. Nak golek buang kat pintu senang... 2. Manade mengereng, nk masuk lift mmg camni, pintu lift scan body fat dulu.. 3. Cemano nk dapek first.. Barang seken, guna pun seken, geran dah byk owner lahh Shempoi

JAWAPAN 4
braderrr... biar gua jawabbbb soklan kau...

1 - bik badak kena duduk depan kerana tak mau kapal tobang jongkitt...
2 - bik badak kono ngereng pasal ado cermin dopan pintu lift.....
bilo ngereng, pasti akan kelihatan slim sikit....... kahkahkah
3 - bik badak tak buleh jadi 1st lady pasal dio jando.... kalu janda jatuh lah dia ko 2nd lady........... bulehh laa

selamat berkahkahkahkah...

JAWAPAN 5
braderrr... biar gua jawabbbb soklan kau...

1 - bik badak kena duduk depan kerana tak mau kapal tobang jongkitt...
2 - bik badak kono ngereng pasal ado cermin dopan pintu lift.....
bilo ngereng, pasti akan kelihatan slim sikit....... kahkahkah
3 - bik badak tak buleh jadi 1st lady pasal dio jando.... kalu janda jatuh lah dia ko 2nd lady........... bulehh laa

selamat berkahkahkahkah...

nota:
hakim akan mengadakan sidang
pertama untuk meneliti semua
jawapan. keputasan hakim
adalah muktamad.

lima hakim telah dipileh:
sila hubungi mereka
untuk korek korek korek
kah kah kah





8 ulasan:

Rh. berkata...

Bro aku pun nak jawab...

1 : Sebab dia Blue Hipo garang.. Sorg diri boleh makan 10 seat.. Passenger lain semua takut so duduk kat ekor je lah..

2 : Sebab pandangan sisi beliau nampaaak sliiiim bebeh..

3 : Dah tentunya beliau tak boleh jadi first lady, kan first lady ialah Najeeb..

mosabit berkata...

woittt...gua marah ni...ini pemilihan akim tak adil....
tt pilih bulu...

bukan ko tak tau ..semua orang tengah berbulu ni.....

aku bangkang...

kenapa tak masukkan maday kutiklanak?....

kenapa tak masukkan sekali ketua puteri umnok yg badan macam nak bebak tu?.....

aku bangkang.......

kah kah kah kah kah kah .....

kunyit berkata...

Jawapan: 1) sebagai ganti air bag 2) Jalan macam ketam 3) barang kitar semula

Modern Talking berkata...

1. sebab senang dia nak arahkan pilot untuk pergi ke sg besi airpot untuk deal project dgn taek terjulor julor, kemudian sampai di airpot senang untuk dia turun dulu dan mencilok enjin kapal terbang... tetapi ada peguam berpangkat datuk yg nampak..jesteru itu peguam berpangkat datuk tersebut cuba mengepau komisyen.. untuk menutup mulut...
2. di new york mereka bertemu semula dlm lif... peguam tersebut meminta komisyen namum bik mama berpura2 menyamar masuk lif mengereng.. demi zeus..peguam tersebut berkata ohhh ziana zain rupanya.. ku pikirkan bik mama.. maka terselamatlah bik mama dari di pau oleh peguam tersebut..
3. bik mama tidak boleh menjadi 1st lady kerana.. ada satu nota dari teo beng hock mengatakan.. pelajar sekolah alif tendang wau "sarkis" yg terlepas dari kes bini puaka.. telah terflip flop.. belum muktamad lagi untuk menconteng dinding dewan.. kerana salah seorang yg buta huruf hanya kenal huruf "M" sahaja.. jesteru itu.. dia keliru antara Rosmah & Rosnah..
Demi zeus mereka tersalah nobatkan maka.. title 1st lady jatuh kepada Ketua puteri Umon Rosnah Shirlin

UMNO Bongok berkata...

aku tau, vklinggam akan pilih jawapan no 5...

Tanpa Nama berkata...

ingatkan tajuk tadi ada grammar error tetapi ada deep meaning. Syabas TT

Tanpa Nama berkata...

1. utk balancing dan juga sebab bik mama segan kalau org lain ada kt seat depan, susah lah die nak bukak baju buat garu2, takut semua penumpang lain mati tgk lemak..
2. sebab bik mama tak mau tunjuk pungkok, takut mat saleh pikir die mengandung kt pungkok..
3. sebab first lady sebenarnya untuk alhantuya..

gondrong berkata...

Biar aku pulak jawab...

1. Dalam kapal terbang tak ada duta Malaysia, jadi dia tak takut bontot dia ditengok orang.

2. Masuk dalam lif kat NY bersama duta Malaysia, mesti takut kena raba bontot, sebab tu mengereng..

3. Tak boleh jadi first lady sebab dia janda, bini nombor duaaaaaa...